Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ffee32111

Osoba ktora nie ma matury! Nie ma wyksztalcenia sredniego!

Polecane posty

Gość ffee32111

Gdy ktos konczy liceum bez matury ma wyksztalcenie podstawowe Gdy ktos konczy technikum bez matury ma wyksztalcenie zawodowe Taka prawda :)

Gość blablablablabla897
gdy ktos robi licencjata i sie nie obroni to ma gowno ;)

Gość ja jestem po prawie
a jezeli ktos konczy studia i po studiach nie ma pracy/mieszkania/samochodu/ nadal zyje na garnuszku u rodzicow to co wg ciebie ma?

Gość osoba ktora nie zdaje
matury dostaje swiadectwo z napisem swiadectwo ukonczenia szkoly sredniej czyli wedlug ciebie to jest wyksztalcenie podstawowe ?

Gość ja jestem po prawie
ja jestem po studiach i prace zawdzieczam tylko ojcu gdyby nie on nic bym nie miala, nawet zlamanego grosza. kazdy by mnie osral taka jets prawda.... i ja widze co sie dzieje ze znajomymi z roku - popadaja w depresje i przygnebienie z powodu braku zatrudnienia i nic nie rokuje na jakiekolwiek zmany na lepsze..... ludzie popadaja w depresje bo wlansie koncza studia i nic po tym nie maja, ich poczucie wlasnej wartosci jest wysokie ale niestety kazdego dnia nobilituje dospadku.... nikogo nie oceniam i nie kazdy musi miec mature w tych czasach. nie wiem po co zakladac takie durne posty ale to pewnie dlatego by sie dowartosciowac... pozdrawiam

gówno prawda...jak ktoś ukończył szkołę średnią , to ma wykształcenie średnie, a jak nie ma matury, to po prostu jej nie ma, matura to tylko ewentualna przepustka na studia wyższe i do wykształcenia wyższego- taka przepustka od osiągniętego wykształcenia średniego... jak nie masz o czymś pojęcia, to milcz na ten temat , a nie się brakiem wiedzy popisujesz matole