Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córka mi ubliżyła

Uderzyłam 16letnią córkę w twarz!!!!

Polecane posty

Gość córka mi ubliżyła
mi tam chuja od dawna brakuje, wole sie poznecac nad bachorami:classic_cool:

Gość fsafxsgergxfccgt
bardzo dobrze zrobiłaś szkoda tylko, że tak późno, mąż Ci wszystko popsuł ja mam 27 lat i bym nigdy do Rodziców nie krzyknęła

Gość gość
A ja nie raz krzyknelam na matkę bo była zła zona tata ciężko pracował a Ina ciągle kasy chciała jak ja uderzył i bił to wigole mi jej szkoda nie było . Kiedyś to zona czuła respekt przed mężem

Gość gość
To nie trzeba posypać córek do szkół i uczyć tam męskich rzeczy tylko do garów raniąc i szorowac kubek . Do czego to doszło aby brat syn sorzatala to obowiązek córki. A potem szacunku do meza nie będzie miała- trzeba tłumaczyć ze tak samo Max będzie ja bił jak nie będzie go szanować i nie będzie mu posluszna. Bo zone obowiązuje posłuszeństwo dla męża. A ty autorko nie miakas Orawa zabierać pieniędzy zarobionych dla męża. Tobjegi pieniądze kiedyś za coś takiego w gębę od męża dostała. Mężowi należy się szacunek

Gość gość
Teraz sie do niej nie oddzywaj. To najgorsza kara. Wiem co pisze. Zadne przepraszam kurde, zeby sie jej bardzie w d u p i e przewracalo?! Nosz kuzwa, jeszcze czego! Nauczy sie szacunku. W ogole do niej nic nie mow, zeri, null... Sama przyjdzie, zobaczysz. Po kilku dniach d u p a jej zmieknie.

Gość gość
Żebyś ty zdechla zniszczylas córkę bo z tego autorko co piszesz jesteś zazdrosna o miłość ojca do córki a sama bardziej kochasz syna i ona jest zazdrosna. Ale takie są baby kobiety matka zazdrosna o córkę a córka o syna. Bo widzisz twój mąż nie jest zazdrosny ze ty wolisz syna a syn nie jest zazdrosny o to że tata woli siostrę. Tylko baby są takie jesteście warte siebie powinnyacue dac sobie razem po pysku. A ty bardziej dostać powinnac bo zaczelas swoją babska intrygę.

Gość gość
Z tego co tu wnioskuję to córka ma charakter po tobie i lubi się rządzić jak ty. I jestem pewna ze twój mąż jest ci uległy i nim rzadzisz . A jak baba rządzi i matka do tego to córka przejmuje taką samą rolę . A jak mąż jest uległy to syn jest taki sam . Co jak co ale przykład i charakter przyjmujemy po rodzicach. Tylko faceci są mądrzejsi i się tak nie klucz. A baby durne. I jeszcze zile się podnosisz do męża. " zamknij się " tak powiedzialas i jego pieniądze zabralas. Żeby moja matka dla mego ojca tak zrobiła to by jej przyj***l. Bo zawsze był zdania ze to mąż w domu rządzi i jest głowa rodziny. A w twoim przypadku to ty jesteś i córka też taka jest. Bo jak mąż taki jest to syn się taki staje. Tak czy siak to ty jesteś ta silniejsza i tak samo córka twoja. A poza tym to niech twój syn stoi przy garach i sprząta. A córka nie. Bo u mnie to było na odwrót ja stałam a brat nie nawet pokoju nie posorzatal swego bo mi kazali " bo ja jestem dziewczynka a on chłopiec tak mówili" a co najgorsze on nic nie robił i miał pieniądze a jak ja się zaczęłam stawiać ze nie chce no po nim sprzątać to nic za karę nie dostałam a on tak. Bo to chłopiec. Zresztą ty autorko też jak chłopiec się zachowujesz jak tak do męża się odnosisz Bo kiedyś zona mężowi była posluszna i musiała to słuchać . Żona i dzieci zona nie mogła decydować i dzieciach tylko mąż. Zresztą chyba dobrze bo tak gdzie baba rządzi zawsze jest zile u są intrygi i inne złe czyny. Facet bardziej do rządzenia sievnadaje. A jak dzieci widzą ze Zina kobieta Marka jest uległa mężowi słucha go szanuje to ze jest mężczyzna i głowa rodziny i czuje Respekt przed mężem , dzieci też są dobre i lepsze bo widzą ze matka słucha ojca głowy rodziny. I jak mąż ma wredna zone której tylko swoje własne zdanie się liczy " tak jak w twoim wypadku" szuka w córce pewnie tego czego nie miał nigdy od żony" AKE ZA PUZUNI PEWNUE JEST JUZ PEWNUE ZDARXYLAS DISZCZETNUE ZNUSZCXTC CÓRKĘ a synka kochasz i jest twoim jedynym mężczyzna a mąż to pantoflarz dla ciebie. Który pewnie przestał już kochać córkę tak jak przedtem bo ty co zbuntowalas przeciwko córce. A SAMA KICHASZ SYNA BARDZUEJ NIZ MEZA zniszczylas pewnie już córkę swoją . Pewnie nikt jej już nie kocha ani ty ani jej brat ani jej ojciec. Bo ty ikazakas się feministka wstisunku do męża. A sama chciałaś aby córka była inna mimo że ty jesteś taką samą a nawet gorsza

