Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilijeka

on i ona

Polecane posty

Gość lilijeka

hey mam problem w kwietniu zapytalam sie mojego faceta czy moge poczytac jego sms przy nim odpowiedział ze tak, chyba nie uwierzyl ze to zrobie...znalazlam sms z jakas dziewczyna nie zdarzyłam ich wszystkich przeczytac bo zabrał mi telefon...powiedział mi ze nie zna dziewczyny wie tylko jak ma na imie ile ma lat i z jakiego miasta jest to co dowiedział sie z sms....po dwoch dniach przeszlo mi i bylismy dalej razem. Pod koniec lipca nie wytrzymalam i jak zostawil u mnie telefon sprawdzialm sms wysłane bo w odebranych nic nie bylo...pisał do niej czy da się wyrwac na impreze a kolejny gdzies po dwoch tygodniach ze dlaczego sie nie oddzywa ze jak nie chce zeby ona do niego pisala to niech da mu znac i ze ponawia wypad na impreze...zerwałam z nim od razu i po dwoch tygodniach wrocilam bo podobno zorzumial swoj blad i mowil ze chce byc ze mna i ze nawet sie z nia nigdy nie spotkal... minely 3 tygodnie ja dalej mysle o niej o tym czy do niej pojechal...nie wiem co mam zorbic prosze o pomoc ;(

Gość lilijeka
23 lata jestem w związku od 5 lat...

Gość Donata00
zostaw go bo on i tak cię będzie zdradzał

Gość str83
frajer!!!!

Gość lilijeka
przezywam to moze jak 11 latka bo kocham i nie wiem co zrobic prosze nie oceniac tylko pomoc

Gość Donata00
jeżeli cię facet zdradza to cię nie kocha tylko wygodnie mu z tobą być

Gość lilijeka
szukam zwiazku na stale ale to jakos mi nie ulatwia...