Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MałaBlondynka

Latają u was komary?

Polecane posty

Ale nie "suki" bo tych to wiadomo, że pełno ;) Codziennie kurde zabijam kilka tych dużych.. bleeee.. nic nie robią, a gorzej jak je zobaczę niż te małe :O

Gość nncbncbnc
nie, u mnie latają tylko kormorany

Gość sister123
w UK nie ucial mnie komar od wielu lat zaden, to ciekawe jak oni sobie radza z tym

No właśnie one sobie tak o tylko wlatują bo na człowieka nie lecą, ale jakiś nalot ich u mnie, a ja się brzydzę je zabijać :O Komarzyce to ręką pacnę bez problemu, a te są takie duże :O :O :O Przed chwilą mi wleciał i jak durna szukałam czegoś czym go znokautować to się schował i szukałam później :O

Mieszkam prawie w centrum dużego miasta, pierwsze piętro w bloku przy głównej drodze krajowej nr 5 🖐️ :D Co prawda Odra nie daleko ale ogólnie komarów nie ma u mnie.. tych małych to kurde prawe wcale więc spoko nie narzekam tylko te duże kurde :O Na nic mi Raid i inne takie bo to trzeba czekać żeby poczuł i tam zdechł a on jak mi wleci to od razu tu do monitora :O Jak sobie pomyślę, że mi w nocy będzie latał :O :O :O

Pamiętam, jak na budowie domu, podczas dłuższej przerwy nad wejściem zaroiło się pszczół, ul sobie zrobiły. Kto próbował wejść do domu, to gryzły :O. Cebulą trzebabyło trzymać :O Ból jak cholera..

Pszczoły ( albo osy, chooy nie pamiętam ) to pamiętam u rodziców mieliśmy zanim dom otynkowali... w cegłach sobie mieszkały :O Ojciec przyszedł z packą i je tam brutalnie zatkał przy tynkowaniu :O :D