Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jewelonek:)

aLE JESTEM GŁODNA;(

Polecane posty

Gość Hiszpaniaaa
ja jem kanapki

Ja od dzis się odchudzam. Zjadłam tylko kolo 11 maślnke a kolo 16 puszke kukurydzy i kanapke z maslem papryka i chuda szynka. Od tamtej pory nic tylko litr czerwonej herbaty. Masakra jakas

Gość hahahhahahahahahahhah
pierwsza zasada kiedy idzie się na diete to NIE JEŚĆ PIECZYWA a ty kanapki vvpierdalasz :D:D

Gość toritori
Tylko , ze kukurydza tluczy.

Gość generalnie to mam
na takiej diecie nie schudniesz, a nawet jesli to z duza szkoda dla organizmu. trzeba jesc na diecie - warzywa, jajka, ryby, kasze.

Gość generalnie to mam
Ja diecie normalnie jadłem zapiekanki, sery itp. liczą sie kalorie i ich ilość a nie jakie potrawy sie je tak, dzieki temu wiele komorek mozgowych ci umarlo z glodu 😴 kalorycznosc ma znaczenie, ale wieksze znaczenie ma jakosc jedzenia 🖐️

Gość hahahhahahahahahahhah
gdybyś zamiast tej kanapki zjadła jabłko to głód który odczuwasz obecnie mogłabyś zastąpić kolejnym jabłkiem. Oba jabłka mają mniej kalorii niż jedna kromka chleba. A tak to teraz jesteś głodna, w końcu nie wytrzymasz i zaczniesz podjadać

Kukurydza z ouszki ma okolo 200 kalori,maslanka tez cos kolo tego (400gram),kanapka nie wiem ale skoro jestem glodna to jak niby moge nie schudnac. Do tego czerwona herbata

Gość generalnie to mam
zamiast kanapek to sobie jedz np salatki, jakies gotowane miesko, ostatecznie owoce

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaa
5 do 7 kg jak chcesz

Gość icoterazuj
masz głupią dietę na której nie schudniesz. Poczytaj sobie o tym, co powinnaś jeść żeby schudnąć i zobaczyć jak na mądrych dietach chudną ładnie dziewczyny (zdjęcia PRZED I PO) http://www.sfd.pl/konkurs%2Fasika20_Daje_Ognia_!!_podsumowanie_str46-t725817-s46.html http://www.sfd.pl/Ladies_SFD-f403.html