Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jest na to zła :(

jak myślicie, dlaczego w Polsce ludzie się nie zbuntują i nie demonstrują przeci

Polecane posty

przeciw temu, co się dzieje? Przecież my Polacy jesteśmy w swoim kraju na gorszych prawach niż obcy. Nawet UEFA, ktora zrobi nam w kraju bajzel na czas mistrzostwa nie zapłaci podatków w latach 2010-2012. Czemu ludzie nie protestują?

:( niedobrze mi się zrobiło, jak to przeczytałam. W innym kraju już by dawno demonstracje były na ulicach. Przecież to dno, że u nas robią taki bajzel, strach będzie wracać wieczorem do domu, bo te bandy kiboli nabuzowane testosteronem będą się tu gzić. Najedzie się mafii, k....w zza granicy... Bęzie jak na Kubie, gdzie karierą jest bycie taksówkarzem i prostytutką.:(

wiem, ktoś pomyśli, że jestem nawiedzona, ale my we własnym kraju jesteśmy na ostatnim miejscu :(:(

Gość no i co komu z buntow
kraje sie dorabiaja na pracy a nie na buntach. Nie rzadzi rezim, tylko ludzie wybrani demokratycznie, wiec niby przeciw komu i czemu sie buntowac? przeciw swiatowemu kryzysowi? trzeba myslec, jaki to ma dac efekt.

Gość rtrtt
zydowska robota

Gość rrrrrrrr
Co tak przezywasz, znowu sie naczytales Niezaleznej ?

Gość jaksaa
Tutaj sie nic nie zmieni, bo polacy to glupi i tepy narod. Takie moje zdanie. Tutaj czlowiek moze zyc za grosze, pokornie przyjmowac kolejne podwyzki, kombinowac, harować, ale na ulice nie wyjdzie. Dlaczego? Bo jest glupi. Takich rzeczy nie ma we Francji, Niemczech, Anglii... Jak im cos nie pasuje, jak podnosza ceny to ludzie od razu wychodza na ulice. W naszym marnym zacofanym kraju jeszcze dlugo dlugo nic sie nie zmieni...

no więc o to mi chodzi 😠 ...Jesteśmy bandą debili. Daję słowo, jeśli dojdzie podczas tych igrzysk do jakiejś sytuacji, że ucierpi polski obywatel to chyba zoganizuję demonstrację. PRzecież to strach będzie jak tyle tego tałatajstwa się najedzie wracać wieczorem do domu :/

Gość Było juz pare protestów. Ten
ostatni, największy odniósł skutek wręcz przeciwny. Tak to jest z protestami...

Gość jestem na to zła :(
:( jak sobie przypomnę jak byłam bezrobotna to płakać mi się chce na samo wspomnienie. Wysyłałam CV a mój pracodawca choć miał już miejsce czekał, aż się zrobią przez 1,5mies. zaległości i dopiero mnie zatrudnił. Wiele osob miesiącami, latami nie ma pracy a oni przyjeżdżają do kraju robią nam bałagan i robią co chcą. Nawet podatki gdzie indziej zapłacą.

Gość MAGILLA
Bo to Narod idiotow kiedy juz powiedzial Otto Von Bismarck