Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Turandot

Czy to moze być ciąża?

Polecane posty

Gość Turandot

Kochałam się ze swoim facetem bez zabezpieczenia, do wytrysku doszło poza moim ciałem, jakieś 10 minut po tym jak był we mnie. Moje cykle kiedyś trwały 31 dni, jednak ostatnio wszytko się rozregulowało- ostatnia miesiączkę dostałam o tydzień za wcześnie, a teraz okres jeszcze się nie pojawił mimo że od spodziewanego terminu @ minęło 7 dni. Seks uprawialiśmy w 27 dniu cyklu. Test ciążowy zrobiłam po spodziewanym terminie miesiączki, 9 dni po stosunku- wynik był negatywny. Mam pewne niepokojące objawy (bóle w podbrzuszu, podwyższona temperatura mierzona pod pachą) jak myślicie, na ile prawdopodobne, ze jestem w ciąży? Kolejny test chcę zrobić dwa tygodnie po stosunku, 10 dni po planowanym terminie miesiączki- wynik powinien być już w pełni wiarygodny, prawda? Bardzo się denerwuję, z góry dziękuję za pomoc!

Gość Turandot
Hej, jest tu kto?

Gość mloda0000
Widze że Ty też sie martwisz... ehhh

Gość mloda0000
Sama mówisz że wytrysk partnera był na zewnątrz więc to raczej mało możliwe żebyś była w ciąży

mam bardzo podobną sytuację- wytrysk na zewnątrz i spóźniony okres, bóle w podbrzuszu i mała paranoja ciążowa :) To co mnie martwi to legendarne kroplekowanie- wydzielina wydostająca się przed wytryskiem, która może zawierać plemniki zdolne do zapłodnienia....

Gość a wiecie co to antykoncepcja?
?? zapytajcie ginekologa, lub kupujcie prezerwatywy!

Witam ,wiedz że zawsze masz 72 godziny ,aby udać się do lekarza ginekologa.Teraz mogę Tobie zaproponować ,abyś zalogowała się na www.wpadka.pl.Tam otrzymasz rózne informacje , oraz możesz zadać bezpośrednio pytanie lekarzowi ginekologowi.