Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zeszyt w kratkeEE

Obudził mnie rano silny ból brzucha - (miesiaczka,cyclonamine,spirala)

Polecane posty

Gość Zeszyt w kratkeEE

Dzis rano o 6 obudzil mnie mocny bol ... zawsze spie do 9,10 ... byl naprawde silny takie mocne skurcze, ledwo wstalam z lozka i poszlam do lazienki .. posiedzialam chwilke zalatwilam sie, bol minal.. ale po ilus minutach wrocil .. i wtedy dostalam rozwolnienia biegunki nie wiem sama co to bo to ltrwalo jednorazowo ale bylo okropne od 2 dni biore cyklonomine z powodu obfitych miesiaczek na skutek zalozenia wkladki domacicznej.. po samym zalozeniu okresy byly bardzo obfite, jestem juz po kilku miesiacach i wygladaja nastep;ujaco : w nocy brak krwawienia oraz do godziny ok 14 pozniej obficie krwawie przestraszylam sie ze ten bol moze byl z tego powodu ze nie krwawie ... narazie czuje sie lepiej, napilam sie smecty jestem okropnie glodna ale boje sie cos zjesc zaczyna bolec mnie glowa nie wiem co spowodowalo ten bol brzucha czy biegunke? czy moze to zwykle zatrucie... ale zalatwilam sie raz (bardzo rzadko:( ) i przeszLo

Gość fnshgnju
Bzuch Cie na biegunke bolal, a nie na antykoncepcje

Gość Zeszyt w kratkeEE
ale skad sie wziela ta biegunka? pomyslalam ze to moze byc skutek uboczny cyconaminy ... nigdy w zyciu jeszcze nie mialam biegunki, czy bol brzucha jest wtedy taki silny ?? ledwo doszlam do lazienki ;/