Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córka mi ubliżyła

Uderzyłam 16letnią córkę w twarz!!!!

Polecane posty

Gość gość
A potem taką dorasta i słucha męża i mu usluguje bo się boi ze dostanie w pierdok od niego bo zupa była za słona

Gość gość
Najgorsze jest to ze tata cię nie chce i zawsze z bratem przebywał a mnie do garów ganial i bił . Bratu majątek oddał dom auto ziemię . A ja musiałam dupe na starość mu wycierac i pieluszki prac . Z takim czymś do mnie czułam się jak szmata a tak to mnie nie chciał nic nie dał nawet pustaka od domu. Ale dupe podetrzyj kogo wolał mnie brat nawet nie podszedł . Ja będę wymagać od brata aby mnie utrzymywał bo ja mu gotowałam i pralam.

Gość gość
Moja babcia nawet ciężko w polu a wsi pracowała bo brat się ksztalcil bo chcieli mieć syna wykształconego. A babcia kobieta nawet wory targala i w PGE pegerze pracowała i dawała rodzicom kasę aby mu szkole opłacić. A potem ze mię babcia mama robiły sluzacav i meczennice

Gość gość
Dzecko uderzone przez ojca czy matke w twarz ma pelne prawo oddac i przyp.... tak samo ojcu czy matce - jezeli nie teraz to pozniej. Jestem matka dwojki dzieci i mam juz ponad 60 lat. Jezeli dziecko z tego moralnego prawa nie skorzysta, to swiadczy to tylko o jego charakterze i poziomie - duzo lepszym niz bijacy rodzic.

Gość gość
na własne życzenie tak macie Bes stresowe wychowanie nie wolno dziecka skarcić a ono ci obelgi pośle bo wie że nie wolno go dotknąć moja córka jak miała 19 lat za pyskówki do mnie dostała po po twarzy na dzień dzisiejszy syn i córka mają wykształcenie wiedzą co zrobię jak za pyskują tak byłem wychowany przes swoich rodziców rocznik 1964

Gość gość
Mój brat do mamy i taty zile się odnosił wyzywal i nic nie zrobili. A żebym ja tak robiła to by mi skure zdarli z ciała.

Gość gość
Pewnie córka dostał mocniej jak zwykle kazda a syn tam ue odczuł. A nadodatek twoja córka d męża swego dostawać .będzie he he he.

Gość gość
Skończ ze swoim feminizmem wiadomo że dziewczyna powinna być bitą najbardziej bo taka jestvnatura tego świata. Żeby dziewczynki miały więcej przywilejów od chłopców to by było k******o i świat by się zawalił. Nie zajmowały by się na starość rodzicami i dziećmi swoimi i mężem. I co karzdy byłby zaniedbany więc dziewczynki trzeba uczyć od małego opieki nad ludzimi i trzeba je porządnie trzepaczką. Bo potem ludzie i starcy będą szybciej umierać.

Gość gość
Wszyscy rodzice to źli ludzie bo decydują się na dzieci a one cierpią na ziemi kocham moich rodziców ale mam myśli samobójcze ponieważ ludzie decydują się na dzieci a na świecie jest więcej minusów niż plusów a więc ludzie są źli.

Gość gość
Morda w kubeł i do garów!

Gość gość
A memu mężowi ważniejsza jest mama do której nawet kszyknac nie mogę jak widzę że namawia go aby mi pieniędzy nie dawał. Bo to jego mama i ona jest najważniejsza. Tak owiedzial a ja jestem jej służąca !!!!!!

Gość gość
A wy szanujecie wy i wasi rodzice swego Ojca Boga w niebievktury dał nam wszystkim ludziom życie i jestv Ojcem wszystkich ludzi I Matkę Bożą która Bóg dał nam za Matke wszystkich tu na ziemi. Czy jesteście im posłusznie i chidzicie do nich do kościoła co niedzielę midlicie się do nich. Codziennie. To obowiązek in tak nam karze tu swoim dzieciom na świecie. I kto go szanuje NIKT. A sami chcecie szacunku . Ja kiedyś poszłam na mszę za duszę naszego proboszcza i opuscilam dzień w szkole. A rodzice mnie bili . Za to że poszłam do swego Ojca w niebie który dał mi życie.

