Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Pytanie do mam dziewczynek

Polecane posty

Jak ogarniacie lalki typu barbie razem z ich dodatkami, ciuchami itp :O Moja ma z 10 lalek tego typu ( barbie, scene czy jak to tam się zwie :O) i chyba ze 20 takich mniejszych nawet nie wiem w sumie co to za serie... wszystkie te lalki maja ciuchy, buty, torebki, dodatki... Trzymacie to wszystko w jakimś jednym pojemniku wymieszane czy wymyśliłyście coś żeby to ogarnąć? Moja ma póki co w reklamówce a dodatki podzielone pochowane do małych pojemników takich zamykanych (jak na żywność) leżą też w reklamówce... noo ale żeby wziąć cokolwiek to trzeba wszystko wysypać z reklamówki :D Właśnie zabieram się do zakupu "czegoś", ale nie wiem co się sprawdzi w roli przechowywatora lalek i ich dodatków ;)

Hej :) Moja ma 4 takie duuuuże lale, 3 wózki i wszystkie lalkie barbie trzyma w pokoju zabaw, czyli ma na to odpowiednie półeczki i miejsce, a sypialnia jest osobno, całkiem inne pomieszczenie.

Gość DeliMania
Może pudełka kartonowe, materiałowe lub plastikowe z przykrywką. Pudełka są kolorowe co będzie pasowało małej no i ułożone daja porządek w pokoju. Ja przynajmniej mam takie zdanie i pewnie tak bym zrobiła gdybym miała dzieci

No właśnie o plastikowych myślę i ciekawiło mnie czy to się sprawdzi, żebym zaraz nie szukała innego czegoś do ogarnięcia ;)

Gość male akcesoria trzyma
w puszce po kawie a lalki, kenów, konie i inne w plastikowym pojemniku w takiej szafce z Ikea co ma wysuwane plastikowe pojemniki. Jeden jest przeznaczony na barbie.

Gość ala mama maluszka
ja większość zabawek trzymam włąśnie w plastikowych pojemnikach z przykrywką zakupionych w ikei. Są bardzo pojemne dzięki nim zaoszczędzam sporo miejsca. Przedtem wszystko trzymałam w szufladach w komodzie ale zaczeło brakować miejsca więc sprawdziło się to rozwiązanie

Gość mama zosieńki :) :) :)
przyłączam sie do pytania :)