Gość gość
A twój syn pewnie jak się urodzi mu córka nie będzie jej lubił a jak syn będzie to kochał. Bo widział w rodzinie ze jego syna się kocha i uważa a córki nie. Ale co z córka twoja w życiu będzie pewnie zile i na urazy to ze była i jest niczym dla matki i brata. I jak Ina na was lubić i szanować. Mam nadzieję że założy rodzinę gdzieś z dala od ciebie 1000 km abyś jej nie dikuczaka u intryg do jej małżeństwa nie wprowadzała. Jestem przekonana ze na 100% od małego córka twoja cierpiała przez ciebie u temu taką jest. Ja nawet czytałam durzo i mi opowiadaly kobiety i się przyznawany do tego ze bardziej SYNÓW swoich kochają a córek nie. A jedna znajoma była zła bo mąż córce kupił w biedronce kupił perfumeria i zła ze pachniał tą perfumami córki . I że ona poczuła się zdradzona ze jego ubranie pachniało zapachem córki . Orzytulila go to pachniał. A ta idrazu zazdrosna tak jak by pachniał perfumami kochanki. Żal było tego słuchać.

Gość gość
Moja jedna znajoma opisała cały majątek na syna swego kochanego ulubionego a córce nic. I zgadnij jak zachorowała to i opiekę prosiła córkę bo mówiła ze to obowiazek córki czyli kobiety chorymi się opiekować a syn to mężczyzna. Wiadomo wziol cały majątek firmę ojca zmarłego i co pracuje kariera. A ty durna babo siedzi ze starcamu w domu. Nie dość że syn nic w domu nigdy nie robił nie sprzątam tyłki ona bo matka zawsze kiedyś córkę do tego ganiala. To syn majątek dostał a nic nie robił i ukochany synuś. Bo syn to mężczyzna dziedzicem będzie. To k***a niech on pomaga matce chorej jak wszystko dostał i był bardziej kochany!!!!!!!!! Naszczescue znajoma odmówiła i poszła do syna a syn bogaty niech utrzymuje

Gość gość
Oj tam..mnie też mama "obdarowała"liściem podczas jakiegoś przyjęcia...miałam może z 13lat nie pamiętam za co...ale jedno co pamiętam to to że mama się do mnie nie odzywała..za żadne skarby nie mogłam Jej przeprosić i ani ten plaskacz mi nie zaszkodził ani nie zachwiał naszej relacji.Cóż...daj Boże każdemu dziecku takiej mądrej i kochanej mamy jak moja:classic_cool:

Gość gość
I karzdej kobiecie żonie plaskacz by się przydał od męża. Daj Boże każdej żonie plaskacza od męża. Lepiej ugituja posorzataja upiorą i dziećmi się zajmą. I mąż będzie miał ciepły obiad. A h te bezstresowe wychowanie żon i ta Konwencja antyorzemiciwa Kobiet. Daj Boże każdej żonie plaskacza od męża!!!!!

Gość gość
Daj Boże każdej kobiecie takiego kochanego i mądrego męża jak dostała moja mama . Czyli takiego co w pysk walił i feminizm wybił z łba.

Gość gość
jaa córkę w d***e mam... są fajniejsze i lepsze dzieci od niej, mogę byc macochą do konca zycia

Gość gość
I są fajniejsze matki od ciebie. I żony

Gość gość
Niejedna dostała od męża za obiad niedobry albo jak rękoma prac nie chciała i nie było rozwodów był szacunek do męża. A teraz raz dostanie w gębę to po policję dzwoni a należało się jej jak mąż przychodzi z pracy i obiadu nie ma albo jest ale byle jaki.

Gość Darek2008
Nie jedna zmadrzala jak od meza w p*****l dostala. Masz rację trzeba bo i tak za durzo feministek jest i cierpiących mezow i dzieci. Kiedyś kobiety pieluszki rękoma Iraku, a teraz mąż musi zarabiać na drogie pampersy.

