Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przemyslenia nocą

żeby w polsce było lepiej, to musi pokolenie urodzone w latach 80 dojść do władz

Polecane posty

Gość przemyslenia nocą

albo może i nawet w 90. bo póki co to to wszystko urodzone w latach 40.50.60.. zaznało biedy, nasiąkło za młody tym, że ciągle czegoś brakuje i trzeba sobie kieszenie po full napychać.. tacy zachłanni... no ale cóż. nie ich wina.. po prostu trzeba poczekać, aż młodsze pokolenia dojdą do władzy.

przecież nasi politycy to marionetki w rękach ponadnardowych korporacji, wielkiej finansjery i innych stowarzyszeń Nawet Krzyś urodzony w roku 1989r. musi z nimi współpracować bo jak nie to samolot mu na przykład spadnie..

Gość przemyslenia nocą
fanatykom wielkich teorii spiskowych już podziękujemy :o🖐️

fanatykom wielkich teorii spiskowych już podziękujemy ludziom z klapkami na oczach podziękujemy... ja można pierdolić takie farmazony... hahah tak Obama też sam rządzi krajem :) ale śmieszna dziewczyna :)

Gość przemyslenia nocą
kurwa gówno mnie to obchodzi. jakoś mimo wszystko w niemczech, we francji jest wszystko lepsze i jakoś potrafią zapewnić obywatelom lepsze zycie. jak to możliwe?

k**wa gówno mnie to obchodzi. jakoś mimo wszystko w niemczech, we francji jest wszystko lepsze i jakoś potrafią zapewnić obywatelom lepsze zycie. jak to możliwe? jak gówno cię to obchodzi powiedz to Rockefellerowi haha zesra ci się na twarz i powie, że pierdoli go ujadanie jakiejś siksy z Polski... :)

Gość przemyslenia nocą
ale mnie to w sumie mocno jebie kto rządzi. może nawet myszka miki de facto rządzić swiatem. dlaczego w polsce policjanta na srednim stanowisku stac ledwo na oplacenie malego mieszkanka, a w niemczech na równorzędnym stanowisku stać na duży dom i 3 samochody :o

ale mnie to w sumie mocno j**ie kto rządzi. może nawet myszka miki de facto rządzić swiatem. dlaczego w polsce policjanta na srednim stanowisku stac ledwo na oplacenie malego mieszkanka, a w niemczech na równorzędnym stanowisku stać na duży dom i 3 samochody szatan nie lubi katolików masz odpowiedź

termin teoria spiskowa do hasło dla ignorantów, osób o zawężonym myśleniu i leni, którym się nawet nie chcę zapoznać z pewnymi informacjami

Gość przemyslenia nocą
internet to jednak nie jest dla wszystkich i jesteś zywym przykładem na to jak ludziom potrafi zrobić sieke z mózgu.. tak tak samolot pod smolenskiem zestrzelili ruscy i zadnego zamachu na WTC też nie było, to amerykanie podłożyli bomby i sami wysadzili te budynki. tak tak.. co tam jeszcze było? za dużo ludzi żyje na swiecie i planują nas powybijać i gdzieś tam na pustyniach obozy pracy budują 😴🖐️

tak tak samolot pod smolenskiem zestrzelili ruscy i zadnego zamachu na WTC też nie było, to amerykanie podłożyli bomby i sami wysadzili te budynki. tak tak.. co tam jeszcze było? za dużo ludzi żyje na swiecie i planują nas powybijać i gdzieś tam na pustyniach obozy pracy budują no wykurwiaj stąd jak jesteś głupia i gówno wiesz, ośmieszanie chuja ci da szmato pierdoli mnie opinia jakiegos pustaka z kafe kurwa nie wie nawet co to grupa Bilderberg a będize wielce się mądrować idź niech ci ktoś załaduje kutasa w mordę a do dyskusji się nie zabieraj..

Gość przemyslenia nocą
:D ahahahaahahahaha pora do spania już dla ciebie inernetowy napinaczu :D 🖐️

Gość przemyslenia nocą
wiem co to za grupa, niejeden filmik jest na yt z ich spotkan itp. kiedyś się tym interesowałam i czytałam. tyle, ze niby na tych spotkaniach podejmowane sa jakies wazne decyzje ad. calego swiata, ze to oni rządzą wszystkimi itp to już wymysły fanatyków teorii spiskowych :D🖐️ ja w to po prostu nie wierze. mam prawo do wlasnego zdania, a ty jestes internetowy napinacz, bo nie potrafisz zaakceptować tego, ze ktos ma inne zdanie. 😴 🖐️

Gość przemyslenia nocą
iluminaci dalej rządzą swiatem tak tak :D🖐️

Gość BENEDYKT_XVI
Masz prawo do własnego zdania, ale ignorancja twa naprawdę wielka i nie znasz zasad rządzących współczesną ekonimią, nie znasz stosunków geopolitycznych słoem zero... Ale wierz sobie, że wujek Tusk z Bronkiem są suwerenni w podejmowaniu decyzji...

Gość BENEDYKT_XVI
wyśmiewanie nie ochroni cię przed twoją ignorancją...

Gość BENEDYKT_XVI
córko nie wchodź ze mną nigdy więcej w polemikę boś za głupia...

Gość przeciwnik lucjana
lucek jest na szczycie lucek rządzi swiatem

Gość BENEDYKT_XVI
iluminaci dalej rządzą swiatem tak tak Ty rządzisz przy pomocy swojej cipki... Bo mózgu nie posiadasz...

Gość przemyslenia nocą
ale po co zmieniasz nicki? ahahahahahahah boze nawet na kafe ci fanatycy się szerzą hahahaa i robią tym głodnym sensacji pranie mózgu :P idzcie lepiej schrony kopać, bo przecież nadchodzi "nowy porządek świata" :D 🖐️

Gość BENEDYKT_XVI
nie mogę ale głupie dziecko... hahahahahahah boze nawet na kafe ci fanatycy się szerzą hahahaa i robią tym głodnym sensacji pranie mózg dalej obnażasz swoją głupotę "trzeźwo stąpająca po ziemi"

Gość BENEDYKT_XVI
dobra kończę bo z osobnikiem co zna sie tylko na szminkach i pomadkach nie ma co gadać... Jak chcesz porozmawiać ze mną na 1 poziomie, poucz się historii, ekonomii i geopolityki..