Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszeczkaaa

pierwszy raz dopiero po ślubie

Polecane posty

Gość myszeczkaaa
nie zamierzam go oglądać nago pierwszy raz dopiero po ślubie :P

Gość Xavras Wyżryn
a zabawy w lizanie uznajesz? czy ortodoksyjne pocałunki w policzki jeno?

Gość myszeczkaaa
do Noxelia: to jak Ci nie odpowiadał to czemu z nim byłaś? ;>

Gość ostatnia-nastka
jak znajdziemy takiego co będzie chciał i będzie nas kochał to dobiero będzie coś i to coś najwspanialszego ;*

Gość myszeczkaaa
uznaje poznawanie swoich ciał przed ślubem ale z tym lizaniem to ostrożnie ;P

Gość Xavras Wyżryn
to świrusa po próbach samobójczych, nie warto wierzyć w ni jedno jej słowo ona miała więcej chłopów niz liczy sobie lat

Gość Xavras Wyżryn
nowa o NOX

Gość myszeczkaaa
ostatnia-nastka A JAK!

Gość myszeczkaaa
Xaras Wyżryn - myślałam że ja ;P

Gość Xavras Wyżryn
myszeczka - szanuje Twój pogląd

Ja też czekam i czekam i czekam, bynajmniej nie na ślub, a na coś prawdziwego, wyjątkowego. Może jestem naiwna ale uważam, ż ena pewne rzeczy warto czekać. Najpierw tzymanie za rękę, potem buziaki, wszystko pokoleji, a nie od razu rzucać na głęboką wodę by potem uświadomić sobei z eto nei to. Czekam na osobę i daję nam czas na poznanie się :) by te wyjatkowe intymne chwile dzielić z kimś ważnym dla mnie :)

Gość myszeczkaaa
Xavras Wyżryn - dzięki :)

Gość myszeczkaaa
fiku mikuuu - i znajdziesz! i to takiego chłopa, ze ohohoh...:P

Gość kochajaca dyrektora,

Gość Xavras Wyżryn
Nox, ale to już za Tobą, więc po co się pieklisz? byłem z dziewczyną bite 5 lat i jakoś jej nie rozdziewiczyłem, choć inne zabawy było, bo sama chciała

Gość lubie mądre ropuchy
?

Gość Xavras Wyżryn
i mówi to połykaczka metocardu zajumanego chłopakowi 🖐️

Gość 346473473734734
Noxelia to mitomanka. Nie bierzcie jej tekstow na powaznie.

Gość Xavras Wyżryn
na przyszłość dziecko usuń po zażyciu opakowania po lekach świat na tym zyska EOT

Gość dielli
Dziewczyny popieram Was !

Gość gtfeqwqq
Ja też nie wierzę w niedopasowanie. To głupia teoria. I mówię to ja - kobieta która miała wielu partnerów, a nie była nigdy mężatką. Jednak wierzę w inną teorię: osoba o prawidłowym poziomie libido NIE JEST w stanie tyle czekać. Uważam że jeśli kobieta tyle poczeka bez problemów, wciąż całując się i przebywając z przyszłym mężem, to znaczy że... jest zimną rybą i będzie taką nawet po ślubie. Nie wierzę w to, że nagle zmieni się w demona seksu. Autorko, prawdopodobnie się nie onanizujesz, nie znasz orgazmu, seks nie ciągnie Cię jakoś specjalnie. I to wszystko dlatego.

Gość kdjfids
No moze w kolku rozancowym albo w jakiejs wspolnocie koscielnej znajdziesz faceta, ktory bedzie czekal do slubu. Z mojego doswiadczenia wynika, ze faceci nie lubia dziewic, a ze kobieta miala faceta przed nimi zupelnie ich nie interesuje, chyba ze trafisz na jakiegos nawiedzonego idiote jak faceci na kafe. Poza tym nie chcialabym sie dowiedzic po slubie, ze moj maz zupelnie do mnie sexsualnie nie pasuje. Powodzenia.

Gość owefncwdc
dobra jak mam się przyznać: to czekanie nie będzie dla mnie łatwe ale chce tak i już! staram się odkrywać jako kobieta w sumie to dosć często się onanizuje chcę poznawać swoje ciało, swoje reakcje...

Gość gtfeqwqq
Seksualnie może nie pasować jedynie temperamentem. Ale... skoro oboje poczekają do ślubu, to oznacza że oboje mają małe temperamenty, więc będą pasować.

Gość BASIA.BASIA
Przedstawię Ci zupełnie szczerze minusy Twojego postanowienia: - jeśli sie uda, to nigdy nie poznasz seksu z innym mężczyzną, nigdyy! jeśli Twój mąż będzie kiepskim kochankiem, to zawsze będziesz uważała, że tak ma być (wiem, bo miałam tak przy pierwszym chłopaku, i wiem że inne dziewczyny też tak miały) - będziesz miała pecha, jeśli trafi Ci się facet z małym peniskiem, albo bardzo krzywym, albo takim który się strasznie "ślini" przed wytryskiem i nic z tym nie zrobisz, będziesz musiała to akceptować. Nie licz na to, że na pewno każdą wadę pokochasz, bo możesz się czegoś brzydzić - jest duża szansa że np. po 15 czy 20 latach jednak zechcesz sprawdzić jak jest z innym, będzie to silna potrzeba, sama zobaczysz, o wiele większa niż u kobiety która miała innych partnerów - jest niestety też duża szansa że trudno będzie Ci znaleźć mężczyznę który poczeka. I powiem Ci, że to wcale nie będzie oznaczało, że ten co poczeka ten był wart czekania. To może być jakiś nawiedzony prawik jak idioci z kafe, impotent albo facet z niskimi potrzebami. Tymczasem wielu fajnych facetów możesz odstraszyć przez właśnie czekanie do ślubu Ja wiem, że zaraz jakieś prawiczki napiszą, że to wszystko nieprawda, ale .... oni nie wiedzą co piszą, bo nie mają TOTALNIE ŻADNEGO DOŚWIADCZENIA.

Gość myszeczkaaa
ale Jezus Chrystus zabronił seksu przedmałżeńskiego do tego boję się o swoją opinię

Gość kassiopeia
kiedys ludzie zenili sie w wieku okolo 20 lat wiec trzymanie dziewictwa do tego czasu bylo norma. dzis w tym pokreconym swiecie dgy ludzie hajtaja sie przewaznie tuz przed lub po 25 roku zycia(a nawet okolo 30), nie jest mozliwe zeby czlowiek tyle czasu dusil sie ze swoimi potrzebami. Dziewnictwo dzis juz w zasadzie nie ma znaczenia, swiadcza o tym chociaz ogloszenia o sprzedazy dziewictwa... ja jestem z facetem rok czasu, myslimy o wspolnej przyszlosci, i nie zamierzam czekac do slubu:) poki co do seksu nie doszlo, jednak rozne zabawy zwiazane z poznawaniem swoich cial i reakcji owszem:) i nie wszystko naraz, stopniowo od przytulenia,pocalunkow, dotyku po odwazniejsze pieszczoty... :) polecam wszystkim taka kolejnosc:)

wszyscy chyba przechodza podobna kolejnosc - tylko tempo sie rozni;-))