Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wykolejona

Ile płacicie za badania ogólne w ciąży?

Polecane posty

to skoro dwie dychy to dla ciebie tak duzo to mam lepszy pomysł-rusz dupe do pracy albo zmien na lepiej platna:O:O

Gość możesz je zrobić wszędzie
LuxLux to nie takie proste......

dobra, dobra...czepiam sie sorry:D ale nie moge pojac jak ci sie chce lazic do przychodni,stac w kolejce zeby zaoszczedzic dwie dychy:D

bo chcę oglądac moje dziecko co 3 tygodnie na monitorze i z każdej wizyty miec pamiątkowe zdjęcie :) mam ich już sporo! to niesamowite jak dziecko szybko rośnie ... :) od małej kropeczki po 7 centymetrowy płód co macha mi rączkami przy każdej wizycie :)

LuxLux tu nie chodzi o oszczędnosc ale to to że mam szacunek do pieniędzy bo cięzko na nie pracuje i szkoda mi ich wydac ot tak

Gość oj tam
Jak łatwo Ci oceniać innych. Są osoby dla których 20 zł to dużo :] Mi lekarz zleca dużo badań nie tylko ogólnych więc po co mam wywalać 100zł skoro mogę mieć te badania za darmo? A w przychodni nie czekam bo ciężarne maja pierwszeństwo to raz a dwa wypisanie skierowania to 2 minuty.

Nie widziałam jeszcze w żadnej przychodni napisu, że ciężarne są obsługiwane poza kolejnością. Honorowi dawcy krwi, weterani wojenni itd., ale o ciężarnych nie ma tam mowy! To jest tylko dobra wola pacjentów, żeby ciężarną przepuścić. :-) Ja w 9 miesiącu czekałam 2 godz. na wizytę....

Gość oj tam
U mnie w przychodni lekarz sobie życzy żeby ciężarne były przyjmowane poza kolejnością. Żeby ciężarna nie siedziała między "chorymi".

Gość oj tam
Poza tym o swoje też trzeba walczyć. Gdybyś miała czekać przy kasie pierwszeństwa aż ktoś Cię wpuści to byś stała godzinę albo i dłużej ;) Ja po prostu podchodzę do kasjerki i podaje towar. Nie mam zamiaru prosić się o coś co mi się należy ;) ot taka wredna suka ze mnie.

ot to i to jest pomysł! Przy następnej ciąży nie omieszkam go wykorzystać :-)

no i wlasnie takie teksty jak ten wyzej powoduja,ze ludzie maja ochote taka cieżarna pchajaca sie bez kolejki, zbluzgac na dzien dobry.....rozumiem w koncowce ciazy,ale BEZ PRZESADY!!!!!!

Gość oj tam
Nie pcham tylko podchodzę :P A ludzie mogą mnie w ... pocałować. Jak byk wisi informacja że to kasa pierwszeństwa i jak sama nazwa wskazuje powinnam być obsłużona poza kolejnością :P Jak do tej pory nikt się nie odezwał ani słowem. A gdyby spróbował to biada mu... ;)

w sumie masz racje! bo skoro ciężarna powinna byc obsługiwana poza kolejnością to dlaczego ma czekac w kasie pierwszeństwa :D nie pomyślalam o tym ale teraz też to będę perfidnie wykorzystywac :p

oj tam, mam nadzieje ze kiedys trafisz na mnie...j:D zdziwisz sie,zapewniam:D

Ja uważam, że kobietę w zaawansowanej ciąży powinno się przepuścić. Ale to sprawa indywidualna...

w dupie mam kasjerke i chamowata przyszla mamuske..jesli nie jest w zaawansowanej ciazy to wypad do kolejki!!!i stac az przyjdzie jej kolej-a jak jest taka slaba i schorowana to niech siedzi na dupie w domu a nie po sklepach lata!!!

Gość Endlesslu
LuxLux tu jest mowa o kasie pierszeństwa. Jak Ci nie pasuje to nie stawaj w takiej a nie pretensje masz. To tak jakbyś siadła w przedziale dla palaczy i miała pretensje do palących.

Gość oj tam
LuxLux skoro lekarz sobie życzy żeby przyjmować ciężarne poza kolejnością to po co mam czekać? Dla Twojej przyjemności? Litości... A kasa pierwszeństwa jest dla kobiet w ciąży i osób niepełnosprawnych. Niepełnosprawna jesteś że się w tej kolejce ustawiasz?

Gość Niunia hik
Oj LuxLux żebyś się nie zdziwiła jak trafisz na mnie jak ryja podniesiesz ze się do kolejki w kasie pierwszeństwa "wpycham". Przeżycia niezapomniane, gwarantuję. Kasa pierwszeństwa to wypier#@$^!alaj do innej kolejki. Od 5 miesiaca chodział spuchnięta jak balonik i stanie w miescu niestety, ale nie wchodziło w grę. I niestety ale musiałam na zakupy chodzić, bo jeść niestety trzeba...

Gość oj tam
Właśnie wróciłam po odebraniu wyników badań :] Czekałam 40 minut aż pielęgniarka łaskawie wróci na swoje miejsce pracy. Wróciła z kawą i ciastem, w ogóle obrażona była że coś od niej chcę...

Gość to po prostu wysypka
a po co jej przeszkadzasz? :-)

Gość oj tam
No niestety potrzebuje te wyniki. Ale następnym razem chyba zadzwonię i najpierw zapytam czy mogę przyjść czy się pasie i nie ma czasu pracować.

Gość to po prostu wysypka
następnym razem spytaj jej się od kiedy zaczyna pracę, bo nie chcesz jej przeszkadzać :-)