Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Góralka w halce

pijemu... reaktywacja

Polecane posty

hejka wszystkim, dawno mnie tu nie było, chyba z rok temu, hmm a moze i dłużej,miło widziec te same nicki :) Pozdrawiam wszystkich 😘

Gość leży we mnie martwy anioł
Z całą pewnością piję za dużo i za często:D, o siebie nie mam zamiaru walczyć, to przypieczętowanie samotności. Góralko!😘, masz rację, tyle, ze łycha zdolna wywołać kaca u niewprawnych, a dobry bimberek nie!:D Ale nie umiem pędzić:( Wczoraj przy 120 urwało mi się koło:D Nie zmieniajcie na zimówki w radomiu.

No Anioł, moze masz rację, bo bimberek pędzony jest z dobrego żytka :-) ale po sliwowicy na bank by Cie siekło!!!! I NIE JECHOJ TAK BYSTRO CHOLERNIKU!!!!!!

Gość leży we mnie martwy anioł
Góralko:)😘! A żebyś wiedziała, że przyjadę:), jestem na etapie zmiany auta na szybsze:D, ale jak to załatwię, 3mam za słowo!:D

Gość ushuite
ja tam wole sobie burna strzelić

Gość siema Pop
tu już wszyscy na odwyku chyba,ja mam detoks ostatnio :P

Gość siema Pop
gdzie byłeś jak Cie nie było co :P

Gość siema Pop
a my sie zastanawiali gdzie cie wcięło ,biedna wrona to w rozpacz popadła :P

Gość siema Pop
sam dobrze wiesz że tego ptaszyska nie można uciszyć :D na mnie już pora ,może w weekend coś wypije :) nara stary :D

Narty Ale widzę,że wrony to od września brak. Ech... wielkieś mi pustki uczyniła wrono tym odfrunięciem swoim :)

Gość siema Pop
bo Ona gdzie indziej kracze ,ale jutro Jej powiem że sie odnalazłeś :D

jak mogles nas zostawic na tak długo😭😭 zachowales sie jak typowy samie😴 nie lovciam cie usz:P ps: nawet nie weisz jak sie ciesze ze cie widze😘*

Czy możemy oszczędzić sobie nawzajem oskarżeń? :) A zamiast tego zostawić radość ;) Powiedz chociaż, że było Ci dobrze :)

Gość niepowylamywany
a moze byscie sie rozejrzeli za jakas praca a nie ciagle na zasilku i chlac...ciagle chlac...a do roboty darmozjady jedne!!

Jak mogło byc mi dobrze, skubancu!?:P:P jak ciagle cie wypatrywałam:P i martwiłam sie o ciebie razem z Diablo :( Ucieszy sie jak jej powiem że jestes:)

Wypieprzą nas? ;) Ale możemy pić z uczuciem i nawet łączyć się w pary :D Tylko z wychowywaniem potomstwa to nie wiem jak będzie :P

niepowylamywany a moze byscie sie rozejrzeli za jakas praca a nie ciagle na zasilku i chlac...ciagle chlac...a do roboty darmozjady jedne!! :D:D:D:D:D dobry teks:classic_cool::D:D:D Pop, popracujemy troszke :classic_cool:??:D bo panstwo cos ostatnio za malo na ta wodke nam daje:P:D

:D:D:D Pop :D O dzieci z modełe to chyba ja sie powinnam martwic, a nie ty :P tobie co najwyżej tylko zrobia dobrze:classic_cool::D

Pop, to za ile flaszek bedziesz sie oddawaac??:classic_cool: taka minetke jakbym chciala u ciebie, na przyklad!:P:D to jaka iloscia bym cie musiala obdarowac:D??