Gość gość
Kiedyś zona prawa nie miała postawić się dla męża bo mogła dostać a teraz mężem poniewieraka materialistki kiedyś nawet podpasek nie miały a teraz mają i jeszcze wymagają innych przyborów szamponow proszku do prania itp

Gość gość
Kobiety są fałszywe same chcą bic dzieci a jak niszczą zdrowie nerwy dla męża i ja p*****lniesz to poszkodowane udają a facet winny

Gość gość
Mój syn zasługuje na zone która dobrze mu ugotuje

Gość gość
Trzeba lać dziewczynki aby wyrosły na dobre żony które się zajmą mężem. Ile jest kurę nastoletnich które potem dziewuctwa dla męża po ślubie dac nie mogą. Trzeba uczyć szacunku kobiet do rodziców braci teściów i mezow . Powiniscie dbać o dom obiad pranie. Ja się nie dziwię ze tesciowie są wredne jak widzą jak cierpi ich syn przez durna dzuewuche która prania nie zrobi dobrze albo smacznie ugotować.

Gość gość
A co k***a z dziewczynami i kobietami które ciężki fizycznie oracoja na wsi czasem wyreczaja braci a potem im obiadki robią. Na wsi kiedyś u teraz czasem nie zwracali się czy chłop czy baba tak samo zaoierdakasz i dla facetów digadzasz pieczesz itp a facet leży brat odpoczywa

Gość gość
Matka jestes tylko jedna Maryja Matka Boza!!!!!! AMEN

Gość gość
Zajmikcie sie garami idiotki

Gość gość
Ja na starosc opiekowac sie rodzicami nie vede bratu wsxystko orzepisali ti niech ich wezimie ja wynajmowane mieszkanie man.

Gość gość
Tam tam bijcie matki invidie corki swoje za słona zupę

Gość gość
Trzeba również zabronić znieczulenia przy porodzie dobrze al babom durnym

Gość gość
Dziewczynka pomaga to jest bitą i nie pomaga to biją. A chłopiec zawsze miał ludzik

Gość gość
Ja kiedyś pobrudzilam firanka w domu a babcia wyskoczyła z językiem " ty chłopiec czy dziewczynka" dlaczego chłopcy mają lepiej nawet z butami w głownie mogą wchodzić na dywan. A córka nosi to posprzątać jeszcze na kleczka wyszorowac

Gość gość
Drogie kafeterianki wnioskuję ze nie powinnyscie narzekać na swoich mężów ze nie gotują i nie sprzątają. Jak wy nazekacue na córki ze to one powinny wam pomagać a syn to chłopiec i nie musi. A mąż to mężczyzna i też nie musi a wy kobietami jestesci i musicie gotować prac obiady mężowi robić dbać aby miał zawsze czysto i wygodnie.

Gość gość
Ja to nawet drzewo rabać musiałam za brata jak nie chciał więc ty musisz iść i się posłuchać jak marzą bo jestem dziewczynka

Gość gość
Ja mieszkałam na stancji na początku z bratem i mama dzwoniła ci ja mu na obiad zrobiłam i on gadał a potem dawał mi tel i mama mówiła co ja mam mu zrobić. Boli do dzic

Gość gość
Ganiajcie do garów córki aby swoim mezom nie zmarowaly życia. W ych czasach patrzeć trzeba jak mezczyzi cerpia bo obiadu normalnego nie mogą zjeść i chodzą w brudnych skaroetach. Łac p pysku kobiety

Gość gość
Córka sievurodzila podrosla zaluszmy 4 latka to zaczęła się zaluszmy klucic o zabawki a potem syn się urodził to zaczelas przelewać miłość na niego bo wiadomo 4 latka jest bardziej niegrzeczna nisz dopiero urodzony syn i zaczelas go bardziej lubić i tak zostało ona to widziała ze wolisz jego i cierpi. Wiadomo mamusie zawsze syneczkiw kochają bo to chłop odziedziczył wszystko i przedłuży. NAZWISKO a córka pójdzie za służąca dla teściów czyli się wyprowadzi kiedyś. A syn dziedzic zostawał z rodzicami i całe życie z nimi mieszkał i temu był szanowany bo stawał się głowa rodziny. A mamusia biła jego żonę aby mu lepiej gotowała. Tak od wieków zostało

Gość gość
Dziewczynce nie wypada palić a chłopcu tak a potem taki chłopiec raka dostanie od palenia i ta dziewczynka musi się takim chorym chłopcem zajmować. Bo on biedny chory a ty w mordę dziewczynki zajmij się chłopcem bo on poszkodowany chory a jak nie to siostrom dostaniesz