Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ERRJYUKIKL

CO SĄDZICIE O TAKIEJ SYTUACJI?

Polecane posty

Gość ERRJYUKIKL

SIEDZIAŁAM Z CHŁOPAKIEM PRZY KAWIE , STARSZY dziadek odniósł talerze do baru i się do mnie usmiechał i mi pomachał i ja mu pomachałam. on wyszedł z baru. mój chłopak na chwilę wyszedł z tego baru i poszedł do bankomatu a w międzyczasie ten dziadek wrócił do baru podszedł do mnie i zapytał czy może zaprosic mnie na kawę - zapewne chodziło mu o sex - byłam w s zoku a chlopak miał do mnie pretensje że pomachałam temu dziadkowi i ze to znaczy że chcę z nim uprawiac sex . mi to nawet nie przyszło do głowy. czy według was gdy jakiś dziadek nieznajomy pomacha mi ręką a ja mu odmachuję to jest propozycja sexualna ?

Gość ERRJYUKIKL
ja pytam poważnie - co sądzicie o tej sytuacji ?

Gość wolna trzydziestka...
a dlaczego mu odmachałaś? nie wydaje Ci się dziwne, że jakiś stary dziad Ci macha??

Gość baśka mi ukradła nicka
Igły z widły

Gość ERRJYUKIKL
nie no - skoro ktoś mi macha to myślałam że trzeba odmachac - np. nieraz jedzie autobus wyciecxzkowy i dzieci mi machają to im tez macham.

Gość joasia123456
O jejku starsza osoba sie do Ciebie uśmiecha, zagaduje to jej odpowiadasz... :) Często są to ludzie samotni, którzy wychodzą z domu tylko po to żeby kogoś zaczepić, pogadać o pierdołach, pobyć z ludźmi. Ja w tej sytuacji zachowałabym sie pewnie podobnie jak TY, a słysząc propozycję seksu odpowiedziałabym, że mam już swpjego towarzysza:) a mój chłopak pewnie przy tym by sie zesikał ze smiechu:) Może twój facet jakiś sztywny jest? Zwykłą ludzką uprzejmość ocenia w takich erotycznych kategoriach:D?

Gość odpowiem też.....
łe tam zaraz propozycja seksualna pewnie się facetowi spodobałaś więc zamachał Ty spontanicznie zrobiłaś to samo i po sprawie ....przecież nic wielkiego się nie stało a propozycja wypicia wspólnej kawy nie koniecznie miała podtekst seksualny....tak na marginesie nie masz większych problemów ?

Gość hm............................
E tam, nie zrobiłaś nic złego. Odmachałaś, może nawet odruchowo. Ja pewnie też odmachałbym bo bym pomyślała, że może to ojciec czy dziadek kogoś mi znajomego. Nie powinnaś się przejmować tą sytacją. Było minęło:)

Gość ERRJYUKIKL
ALE on widział że ja piję kawę a mimo to zapraszał mnie na kawę - na bank chodziło mu o sex .

Gość blablabla....
a niby skąd to wiesz?

Gość TTTTTT33WW
:))

Gość bylam tu wczoraj
hahaha, no coś ty. Jak ktoś by mi machał, też bym mu odmachała. Szczególnie poczciwemu staruszkowi, skąd mialas wiedzieć, ze to zbok? :)

Gość P;'[[-
:)

Gość ciapelek
Podstarzałe alfonsisko-myślę.