Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zwariowałam.

Szukasz przyjaciółki?

Polecane posty

Gość nie warto!
a o czym potrzebujesz pogadać?

Jestem samotna. Chciałabym poromawiać, wyjść gdzieś czasem z kimś, zostać wysłuchana, sama wysłuchac.. Ale jeśli nie wyjdzie, to internetowa znajomosc, ostatecznie rownież wchodzi w grę

Gość ehhhhh
Boska figura, też bym taką chciała :(

Gość tretyuio
to koślawe ma świetna figurę, dobry kawał:D

Gość nie warto!
i nie ma przy Tobie nikogo bliskiego? koleżanki ze szkoły, z dzieciństwa?? oczywiście służę sobą, bo rozumiem, że czasem trzeba mieć kogoś blisko...

Gość ehhhhh
Ile masz lat ? :)

Hmm ja mam podobny problem... nie mam nikogo bliskiego kto w każdej chwili mógłby przyjść i wysłuchać co jest nie tak, nawet jeśli czasami chodzi o jakąś bzdurę... A skąd jesteś, ile masz lat i jak masz na imię?

Gość ja 30
ja mam podobnie:(

Byłam w związku trzy lata. Face zamknał mnie w złotej klatce. Przez niego niemam znajomyc, na szczęście w końcu postanowaiłam skończyć ten toksyczny związek. Mam na imie Łucja. Mam 21 lat

W czasie Twojego związku Twoi znajomi się od Ciebie odwrócili? że przez niego nie utrzymujesz teraz z nimi kontaktów, czy starasz je odświeżać, a oni już nie chcą?

Gość nie warto!
będzie Ci teraz trudno powrócić do rzeczywistości i wcale nie zazdroszczę Ci tej sytuacji :( ale może chociaż np. kuzynka, która pomoże ten pierwszy raz wyrwać się z domu?? byłoby łatwiej...

Był bardzo zazdrosny, więc musiałam praktycznie musiałam pourywac moje kontakty bez słowa, i teraz nie moge do nich pojsc i znow zaczac znajomosc. Tez bym sie odwrocila gdyby ktos zakonczyl nasza znajomosc, tak po prostu bez zadnego wyjasnienia. Wtedy bylam zakochana, wiec przez pierwsze chwile tylko on mi wystarczal. A jezeli mialam paru znajomych, to byli jego znajomi, wiec do nich tez sie nie moge odezwac, bo opowiedzial im o mnie bzdury. Tak to wyglada

moja miała podobnie, tyle że to ona uzależniła się ode mnie. Musiałem wręcz wypraszać ją z domu do koleżanek. To znacznie poprawiło relacje między nami.

Gość nie warto!
strasznie toksyczna sytuacja... wyobrażam sobie jak jest teraz trudno...

Sytuacja bardzo nie ciekawa, ale jej plusem jest to, że udało Ci się od niego uwolnić, bo już wiele słyszałam o sytuacjach gdzie facet nie pozwalał dziewczynie odejść od siebie nawet kiedy im się nie układało... Ja też miałam chłopaka rok temu, również bardzo zazdrosnego, za każdym razem wypytywał się gdzie byłam, co robiłam, a jak już się z jakimś kolegą spotkałam, albo kimkolwiek to włamywał się na wszystkie moje portale społecznościowe i szukał jakiś znaków czy aby go nie zdradzam. Kilka koleżanek przez niego też straciłam także po części wiem co to znaczy :(

Zanim poznałaś byłego miałaś jakaś przyjaciółkę od serca? Jeśli tak to spróbuj z nią odnowić kontakt...

Gość nie warto!
tak... bardzo dobry pomysł z tą przyjaciółką... jeśli byłyście sobie na prawdę bliskie, to zrozumie sytuację w jakiej byłaś... a gratuluję Ci odwagi! to ogromny krok zostawić takiego faceta!

Gość nie warto!
mój mąż jest też bardzo zazdrosny... wypytuje o szczegóły, co robię, kiedy jestem sama... o znajomych, rozmowy z nimi... powoli uczę go, że jesteśmy razem, ale oboje powinniśmy mieć swoje życie i towarzystwo... i też chwile oderwania się od siebie... w innym wypadku na dłuższą metę nie będziemy mogli ze sobą wytrzymać... każdej z Was radzę na wstępie związku ustalić pewne granice, a będzie dużo łatwiej pewne rzeczy pokonać, albo chociaż pozbyć się przyszłych przeszkód

Łucja jeśli będziesz miała ochotę napisz do mnie na gg: 22076390 nie warto! -> w przyszłości na pewno skorzystam z Twojej rady, ale teraz na pewno chcę odpocząć od facetów, być wolna po prostu :)

Gość nie warto!
trzymam kciuki za Was obie :*