Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość welurkkkaa

czy ona jest zazdrosna?

Polecane posty

Gość welurkkkaa

Od niedawna spotykam się z moim instruktorem jazdy, ja mam 19 lat a on 30. między nami jest cudownie gdy zaczęliśmy być razem zmieniłam instruktora teraz uczy mnie kobieta problem w tym że ona komentuje mój związek np słowami ,, daruj sobie i tak nic z tego nie wyjdzie'' i tp nie wiem dlaczego zachowuje się wobec mnie arogancko nie wiem o co jej chodzi czyzby ona coś do niego czuła ? co o tym sadzicie?

Gość jogobela
chodzi o to ze Ty masz 19, a on 30...

Gość welurkkkaa8
dodam ze staramy się nie afiszować z tym związkiem zwłaszcza w jego OSK

Gość bo zapewne
jesteś kolejną kursantką, którą posuwa, zdasz prawko przyjdzie następna

A może po prostu go zna? Może miała z nim epizod, nie wyszło im, może zmienia kobiety jak rękawiczki?

Gość kotomysz
ciezko powiedziec czy jest zazdrosna czy tez daje Ci do zrozumienia,ze nie jestes pierwsza taka naiwna kursantka

Gość welurkkkaa8
To zastanawiające jak można tak komentować czyjeś życie a różnica wieku zupełnie nam nie przeszkadza chodzi mi o to że ona na każdej! jedzie robi takie uwagi jakby chciała żebym czuła się winna z tego powodu oni nie byli nigdy razem

W chwili wolnego pogadałabym z tą babką, może w trakcie jazdy kiedy jesteście same... Lepiej wiedzieć to co ona wie, niż wyjść na głupią...

Gość jogobela
roznica wieku wam nie przeszkadza bo spotykacie sie od niedawna... kursanci tacy sa, mlode laski to wyrywaja i korzystaja... bedziesz z nim to skad bedziesz wiedziala ze nie bedzie zarywal do innej mlodej? duzo sie slyszy o takich rzeczach, mam takie 2 kolezanki... nie wyszly na tym dobrze.

Gość welurkkkaa8
bo wy już macie wyrobione opinie o instruktorach a tak naprawdę każdy jest inny... LadyJeyJey masz rację chyba muszę z nią porozmawiać tylko jak zacząć rozmowę i co jej powiedzieć w końcu to moje życie i nawet jeśli coś spieprzę to nie jej sprawa

Gość bytazyta77
up

Gość bytazyta77
up

Gość dObRa SioSTRa4
na bank zazdrosna

Gość elciiiia98989
albo pogadaj z facetem żeby przemówił jej do rozsadku

Gość yuututut
nie uwazam ze zazdrosna.Wg mnie po prostu postrzega ie jako kurwiszona bo facet duzo starszy od Ciebie.Moze sama jest matką i ma cie za kurwisko i gardzi takimi.Jak moze byc zazdrosna o faceta co posuwa 19nastki...wiadomo co to za typ

Gość welurkkkaa
no ale tak czy siak to nie jej sprawa

Gość welurkkkaa
A na kafe tak już jest ze jak ktoś jest szczęśliwy to od razu krytyka od razu przeleci i zostawi generalizujecie i tyle

Gość elciiiia98989
dlaczego od razu kurwiszonem?

Gość welurkkkaa8
kontynujumy

Gość nazywo7:30
Nie sadze, zeby byla zazdrosna. Raczej chce Ci dac do zrozumienia (nieskutecznie), ze ta znajomosc nie ma przyszlosci ani sensu. Swoja droga- to Wy tak obnosicie sie z tym, ze jestescie razem? po co?

Gość welurkkkaa
Nie obnosimy się z tym, po prostu raz ona widziała więcej niż powinna i wtedy zaczęła się tak zachowywać

Gość swetłana
welurkkkaa A na kafe tak już jest ze jak ktoś jest szczęśliwy to od razu krytyka od razu przeleci i zostawi generalizujecie i tyle a ty naiwna odrazu uwazasz ze on to napewno kocha tylko ciebie a ona jest na bank zazdrosna. Nie bierzesz pod uwagę ze ludzie ze sobą pracujący wiedzą i widza wiecej niz ludzie mający zaćmę na occzach jeszcze w twoim wieku. ponadto co na to twoi rodzice bo ja na miejscu twojwj matki tobie sprawiłabym wpierdal a jemu pomogła utracic prace :O

Gość siostraMierzwa
będziecie razem po deski grób :) a ona jest zazdrosna, bo sama chciała z nim być, a on wybrał właśnie Ciebie :) pasuje? :D

Moim zdaniem powinnaś z nia porozmawiać. Głupia sucz ma cie uczyć a nie udzielać porad sercowych. Co do różnicy wieku to powiem ci tyle: NIe przejmuj sie głupimi uwagami. Różnicy nie widać jezeli ty nie masz charkteru 19 latki. (czytaj jesteś dorosła, nie pełnoletnie a dorosła). Moja koleżanka miała faceta o 19 lat od siebie starszego, są ze sobą od 10 lat i jest im zaye***iście.

Gość njggffiiiiissssssss
Swetlana-Moj maz tez jest starszy 11 lat ale jakos nikt nam wpieprzyc nie chcial z tego powodu.Masz 19 lat decydujesz o swoim zyciu sama, ale na twoim miejcsu sprawdzila bym tego instruktora.Czy aby napewno w jednym czasie nie ma kilku takich kursantek do przytulania.

Gość tak, szczególnie jemu
jest za********

Gość welurkkkaa
njggffiiiiissssssss sprawdziła? jak?

Gość swetłana
njggffiiiiissssssss Swetlana-Moj maz tez jest starszy 11 lat ale jakos nikt nam wpieprzyc nie chcial z tego powodu.Masz 19 lat decydujesz o swoim zyciu sama, ale na twoim miejcsu sprawdzila bym tego instruktora.Czy aby napewno w jednym czasie nie ma kilku takich kursantek do przytulania. mam 13 letnią córkę i jesli połozył by na jej udzie łape jej instruktor nawet w wieku 19 lat to miałby gwarancje z mojej strony że ma po pracy. Mam kuzynke której maz został instruktorem :O jej zmalował dwoje dzieci po czym włóczył sie z gówniarami małzenstwo przetrwało całe 3 lata z czego 2 jak nie pracował w tym zawodzie. Młoda mozesz robic co chceesz twoje zycie ale poczytaj jeden z wątków na kafe, co roku bedzie miał okazję bzyknąc kolejną 19latkę :)

Gość swetłana
to że 30latek potrafi w głowie młodej dziewczyny zrobic niezłą rewoltę to raz. A dwa ze taj jak napisałam wyzej dla mnie to banda kurwiarzy choć zapewne wyjątki się trafiają :classic_cool: a 3 to istnieje coś takieo jak etyka zawodowa, ale nie kazdy się do niej potrafi stosowac :P