Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradyWróżbiarskie

Agga Soyala - Jak oceniacie ???

Polecane posty

Gość poradyWróżbiarskie

Korzystaliscie z jej usług?

Gość poradyWróżbiarskie
nikomu nie wróżyła??

Gość hdirut
mnie się sprawdziło, poresztą jest niemiła, kiedyś pisałam do niej bo chciałam skorzystać z porady ogólnej i jakiego okresu dotyczy to odpisała że nie rozumie mojego pytania

Gość hdirut
pomyliłam się NIE sprawdziło mi się!!!!!!!!!!!!

Gość gytdyt
lachon z niej niezly,mogla by wrozyc w tv z odkrytymi cyckami ;)

Gość wp60
Witam wszystkich, dzwoniłam do Aggi Soyali z 10 razy w różnych odstępach czasowych, nic się nie sprawdziło, wręcz wszystko nagle zablokowało, każda dziedzina życia się rozwaliła, a wróżby mówione przez Panią Agge były piękne i cudowne. Tkwiłam w tym stanie i nie mogłam już znieść że wszystko waliło się na łeb na szyję a ja popadałam w coraz głębszą depresję. Do czasu aż zmieniłam wróżkę! To ona powiedziała mi kim naprawdę jest Agga Soyala z kart Tarota: blokuje ludziom wszystkie sfery życia, zazdrości, wcale klientom dobrze NIE życzy (chyba że są jacyś którzy jej odpowiadają), plotkuje i wynosi informacje na zewnątrz, a tak pokładałam w niej nadzieję i wierzyłam że jest dobrym człowiekiem. Jak widać w dzisiejszych czasach nawet wróżki trzeba sprawdzać, jak ktoś nie wierzy to niech sam sobie sprawdzi kartami albo zadzwoni gdzieś indziej niż na jej prywatną linię. Poza tym czytałam na jej blogu że skasowali jej facebooka a z jej kart Tarota wypadła karta Sprawiedliwość i nawet się nie zorientowała że to na nią samą! Jak widać kłamstwo ma krótkie nogi i zawsze wyjdzie na jaw kto jest kim. Jedynie fanatycy z jej bloga stwierdzą inaczej bo są tak zaślepieni wizją swojego Anioła, mam nadzieję że się kiedyś przekonają co się kryje za maską Aggi Soyali. I nie , nie jestem konkurencją tylko zwykłą klientką która oczekiwała pomocy a nie negatywnych energii. Po to jest forum by wyrazić swoją opinię i mam do tego prawo, a chcę tylko podzielić się z tym co mnie spotkało.

Gość Zero sprawdzalnosci

Niestety podpisuje się pod tym obiema rękoma. Nie ma w sobie zadnej empatii, podsmie...e sie z sytuacji podczas rozmowy. Nic ale to nic się nie sprawdziło a mówiła jak to wszystko będzie pięknie i ładnie. Przez to dopadła mnie depresja i człowiek musi się teraz jakoś pozbierać. Osobiście odradzam.