Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mglista noc

1000kalorii, zapraszam chętnych

Polecane posty

Moniś a może dasz mi maila bo nie chcę tu pisać:) ja się wybieram na studia techniczne:) a w jakim technikum jesteś:)?? może tu mnie ktoś skrytykuje ale tak bardzo szczupła nie chcę być 58kg mi wystarczy nie wiem czemu każdy ma różne gusta a mi akurat podobają się dziewczyby nie wieszaki:) właśnie zjadłam garść orzechów laskowych czyli ok300 kalorii więc prawie na dziś koniec:P

Mój mail : Monkle2908@gmail.com Mi też się nie podobają wieszaki, ale myślę, że mój cel, czyli te 55 kg jest ok przy wzroście 162 cm :)

A zapomniałam napisać :D Ja jestem w Technikum mechanicznym na kierunku technik informatyk :D

Nie dostaję wiadomości kurcze, może jeszcze idzie :D Ja sobie herbatkę miętową wypiłam przed chwilą. Oczywiście bez cukru :)

bo nastała jesień dziewczyny kończą a nie zaczynaJĄ SIĘ ODCHUDZAĆ:p sróbuję jutro wysłać Ci maila bo dziś padam właśnie wróciłam z sadu bo rwiemy śliwki:P

kobieto mam 4ha śliwek nie dobrze ma jak na nie patrze:( a zaraz mi bedzie niedobrze od jabłek cały dzień w jabłkach.... no i tu jest gorzej bo tego jest 9ha:(((( kurcze tak mnie tym wf'em postraszyłaś że zaczełam się bać jak to będzie na uczelni wkońcu prawie sami faceci tam bedai troche myśl wf'u z nimi mnie ... jak dzień ci minął co zjadłaś??

Ja zjadłam dziś tą zupę ze słoika, kotleta i herbatę wypiłam :D Jutro będą zrobione jakieś zakupy to będę miała z czego wybierać, bo dziś bidnie jakoś :D

A ten wf to nie taki straszny :D Ja mam wf z połową dziewczyn ze szkoły, a z klasy jestem jedna ćwicząca, bo druga ma zwolnienie :) Fajnie jest tak się widzieć ze wszystkimi dziołchami. Zawsze jakieś jaja są :D

Ja nie mam w domu wagi to przy najbliższej okazji zważę się u chłopaka albo u dziadków :D Tak, żeby się upewnić, że ważę tyle ile ważyłam hihi

witam:) nie moge jakoś Ci maila wysłać:( dziś zjedzone mam 3 pomidory pokrojone z octem i cebulką -pycha:)

Ja zjadłam musli z jogurtem naturalnym :) Może coś źle wpisane jest :o Jeszcze raz podam : monkle2908@gmail.com No musi przecież działać :d

Ja zjadłam musli z jogurtem naturalnym :) Może coś źle wpisane jest :o Jeszcze raz podam : monkle2908@gmail.com No musi przecież działać :d

rano mała bułka z wędliną+ kawa rozpuszczalna na drugie sniadanko jogurt naturalny + grahamka obiad pół pieczeni i ziemniaczek deser nektarynka kolacja mleko+ platki:)

Moim zdaniem to świetna dieta a właściwie zmiana stylu życia, mam pracę w której na szczęście moge jesć te trzy posiłki więc jest dobrze, nie czuję takiego głodu jak kiedyś. Poza tym nie jem juz takich ogromnych obiadów i jestem mniej senna i ociężała-wiecie o czym mowię:P I jestem jakoś mniej zestresowana bo wmawiam sobię, że będę coraz lepiej wyglądała:) teraz mam 170cm i ważę 73kg:( ale to się zmieni

a i przestałam słodzić oczywiście:) chociaz to właściwie nie problem bo ja nawt slodyczy nie lubię hehe bardziej upasłam sie na kebabach pizzach popijanych pepsi:/ teraz obok łóżka i w pracy tylko woda niegazowana :)