Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość oszczędna kobita

Mój PLAN OSZCZĘDZANIA pieniędzy...Zaczynam od września!!

Polecane posty

Gość oszczędna kobita
Dusigroszka to jak lubisz to naprawde polecam REAL bo tam taka posciel ejst wyjątkowo tania i bardzo dobrego gatunku bo juz jedna mam. Teraz upatrzyłam sobie kolejna:-P

Gość oszczędna kobita
U mnie bez zmian-czyli: wszystko idzie zgodnie z planem:-) a u was jak?:-)

Gość oszczędna kobita
co ciekawe- wcale jakoś nie cierpię z powodu ze sobie odmawiam czasem obiadu na miescie, coca coli czy innych pierdół:-)

Gość dusigrosz-ka
u mnie też na razie zgodnie z planem- choć wypadły niespodziewane wydatki , o których pisałam wczesniej ( m. in) wesele - jestem dobrej myśli :) tez zapomniełam juz co znaczą wypady na miasto w celach konsumpcyjnych 4/7... sniadania robię do pracy sama- sa pożywne, zdrowsze i bez porownania tańsze...

Gość dusigrosz-ka
oszczędna- może sie skuszę na tą pościel :) są przykladowe wzory na stronie REALA? w gazetce?

Gość dusigrosz-ka
tez myślę nad załozeniem konta oszczędnościowego, a póki co- sprawdza sie system kopert ...

Gość DZIEWCZYNYYYYYYYYYYYY
jakich kosmetykow uzywacie zeby troche oszczedzic? macie swoje ulubione ktore musicie miec choc duza kosztuja czy odkrylyscie juz jakies fajne zamienniki ja np. lubie bardzo niektore zapachy z avonu mam 2 ulubione w katalogu kosztuja okk70zł/szt a kupuje na allegro za 30juz z wysylka wiec sie oplaca :) wiadomo jakosc nie jest powalajaca ale mi sie podaja :) na drogie hugo bossy i inne mnie nie stac choc widzialam niezle podrobki z firmy fm, ale nie mialam okazji powachac niektorych zapachow....testowaliscie moze takie podrobki z fm?

Gość oszczędna kobita
dusigroszka Na stronie REALA mozesz sobie wejsc do gazetki i tam jest wzór tej pościeli. Ale tak naprawde warto rpzejsc sie do sklepu bo wzorów jest mnóstwo i są przepiekne wzory a nie żadna tandeta! Ja wczesniej kupiłam pościel z andropolu ale zapłaciłam za nią 160 zł:-( Za posciel z reala zapłaciłam 89 zł !! Nie ma roznicy jakosciowej miedzy tymi z andropolu a ta z reala! polecam:-)

Gość oszczędna kobita
dziewczynyyyyyyyyyyyyy a o jakie kosmetyki ci konkretnie chodzi??kolorwe, perfumy ..? Juz wymienialysmy z dziewczynami kosmetyki które polecamy, przeczytaj pare stron wczesniej:-)

Gość oszczędna kobita
i jeszcze czaję się na pościel flanelową. Będzie jak znalazł na zimowe mrozy:-) Jest bardzo tania cos ok 60 zł

Gość oszczędna kobita
dusigroszka Załóz konto bo koperta będzie Cie kusic. Ja do kopert to wkładam te pieniądze które mam do wydania w ciagu miesiąca a więc mam kopertę : -mama -przyjemnosci -kosmetyki -paliwo -szkoła A 300-400 zł przelewam w dniu wypłaty na drugie moje konto.Nie widze to nie kusi i po problemie:-)

Gość oszczędna kobita
W tym miesiacu odłoze 300 zł bo jak pisałam moj facet ma urodziny wiec to 100 zł ktore mialam odkladac na neispodziewane wydatki to własnie bedzie na jego prezent:-) w kolejnym miesiacu chyba tez odloze tylko 300 bo tez czeka mnie kupno prezentu dla mamuśki ale w listopadzie jesli nic nie wyskoczy to bedą 4 stówy:-)

Gość oszczędna kobita
do konca miesiąca zostało tylko 2 tygodnie także spokojnie nie rusze tych moich oszczednosci:-)

Gość oszczędna kobita
A co się dzieje u setuni??Cos tak zamilkła... Dziewczyny wracajcie bo same bez wsparcia nie dacie rady:-p

Gość DZIEWCZYNYYYYYYYYYYYY
a jak z perfumamy kupujecie oryginaly czy macie jakies ulubione tansze zapachy mniej znanych firm?

