Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vogueee

co mężczyźni sądzą na temat czerwonych paznokci

Polecane posty

Gość vogueee

Zwracacie na to uwage ? Myslicie sobie cos jak widzicie taką dziewczynę ? , podchodzi Wam to pod elegancję , kicz?

Gość zatrzask
i co z tego, że szpony wymalowane na czerwono jak pięty czarne, pięty zamaluj

Ja słyszałam, że ponoć obojętnie czy to odcienie czerwieni, fioletu, różu. Byle nie dziecinne i żarówiaste zielone, niebieskie lub co gorsza czarne a co najważniejsze - ponoć faceci nienawidzą śladów zdartego lakieru na paznokciach i zwracają na to uwagę :P

15:23 **Mycha a co najważniejsze - ponoć faceci nienawidzą śladów zdartego lakieru na paznokciach i zwracają na to uwagę " na to szczególnie zwracamy uwagę, bo nie dość, że upaćkane to jeszcze pozdzierane... podwójna obsuwa, wiocha :p ------- 13:32 vogueee podchodzi Wam to pod elegancję, kicz? " z elegancją kojarzą się raczej stonowane kolory, a nie żadne oczojebne :p

Gość ddfdfd
kurfy tak sie nosza

Gość facet 20 ...
Ja bardzo lubie,jak dziewczyna ma pomalowane pazjokcie na ten wlasnie kolor. Jednak nie w wisniowym odcieniu. Wole takie bardziej oxzojebne czy wpadajace w pomarancz.

Mój brat strasznie zwraca uwagę na kobiece paznokcie :D Lubię eksperymentować z kolorami, specjalnie zawsze kiedy do mnie przyjeżdża, bo wiem że zawsze na nie zwróci uwagę :D Do tej pory nie skomentował czerwonych, ale na np. brązowe czy zielone powiedział że wieśniackie. :P

Gość gość
Nic

Gość gośćIwa
Jestem kobieta ale kiedys zapytałam o to mezczyzne, to określił ze najbardziej lubi czarne, a potem czerwone taki ciemniejszy czerwony.