Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olczykaczykiwiczyk

jeśli żona to tylko ze wschodu bo Polki są juz całkiem zdemoralizowane

Polecane posty

Rozkręciłam się z muzyką i mnie jest teraz ciężko pohamować:P Czy lubię shopping... Szczerze to należę do tego grona ludzi co wchodzą, kupują i wychodzą :P Nie lubię cackać w sklepach, jak np. moja mama. Najchętniej siedziałaby tam godzinami :)

"Szczerze to należę do tego grona ludzi co wchodzą, kupują i wychodzą " Jesteś moją idolką :D. U kobiet taka właściwość to rzadkość - większość uwielbia zakupy. ... Ja osobiście mam identycznie - z wyjątkiem miejsc takich jak empik. Ten utwór też spoko :).

Gość dum-dum
Kiedy będziecie się gździć?

Stanowczo za mało oglądam horrorów:P Silent Hill - była też taka gra o ile dobrze kojarzę. Transformersów 3 jeszcze nie oglądałam... mówisz, że kiepskawa część..:) Mój ostatni film to Bez Granic, bardzo mi się podobał :) i jeszcze horror: Droga Bez Powrotu, która była nawet nawet. A teraz buforuję horror "Choose" :)

Gość dum-dum
Lubisz trójkąciki?

Gość dum-dum
Romby są dla zwyrodnialców. Szanuj się.

Owszem, była - na jej podstawie chyba powstał film. Osobiście nigdy w nią nie grałem. Co zaś do tych filmów co wymieniłaś to z przykrością muszę napisać, że nie oglądałem :(. Pytanie teoretyczne - jakbyś miała możliwość wyboru kraju/narodowości, w którym się urodzisz, jaki byłby to kraj? :)

Gość dum-dum
Jakbyś nie zauważyła to była ironia :)

ŚOZ, myślę, że byłyby to Stany Zjednoczone :) Mój tata był tam 2 lata, dawno temu, ciekawe rzeczy mi opowiadał. Byłam też na obozie UNESCO, poznałam sporo Amerykanów, są to przyjaźnie nastawieni i otwarci ludzie :) Ich mentalność :)

Gość dum-dum
"Osobiście nigdy w nią nie grałem." Wiele tracisz. Pierwsza część gry to jeden z niewielu horrów, który naprawdę straszy. Filmowa adaptacja to mocny średniak.

Zauważyłam, że jesteś europatriotą:P Jeszcze... Norwegia jest bardzo bogatym krajem, dobre zarobki. Tylko teraz to bym się tam nie wybierała pod namioty....:)

Lubię :) Ulubionego zapachu kobiecych perfum nie mam, natomiast powinien być on delikatny. To znaczy, że nie powinno być czuć perfum w odległości 2m od kobiety... tutaj ujawnia się moja natura romantyka. Moim skromnym zdaniem delikatny zapach kobiecych perfum powinien być przeznaczony dla bliskiej osoby... np. zbliżając się do pocałunku powinno się go wyczuwać - słowem - subtelność.

Mamy podobne zdanie na ten temat:) Subtelny zapach perfum jest pociągający, u mężczyzn/kobiet a nie w ten sposób, że gdy wyjdzie przed drzwi to czuć gościa na całej klatce schodowej:) Mam swoje ulubione i jest to Calvin Klein Euphoria :) jak będziesz kiedyś Douglasie to powąchaj ;):)