Gość gość
A mi tata przypominał ze zaraz poczuje męską rękę. Zawsze dziewczynki i kobiety mają najgorzej.

Gość gość
Wspomnę ze ja i siostra bylysmy bite a brat nie bo mama i tata byli katolikami . Mama kochała brata jak Maryja Jezusa a my byliśmy slurzacymi. I twierdzili ze my dziewczynki jesteśmy źle bo zło pochodzi od kobiety.

Gość gość
Tak katolicxki takie są są fanatycxkami Matki Boskiej i same takie chcą być i Kochają synka i wyobrażają sobie ze to Jezus

Gość gość
Dość bycia slurzacymi braci i ich wyreczac

Gość Darek2008
Karzdej babie trzeba pokazać gdzie jest jej miejsce-czyli przy garach ha ha

Gość gość
W stanie Kalifornia jest prawo bicia Żony pasem i dobrze przynajmniej kobiety się nie stawiają mężowi

Gość gość
Wyślij ją do szkoły z Internetem takiego co nawet w weekendy można mieszkacvnie będziesz musiała jej kasy dawać. Będziesz miała dla syna więcej.

Gość gość
Porządna kobieta siedzi w domu przy garach.

Gość gość
Dobrze zrobiłaś,i co uspokoila się ,powiedz jej otwarcie dokąd tu mieszkasz ja dyktuje reguły a jak ci się nie podoba to zawsze możesz przyjść z powrotem do domu !! Powiedz jej ze ja kochasz i chcesz by z niej wyrósł człowiek ,i ze ty będziesz panować nad sobą i ona też ,razem mieszkacie i musicie dojść do zgody!

Gość gość
Dyktoje reguły tak a ojciec też ma prawo reguły dyktować. Co się dzieje teraz kiedyś to ojciec i mąż dyktiwak reguły. A ta do męża zamknij się mówi suka z autorki chce się sądzić tylko Ina w domu. A do męża zamknij się. Nie dziwię się ze córka jest wredna skoro matka się w domu rządzi i zile do męża odnosi to córka też bierze przykład i nie szanuje tyłki też się rządzi. Kobieta w domu nie powinna rządzić. Znam taki przypadek gdzie rządzi matka tam są wredne córki i dorastają i też rządzą się w domu i mężem. Ten wasz feminizm

Gość gość
Z autorki człowiek nie wyrósł jest zazdrosna i córkę bo tata lubi ja i od małego to pokazywała. Matki są i córki zazdrosna no ale mężowie i synów zazdrisni nie są i widzę że między twoim synem klutni a mężem nie ma. Bo nie są sąsiedni jak baby tyłki sztane trzymają. A wy natka i córka kobiety jesteście zazdrosna i siebie i co nie ma sztaby tylko babskie durne pierdily. Od wieków w domu rządził mąż z synem a kobiety riwbiuorawnuen nie mieli. I było wszystko dobrze. A teraz baby się rządzą i pokój i miłość w rodzinie niszczą i nadodatek mezczyz którym się należy bezwarunkowej posłuszeństwo. Ty autorko dobrze u z szacunkiem do nezavidnis i nie wstawiam swoich rządów bo to kobiecie nie przystoi bo twoja córka terz się rządzić będzie jak za mąż pójdzie

Gość gość
Wyobrażam jaką teściowa będzie autorka jak zona się wprowadzi do jej domu. To Ina będzie musiała się jej słuchać a męża czyli jej syna nie będzie bo tesciiwja brmedzue reguły wstawiać. Tak autorki widać że ty jesteś egiistka ezadzisz mężem a mąż jest za dobry dla ciebie i syn orzeka jego charakter i temu jest grzeczny. Baba rządzi facetami to nie do pomyślenia. A jak syn jest dorosły to ma prawo rządzić w domu nawet matka bo matka dorosłym synem nie morze bo syn jako mężczyzna jest głowa rodziny jak dogodnie i nie mirzesz rządzić jego rodzina. A twoja córka temu cierpi i potem terz będzie taka jedzą jak dogodnie jak ty.

Gość gość
Co to są za porady z dupy sredniowiecza, a co to kobieta nie morze rządzić tylko temu ze jest kobieta i ma siedzieć grzecznie w kuchni przy garach i uslugiwac samcom w domu, a faceci sobie leżą i się rządzą. Co kurwa im wolno wszystko a matka z córka mają siedzieć jak mysz pod miotłą. Pierdolić taki swiat.

Gość gość
Od wieków mężczyzna rządził w rodzinie i tak ma być. Tylko w tych czasach kobiety się porobily nienormalne.