Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cieeekaaawska

Jakei jest życie w UK ?

Polecane posty

Gość cieeekaaawska

Cześć ! Drodzy kafeterowicze . Mam do Was pytanie . Był ktoś z was w UK ? Jakie jest tam życie ? Ogólnie jak tak jest . Moja mama zastanawia sie nad przeprowadzka tam . Chce mnie zabrać ze soba . Proszę Was o poważne wypowiedzi . Z góry dziękuje

Gość hanaja
zalezy co zamierzacie tam robic?czy pracowac na zmywaku czy w banku?mnostwo czynnikow sie na to skalda

Gość orsay200
Tak naprawdę, nie ma na to odpowiedzi. Bo jednym żyje się tutaj dobrze, a innym wprost przeciwnie. Mnie się w Anglii nie podoba. Fakt, że kasa się nie kończy, na wiele człowiek sobie może pozwolić, ale nie na tym życie polega. Czuję się tu obco, to nie jest mój kraj. Większość polaków to dno i dwa metry mułu. Dobrze Ci radzę, szukaj znajomych wśród obcokrajowców, bo rodak Cie podkopie przy pierwszej lepszej okazji. Sama dostałam taką radę jak się tutaj przeprowadziłam - sprawdziło się w 100%.

Gość senri
wlasnie - zalezy od tego co chcesz robic. jesli praca na zmywaku/fabryce etc. - to raczej odradzam.. z tego co widze, robi sie coraz gorzej. ja mieszkam tutaj wlasciwie od dziecka, wiec widze roznice miedzy tym co bylo dla ludzi z 'nizszej klasy' i tym co jest.. a ile masz lat?

Gość cieeekaaawska
ja mam 14 lat ..

Gość ja swego czasu mieszkalam w
miami wiem ze to nie jest uk,ale chujowo sie zylo,bo bylo duzo pieknych ludzi i sie zle czulam

14 lat to szczerze nie polecam... w szkole prawdopodobnie bedzie ci tam zle, zwlaszcza jesli nie znasz angielskiego dobrze.