Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka001

skapa miesiaczka

Polecane posty

Gość majka001

witam. z jakich przyczyn moze wystepowac skapa miesiaczka? i czy to normalne? zawsze moje miesiaczki były bardziej obfite niz skąpe. ta ktora teraz mam jest jakas dziwna. ogolnie spoznila mi sie ponad 2 tygodnie- przypuszczam ze byla to wina stresu i zmiany klimatu. Jednak gdy juz ją dostalam to na paczatku 'lecialo' normalnie. teraz sporadycznie w dzien, a najwiecej wieczorem, w nocy wogole. prosze o rade :)

Gość *liliann
To że miałaś obfite zawsze nie znaczy, że tak będzie cały czas :) Też miałam obfite i tygodniowe miesiączki, a z wiekiem zrobiły się skąpe i trzydniowe. Bez przyjmowania żadnych hormonów itp.

Witam. Ja tez mam pytanie co do krwawienia tylko ze tego z odstawienia. Czy to normalne ze dostaje je dopiero w 6 lub nawet 7 dniu przerwy ? Jak moge to zmienic ? czy moge przy następnej przerwie zrobic tylko 3 dni przerwy i zaczac nowe opakowanie zeby nastepny okres pojawil sie wczesniej niz tego 7 dnia a nastepne juz normalnie po 7 dniowej przerwie zaczac brac nowe opakowanie ? Strasznie mnie to denerwuje o chcialabym normalnie miec okres ... Dziekuje za odp i pozdrawiam