Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Góralka w halce

pijemu... reaktywacja

Polecane posty

Boguś dlaczego Cię nie ma😭 Przez Ciebie zmuszona byłam iść na ero 😴 Ty wiesz, że w awatarze tam maja penisy! Toż to skandal! 😴:D

Gość gość
qrcze wybacz no gości miałem dopiero co posprzątałem po imprezie :P

Gość gość
teraz moge spokojnie dopić piffo bo obiecałem sobie ,że sie nie będe upijać podczas imprez :) lepiej posprzątać wszystko i miec spokój. Ty ne ero? hehe wspominasz stare dobre czasy?

Gość diabliczka78
No proszę jak Boguś imprezuje:P Musiało być fajnie skoro późno zajrzałeś:P A na ero nie ma juz z kim wspominać, beznadzieja.

Gość gość
No wiesz taka okazja jak długi weekend rzadko sie zdarza,ognisko itd. Co ty to gadasz o jakichs penisach w awatarach ?

Gość gość
Poza tym to często imprezuje aż czasami już mnie to męczy :P

Ale fajnie było co ?czy nie:P Imprezuj jak tylko masz okazję;) Mi sie już nie chce, starzeje się😭 jeszcze tak z 5 lat temu to co drugi weekend jakaś impreza była. Chyba na stare lata wole cisze i spokój😴 ...yyy...no, na ero to same zboki są😴

Gość gość
Fajnie było :) Ja tez od jakichś dwóch lat to wole cisze i spokój. Ciągle stawiam sobie jakieś granice typu nie palić nie pic wódki pic z umiarem itd. :P to już chyba objaw starzenia sie :D Tak w ogóle to marzy mi sie jakiś wyjazd np w góry tak żeby sie wyciszyć wypocząć.

pić możesz-pozwalam😴 palic juz nie:P a góry, fajna sprawa:) i...nie wypoczniesz:P nałazisz się, ze nogi do d...wchodzą:D ale to jest fajny ból;) uwielbiam góry, sie rozmarzyłam deko😴

Gość gość
Wszystkie imprezy z ogniskiem są fajne lubie pogadać przy ognisku albo gapić sie w ogień jakoś tak mnie to podnosi na duchu i relaksuje :D Ja lubie aktywnie wypoczywać chodzić po górach czy jeździć na rowerze i najlepiej żeby to były odludne miejsca.Mnie nigdy nogi nie bolały od chodzenia po górach ale jak tylko wejde do jakiegos supermarketu to za chwile mnie nogi bolą :P

Gość gość
na harmonijce ustnej grałem :D Nie no ja zawsze robie przemyślaną listę zakupów biore co trzeba i spadam :P no chyba ,że ma sporo czasu to sie porozglądam za czymś innym hehe

Gość gość
Tańce tez były w moim wykonaniu :classic_cool:

na harmonijce:classic_cool: ja tez umiem grać:classic_cool: na nerwach😴 liczy się?:D alee powiem Ci, że mam harmonijkę, gdzies leży, tylko nie wiem gdzie

Gość gość
Na nerwach to każdy potrafi bez zbytniego wysiłku :P więc doopa Ja mam taki swój czaderski taniec na imprezach tak zwany running man do pewnej piosenki :classic_cool: zawsze wszyscy mnie filmują i maja ubaw po pachy :D

Gość gość
Ja nie posiadam tego filmiku on krąży jak legenda ...z resztą jakbyś zobaczyła to byś sie polała ze śmiechu i po co ci to :P Qrcze mam 29 stopni w domu przy takiej temperaturze mam problem ze spaniem a tu za 5 godzin trzeba wstać :/

Lepiej powiedz, że nie chcesz żebym widziała jak tańczysz:P Powachlować Cię?😴 Się może nie kładź, nie opłaca się:P

Gość gość
Żeby tak tańczyć to trzeba naprawdę poćwiczyć se wpisz running man na ytb :P nikt z moich znajomych tak nie potrafi :P To wachluj :classic_cool: Wiele razy tak robiłem ,że potrafiłem nie spać po 3-4 dni i jakoś żyłem najgorzej potem jak już sie poszło spać to spało sie po 16 godzin :D

Gość gość
To ide mam nadzieje ,że zasne :) Ja to uwielbiam spać ale tylko w okresie jesienno zimowym jak niedźwiedź albo jak pada deszcz :P Dobranoc diablico :)

Gość gość
NIe uciekam bez pożegnania no chyba ,że to sprawa techniczna.

Gość gość
to miłego moczenia .Pa!