Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niktwaznyyyyy

Dziewczyna mnie zostawiła

Polecane posty

Gość Niktwaznyyyyy

Witam. Byłem z dziewczyną, krótko, bo tylko 3 tyg, ale dla mnie to były najlepsze 3 tygodnie w moim życiu. Wcześniej spędzaliśmy ze sobą dużo czasu. Nagle coś się zmienilo, powiedziala mi, ze juz mnie nie kocha i zostawila. Chciala, zebysmy zostali przyjaciolmi, ale sie nie zgodzilem i odszedlem. Pisala do mnie na gg jak to jej przykro, ze nie chciala mnie zranic, ze mogla tego w ogole nie zaczynac, a ja odpisujac jej, odpisywalem, ale bardzo ozieble. Nie odzywalismy sie do siebie prawie 2 tygodnie. Nagle ona napisala mi, ze za mna teskni, i ze mnie jej brakuje. Spotkalem sie z nia i pogadalem o tym, powiedzialem, ze mozemy sprobowac jeszcze raz, ale ona odpowiedziala, ze nie chce, ze chce, zebysmy sie tylko przyjaznili. Nie rozumiem juz sam. Podoba mi sie i z wygladu i z charakteru, milo mi sie z nia spedza czas. Jak myslicie, czy jest sens walczyc, czy lepiej starac sie zapomniec? Nie moge sie tylko pogodzic z tym, ze jednego dnia byla moja, a nastepnego zostalem bez zadnej bliskiej osoby. Wiem, ze zachowywalem sie wobec niej dobrze, ale caly czas obwiniam sie, ze to moja wina. Prosze o wsparcie i dobra rade

Gość ty a
uprawialiście seks? może jej nie spasowałeś

Gość pogilam twój mózg
To była Twoja pierwsza?

Może rzeczywiście "chce się przyjaźnić".. tylko, że jeżeli Ty chcesz czegoś więcej, to lepiej, żebyś zerwał kontakt. Widocznie nie poczuła tego, co Ty.

ja bym do niej powiedzial tak. czemu ze mn zerwalas a teraz nagle tesknisz? powiedz jej tak a jak bedzie chciala cos powiedziec to ja pocaluj i bedzie jak dawniej ja mam 14 lat nie wiem ile ty bo wtedy bym bardziej sprecyzowal odpowiedz

Gość Niktwaznyyyy
mamy po 18 lat, tak, to jest moja pierwsza dziewczyna, chodzimy do tej samej szkoly :/

18 lat to dobry wiek żeby się uczyć budowania związku. A jak to przy uczeniu, czasami idzie lepiej czasami gorzej. "Dobre rady wujka Jacka" 1. Nie obwiniaj się za bardzo o nic, pomyśl co wynika z przeszłości ale się nie dołuj tylko analizuj. 2. Jak chcesz z nią być a ona nie jest pewna. Złóż jakąś deklarację, np. "Słuchaj podobasz mi się, fajnie z Tobą było - jestem otwarty na chodzenie razem, bycie. Jak nie jesteś gotowa, pewna, ja poczekam, jestem tutaj i czekam ... spokojnie" 3. Potrzeba trochę cierpliwości. Wiem że to trudno być cierpliwym w tym wieku, ale właśnie dostajesz lekcję, że czasami trzeba się lekko wycofać i poczekać, dać kobiecie czas na uporządkowanie emocji. Powodzenia !

Heh...Ciebie po 3 tygodniach, mnie po 3 latach;p do dupy jest życie co nie?

pomyśl co wynika z przeszłości ale się nie dołuj tylko analizuj." chcesz na siłę z niego kobietę zrobic Jacku :)

Gość Astoria1985r
Jacku dajesz mu złe rady. Na co niby ma czekać? Jak raz go olała to tak już zostanie. Już zawsze będzie dla niej tylko przyjacielem, będzie wysłuchiwał jej opowieści o innych facetach itp. Najwyraźniej chłopak zrobił jakiś błąd, bo jak dziewczyna raz zacznie na Ciebie patrzeć jak na przyjaciela to już tego nie zmienisz. Dm Ci dobrą radę - odpuść sobie, bo szkoda Twojego czasu. PS. Jak można mówić o miłości po 3 tygodniach znajomości? :/

Gość kokof
jacek jak jest tak głupi ze bardziej nie mozna;p chyba jestes jakas dziewczyna lol;p zostaw ja stary i niech sie toczy swoim zyciem, ona ma 18 lat? niedojrzała emocjonalnie odgrywa role jaka ma zakodowana w umysle, ze jak powinna wygladac to uczucie wielkie, miłosc rozstania etz. olej, zostaw nie odzywaj sie a za pewien czas zmadrzeje. zadne gg, badz jeden madry w klasie i olej gg. jak chce z toba gadac to niech ruszy dupe na spotkanie.