Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnaLissa

Jestem luksusową prostytutką. - odpowiem na wszystkie pytania

Polecane posty

Gość jajko niespodzianka
Fajny luksus - 8 tysięcy miesięcznie haaaa haaaaaa haaaa Luksusowa dzi.wka zarabia grubo ponad to. Tyle to ja prawie zarabiam przy biurku.

Gość sholastyyyyka
B77 czy ty przesiadujesz na czacie wp i zaczepiasz laski czy umówią się na loda za 50zł?

Gość ostatnia-nastka
aaaaa zakochałam się w tysz jasniutkich oczkach!!! Ty wiesz, że jesteś mega przystojny :P ;> ! Cuuud ;*

Gość AnnaLissa
No może i troche szkoda ale staram sie o tym nie myśleć. Tak, dzieci w 150% są męża Mam 30 lat jak juz mówiłam "Złą sytuacje" miałam raz, jak przyszedł do mnie klient nieco juz nietrzeźwy i zaczął sie do mnie dobierać mimo mej odmowy.

Gość AnnaLissa
Może 8 tyś. to nie jest imponująca kwota jednakże nie pracuje cały miesiąc tylko kilka-kilkanaście dni w miesiącu i zazwyczaj ze stałymi klientami.

Gość ile bierzesz
b77 no jak nie masz okularów to dała bym ci 30łat:) no i musze przyznac sie do błedu niestety:( jestes przystojny to fakt!

ostatni raz bylem tu 2 miesiace temu(na misji mi sie nudzilo) teraz wszedlem z nudow nie szukam lasek na loda za 50 zl.... nie musze za to placic

Gość wydaje mi się
chcesz kiedys z tym skonczyc??

Gość ostatnia-nastka
ile bierzesz ---> ten facet jest fajny, co ty od niego chcesz? :P jak dla mnie bomba :) może dlatego, że w takowych gustuję :P

Gość sholastyyyyka
b77 to chyba ktos wykorzystuje twoje zdjęcie do szukania lasek na spotkanie:P

Gość o żesz
cholera jasna, ale mamy przystojniaka na sali :) wymiękłam ;) B777- przyjmujesz pierścionki zaręczynowe od nieznajomych ?;)

Gość wydaje mi się
B777 ile masz lat???

czemu? jesli bede chcial spotkac laske to pojde do klubu... ale jakos nie czuje potrzeby

Gość ile bierzesz
b7777- sam piszesz, jakim trzeba byc kretynem zeby wejsc na kafe, ja np nie dała bym swoje fotki za zadne skarby. Ze wstydu bym sie spaliła gdy by jakis znajomy mnie tu ujrzał hahahhaha

Gość ostatnia-nastka
nie musisz za to płacić bo z pewnością jesteś zajety. :) ach :) gdzie takich szukać :(

Gość AnnaLissa
Odopowiadam na pytania które przegapiłam: A masz jakieś wymagania co do wieku klienta? Nie brzydzisz się tego robić z "dziadkiem"? Jakie stosujesz zabezpieczenie przed ciążą? W jakim wieku straciłaś dziewictwo? ------ Nie mam raczej wymagań do wieku. Nie robiłam tego jeszcze z "dziadkami", na razie się taki nie pojawił (był kiedyś 61 latek ale nie był jeszcze taki dziadkowaty) ale jesli by przyszedł to bym chyba odmówiła Stosuje pigułki antykoncepcyjne Dziewictwo straciłam w wieku 19 lat

Gość 8 tysiaków to nie luksusowa
Zmartwie Cię, autorko. Obok luksusowej dziwki nawet nie stałaś. Po prostu nie pracujesz przy szosie, ani w podrzędnym burdelu i tyle. To o wiele za mało by mówić o luksusie. Na luksusową dziwkę nawet byle biznesmena nie stać. Masz dzieci, rodzinę, więc ile Ci zostaje z tych marnych 8 tysiaków? Za mało, by ustawić się na przyszłość. Co będzie, jak zaczniesz sie starzeć? Bez doświadczenie zawodowego, kto Cię zatrudni, jak będziesz żyła? Myślałaś o tym. Stworzyłaś sobie miraż, dziewczyno.

Gość ile bierzesz
czyli racja ze szukasz nie istniejacego ideału. bedziesz starym kawalerem hahahahhahahha

ja nie napisalem ,ze trzeba byc kretynem zeby wchodzic na kafe... ale trzeba byc kretynem zeby pisac "jestem dziwka i jestem z tego dumna. co z tego ze mam meza i dzieci? lubie dawac i juz :) podziwiajcie mnie i pytajcie" ZENADA

Gość o żesz
nastka ty chyba na prawdę jesteś nastka :) nawet jeśli zajęty to kochana...nie ma takiego wagonika, którego nie da się odczepić ;)

Gość AnnaLissa
Otóż 8 tysięcy mi zupełnie starczy gdyż mąż pokrywa koszty "rodzinne" a ja daje tylko małą część zarobków bo myślą że zarbiam o wiele mniej. a co do luksusu to jak mówiłam wiem że to mało ale nie pracuje cały miesiąc tylko kilka dni w miesiącu.

Gość ile bierzesz
oj tam, odłoży sobie kase , otworzy własny interes, bedzie płacic podatki zusy, do emerytury smiesznej 600zł hahahhahahhha

Gość wydaje mi się
masz zamiar z tym skonczyc kiedys? ile twoje dzieci maja lat?

kilka dni w miesiacu i wyciagasz 8 tys??? wiesz co... nie dosc ,ze maz sie dowie to i Urzad Skarbowy :D uciekaj stad

Gość ile bierzesz
b777 ty bedziesz kawalerem! swoja droga skas jestes z jakiego miasta? mam na ciebie ochote:D na małe bara bara. co ty na to?

Gość AnnaLissa
dzieci mają 9 i 7 lat, kiedys napewno z tym skończe bo przeciez nie będę tego robić do śmierci.

Gość 8 tysiaków to nie luksusowa
Myślę, że ten temat jest jednak prowokacją i nie warto na niego tracić czasu. Jak się jest koorwą, to się jest, a nie wypisuje banialuki na forum, jeszcze jak się jest TAK MEGA podłym koorwiszczem, że się to robi za plecami męża i dzieci. Są jakieś granice szmacenia się, jak się je przekroczyło, to się raczej nie szuka poklasku, choć kto wie - są różne dewiacje psychiczne 🖐️

Gość AnnaLissa
o Urząd skarbowy sie nie martw bo planuje wynająć mieszkanie żeby nie chodzić po hotelach i zarejestrować je jako salon masażu 😘