Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosia2404

już mam czasami dość

Polecane posty

może zaczne od początku,jestem po rozwodzie mam dwoje nastoletnich dzieci prawie dwa lata temu poznałam faceta i tu właśnie zaczyna się problem...zamieszkaliśmy razem miesięcznie daje mi 500zł i czasem zrobi jakieś drobne zakupy on uważa że to i tak dużo bo on ,,mało je,, to jego słowa nie chodzi mi o pieniądze, ale ciągle z jego rozmów wynika że czuje się wykorzystywany wczoraj bez jego wiedzy kupiłam coś do domu za niewielką kwot 200zł miał straszne pretensje że zrobiłam to bez jego wiedzy nie pomogły tłumaczenia że to przecież nie za jego kase on twierdził że mi daje wię za jego też , doszło do tego że nie wytrzymałam nerwowo i się pokłuciliśmy skończyło się tym że się wyprowadził...dodam może że ja również pracuje i mam swoje pieniądze...powiedzcie czy to jest normalne? kto miał racje

Gość eqa
skoro taki jest to lepiej dla Ciebie, ze sie wyprowadził. nie błagaj go nawet zeby wrócił skąpiec:/

Pytanie, na co on daje te 500zl. Przecietnie bardzo tanie utrzymanie to ok. 100zl - 500 za pokoj i 500 za jedzenie dla jednej osoby.

Właśnie. To jest 500 zł na wszystko, jedzenie, rachunki, czynsz? Czy płaci połowę kosztów utrzymania mieszkania+500 zł na tzw. "życie"?

dobrze ze sie wyprowadzil !!! po co ci pasozyt w domu :O moze ty o tym nie wiesz ale jest twoim utrzymankiem. :O za 500 zl miesiecznie chetnie wprowadze sie do twojego domu. :)

chyba powinnas byla napisac ze miałaś dośc przeciez sie wyprowadził, więc problem z głowy. możesz zakładać kolejny temacik :)

Gość Kormoran....
daj spokój, tragedia facet. Za 500zł to powinien ci robić prezent miesięcznie! Dupek.

Spooooczko. Przynajmniej odkurza, zmywa, utrzymuje kuchnię w czystości, sprząta kocią kuwetę... Mi zostaje tylko ogarnięcie łazienki i pranie. Więc nieco się martwię co to będzie, jak wreszcie pójdzie do roboty! ;)

jakos wjedziesz mu na ambicje i postawisz przed wyzwaniem podjecia sie dwoch etatow, z ktorych jeden bedzie zawodem pani do pomocy :)