Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sakura_iu

przyjazn z nim? dlaczego tak jest? :(

Polecane posty

Gość sakura_iu

od pewnego czasu mieszkam z jednym chłopakiem bo wynajmuje pokój u mnie w domu, mam mu pozwoliła u nas mieszkać :O gdy jesteśmy sami w domu coś jakby między nami iskrzy, czasem namiętnie sie całujemy przez różne sytuacje... pod wpływem chwili, teraz uważam że przyjazn między kobietą a mężczyzną nie jest możliwa, szczególnie gdy są cały czas razem :O ale do rzeczy... on ma dziewczyne :( pózniej sie dowiedziałam, nie wiem co ze mną gra... bo raz mówi że to nie jest jego dziewczyna, że jest wolny, innym razem mówi że jest z nią ale ... ( i tu urywa :O ) czasem gdy sie całujemy sie wycofuje, a czasami chce sie kochać ale ja nie chce :O dziwne to wszystko... ostatnio przyszedł do mnie w nocy gdy spałam i zaczął mnie całować po dekolcie i rozpinać stanik a gdy kazałam mu przestać, powiedział że nie mógł sie powstrzymać i wrócił do siebie. nieraz udaje obojętnego że ma mnie niby w dupie... a raz że nie mam być zazdrosna o Dorote jego niby dziewczyny a jak ona do niego przyszła to powiedział mi '' Dorota jest u mnie, musze ją pogonić'' Czy on coś do mnie czuje bo mnie całował? :O Chce tylko seksu? czy o co mu chodzi? :( prosze wypowiedzcie sie.... ja sie chyba ZAKOCHAŁAM!!! :(

Gość sakura_iu
przepraszam was za błędy, szybko pisałam, teraz zauważyłam :( może jakiś facet sie też wypowie?

Gość sakura_iu
B777 jesteś facetem, powiedz mi prosze... czy on może coś do mnie czuć? :(

Gość sakura_iu
up

Gość sarah brightman
To ty spisz w staniku?! ;) Do rzeczy. Te pytania chyba powinnaś jemu zadać;)

Gość sakura_iu
sarah brightman śpie w staniku, wiem że nie powinnam ale lubie :D tylko jak mam niby go zapytać o to?

Gość sakura_iu
up

Gość sakura_iu
up

Gość ma cie pod reka
i leci na ciebie,ale jakby sie zakochal nie bylo by doroty i niejasnosci-to proste,jak facet sie zakocha serio to nie gra w gierki,gorzej z toba bo chyba sie zakochalas,bedziesz cierpiec w tej syt.

Gość sarah brightman
Zapytaj go wprost czy jest z tą dziewczyną i co według niego was łączy ;)

Gość sakura_iu
tylko jak zapytam go wprost to pewnie wezmie mnie za idiotke :O bojesie odrzucenia :( wyśmiania...

Gość sarah brightman
Słuchaj. Zastanawiając się co on ma na myśli i dlaczego robi tak a nie inaczej tylko się zadręczysz. Albo pytasz i masz czarno na białym, albo nie pytasz i zastanawiasz się przez nie wiadomo ile nad każdym jego gestem. Jak wolisz :)

Gość sakura_iu
sarah brightman no masz racje, może zbiore sie w sobie :( nawet nie wiesz jak czasem mam ochote mu ulegnąć jak chce to ze mną zrobić :D :O wiem to chore...