Gość oszczędna kobita
dziewczynyyyyyyy ja jesli chodzi o perfumy to tylko ORGINAL!!! Wole wydac wiecej ale popsikac się raz czy dwa a nie kupic tanie i niewydajne. Teraz sa tak fajne promocje w rosmanie czy super pharm na perfumy ze naprawde warto. dla mojego faceta kupie CK contradiction 40 ml za 60zł w rosmanie

Gość oszczędna kobita
poza tym raz w zyciu mialam podróbe i NIGDY WIECEJ!! Co rpawda kupowałam jako orginał na allegro ale okazało sie co innego:-( Nie dosc ze inny zapach to mnie ejszcze uczylił...pefrumy trafiły do kosza!!

Gość dusigrosz-ka
ja nie wiem czy i ile uda mi się odłozyć ... ale i tak jestem zadowolona, bo właściwie dostałam 7 wrzesnia- pierwsza! w zyciu wypłatę i chyba powoli ( równiez dzięki Wam ) ucze się gospodarowac pieniędzmi! to cenna umiejętność :)

Gość dusigrosz-ka
co do perfumów- tez lubię avon.. serce by mnie bolało przy wydaniu 150 zł za perfum

Gość oszczędna kobita
dusigroszka Czyli to Twoja pierwsza wypłata? Eeeee to kochana wszytsko przed Tobą...jak jeden meisiac czy dwa sobie odpuscisz to nic sie nie stanie:-)

Gość oszczędna kobita
Bardziej boli kiedy tak jak ja pracuje sie latami a nie ma sie nic odłożonego:-( Ty dopiero zaczynasz tak więc wszytsko rpzed Toba

Gość dusigrosz-ka
tak, oszczędna, ale wiesz.. 9 miehców byłam bezrobotna. teraz tez mam umowe na czas okreslony. Co będzie, jesli mi nie przedłużą? musze miec odłożone kilka groszy na czrana godiznę...

Gość oszczędna kobita
wlasnie ja tez dlatego odkladam bo jakbym kiedys wyladowala na bezrobociu czy np zepsuł by mi sie powaznie samochód to ja nie mam NIC!!Nie można tak żyć, trzeba zawsze cos odłożyc..

Gość dusigrosz-ka
może to kwestia dojrzałości, oszczędna? po prostu przyszedl na nas czas ;)

Gość oszczędna kobita
Pewnie tak:-) Ale teraz jak sobie podlicze ile mogłam przez tyle lat odłozyć to mnie skręca...ech... No ale trudno. Było mineło, teraz koniec z trwonieniem kasy !Rok minie szybcitko a wtedy ebdzie tam juz 3-4 tysiaki:-)

Gość dusigrosz-ka
3-4 tysiaki.. ah piekna sprawa :)

Gość dusigrosz-ka
oszczędna długo pracujesz? można wiedziec gdzie? 1400 zł to tez nie ma szaleństwa... ja dostałam 1300 zł i nie wyobrażam sobie siebie w roli żywicielki rodizny...

Gość oszczędna kobita
mam prace biurowa:-( Pracuje tu od 3 lat a wczesniej rpacowałam za wieksza kasę i też nie odkładałam.

Gość oszczędna kobita
Ja sobie tez nie wyobrazm zyc za takie pieniądze samodzielnie. Poki mieszkam z rodzicami jest to mozliwe ale o wyprowadzce o mogę poki co pomazyc... Tragiczne sa te nasze zarobki...

Gość oszczędna kobita
a ta praca biurowa jest w prywatnej firmie. Zajmuje się sprzedazą, poszukiwaniem nowych odbierców . Wlasciwie to wszytskim bo jestem tu sobie sama:-) Jak widać nie jest to zbytnio wyczerpująca praca:-) Choc powiem wam ze stwierdzilam ze czlowiek sie bardziej meczy gdy mało cos robi niż kiedy ma w pracy zajęcie non stop...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować