Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość córka mi ubliżyła

Uderzyłam 16letnią córkę w twarz!!!!

Polecane posty

Gość gość
Ja tak tak samo nienawidzę swojej matki jak ciebie córka autorko i ma rację niech nic nie robi. U mnie w domu brat nic nie robił tylko ja sprzatalam, wszystko robilam, a brat nic i miał pieniądze a jak ja czegoś nie zrobię to mi mama u tata nic nie dawali. Bo ja dziewczynka byłam i musiałam mamie pomagac, a brat nie musiał. Mama potrafiła bic za zile zrobione jedzenie albo za sałatkę niedobra. A brat był dobry mógł na dyskoteki chodzić pić piwo i z tego co widziałam był k*********m. I jest nadal nawet zona go zostawiła bo ja bił i zdrzadzal. Ale mamusia durna mówi że to jego żona niedobra była i on temu ja zdradzal. Nikt go nie bił i nie krzyczał jak po pijaku przychodził do domu. A żebym ja przyszła to by mnie zabili bo jestem dziewczynka. Nie dość że wszystko robiłam jedzenie bratu pokój sprzatalam to jeszcze rodzice narzekali na mnie. Pomagasz rodzicom czy nie pomagasz to i tak córka będzie ta najgorszą z dzieci. Ja nawet w butach do pokoju wejść nie mogłam bo jak to tak aby dziewczynka robila. A brat mógł i ja musiałam myć podłogę po nim i odkurzac. I jeszcze krzyczeli na mnie a on leżał sobie. Ja swoją córkę szanuje i nie pozwalam aby mąż nią poniewieral.

Gość gość
Najgorsze jest to jak jedno dziecko zostanie uderzone a drugie nie zostanie nigdy. Np moja siostra nie została tak jak ja. Ja przyniosę 1 i dostanę wp*****l, a ona przyniesie i nie dostanie nigdy bo przeprosi a czemu przepraszają bo widziała ze ja dostawalam, a ona nadal same 1 dostawala , a ja nie bo Orawa nie miałam. A teraz ona wykształcenie marne ma i dobrze jej tak

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Bardzo dobrze zrobilas, niech gowniara sobie nie pozwala, a ci co pisza ze zle zrobilas maja gowno we lbie.. Powinna jeszcze siedziec w pokoju przy ksiazkach bez telefonu internetu i innych gadzetow

Gość gość
Przy książkach a po co dziewczynie książki do garów nie potrzebne!!!!!

Gość gość
A żonie też trzeba zabrać kosmetyki i ciuchy i inne gadżety i zamknąć w kuchni i niech stoi przy garach

Gość gość
Gnaj córkę do nauki męskich przedmiotów np fizyka chemia technika aby była jeszcze silniejsza i tłumacz ze jak nie chce rodzić bachorow i przy garach siedzieć to niech się uczy męskich rzeczy. A syna poganiaj do sprzątania i gotowania aby nie dyskryminowal żony.

Gość gość
Zrób człowieka z córki a nie kurę domową. Bo ona widać nie chce nią być. I kupuj jej książki o technice samochodach i innych fajnych rzeczach.

Gość gość
Ja swojej córce kupiłam ostatnio poradnik i majsterkowaniu w domu o remoncie itp i się jej przydało

Gość gość
Kupuj jej naukowe gazety a nie jakieś Bravo Girl np Polityka Auto Świat Wprost itp zobaczyszc zainteresuje się nauka możesz kupisz nawet Kodeks Prawny itp

Gość gość
A jak nie chce pomagać sprzątać sałatek robić to niech dla taty za to pomaga w garazu przy aucie albo przy naprawach w domu.

Gość gość
I jak tata ja tak lubi to niech jej pomoże w nauce

Gość gość
A internetu jej nie zabieraj bo jej do nauki się przyda. Bo uczenie się techniki i mechaniki wymaga internetu i oglądania filmików aby dobrze zrozumieć trudne rzeczy

Gość gość
Nauka dziewczynki nie może być ograniczają bo co z tego ze dziewczynka się dobrze uczy a potem jest spalona w życiu bo nie zna się na komputerach fizyce bo to jest jej zabieranie. Chcesz aby piątkę z informatyki miała musisz nauczyć ja dobrej znajomości internetu i wiedzy i kimputerze bo to daje gwarancję na zawód dobry i zrobienie kariery.

Gość gość
Przygotowojcie ja do zdania prawa jazdy i kupuj jej książki o technicevjazdy aby była dobrym kierowcą bo nauka tego jest potrzebna aby w tych czasach funkcjonowania

Gość gość
Mnie mama bije nawet za nic.. Zależy jaki ma humor... Nie przejmuj się.. Nie powinna wyzywać Cie.....

Gość gość
Biskup mówił że dzieci nie szanują matki bo nie bieze przykłady z Matki Bożej i się rządzi podważa autorytet męża.

Gość gość
Uczcie córki ksztalccie bo potem będzie bezrobotna i będziecie je utrzymywać i jej dziecko jak al wezimie rozwód bo mąż bił ja bo wykształcenia nie ma. I przyjdzie do was i do brata i będziecie utrzymywać je z synkiem

Gość gość
Ludzie co za bzdury... Temat jest prowokacją chociaż opisuje sytuację z życia wziętą. Matka kontra nastoletnia córka do tego dupowaty ojciec i zniewieściały braciszek.....Norma

Gość gość
nalezalo sie jej, pokazalas ze sobie nie pozwalasz.ale powalilas moja teorie tym watkiem.dzieci nie mam,zawsze bylam przekonana ze corka trzyma z matka, pomaga, interesuje sie od malego tym co w domu, troszczy sie o rodzicow, a z chlopca nie ma zadnej pociechy, bo nie pomoze, wysmieje ze stara sie nie zna na nowej technice i slucha idiotycznej muzyki, i jeszcze trzeba mu uslugiwac i blagac zeby sie pozwolilo posprzatac w jego pokoju i do tego jest niedorozwojem ktory w wieku 23 lat prosi siostre aby poinformowala rodzicow ze jego dziewczyna jest w ciazy (autentyczny fakt!).

Gość gość
No i dobrze tak gówniarze, mores musi być, gdyby moja tak powiedziała to miałby zsiekaną dupę jak befsztyk tatarski. A swoją droga to chyba trochę za późno jej przylałaś trzeba było to uczynić jakieś 4 lata temu a tak to masz, jak kiedyś ktoś jej wpieprzy za prześladowania to się nauczy.

Gość gość
Córka pomaga matce a syn nie musi tak córkę trzeba lać żeby pomagała a synek nie musi i nikt nie leje. Ja oomagakam matce i co Ina trzymała z bratem rozpieszczają go a ja jedzenie mu robiłam i sorzatalam pokój jego a jak się postawię to lanie a on nic nie robił nie musiał i był ten dobry. Widzisz jak on grzecznie siedzi a ty nie pomagasz mi. Pewnie dobry był bo nikt nie poganial go i nie musiał się klucic

Gość gość
Przynajmniej większość matek ma na sumieniu takie zdarzenie i zazwyczaj nie chcą się tym chwalić a nawet jeśli się do tego przyznają do jest im ciężko, czują się winne i nie szukają usprawiedliwienia w internecie. Przysłowie mówi jaka matka taka córka ale czasem mija się z prawdą. Ja jestem najstarsza z rodzeństwa i mam trzech młodszych braci. Rodzice nie wymagali ode mnie niczego, robiłam co chciałam, żadnych granic... Jako dziecko byłam grzeczna i bezproblemowa ale potem wszystko się skompikowało...A przeważnie jest tak , że osoby wychowane w ten sposób mają problemy ze sobą w dorosłym życiu.

Gość gość
He he moja córka potrafi wiele rzeczy bo ja uczyłam aby nie była slurzaca dla męża . Wy to pewnie nadal faworyzujecie i rizpieszczacie synkiw a oni po kursach z piwem latają

Gość gość
Sprawna d**e jak befsztyk to ty powinnaś mieć od męża jak się zile idnisisz. Kiedyś tak było i był do męża szacunek a teraz kobiety żony bestresowi wychowane i robią co chcą latają po sklepach za szmatami i wydają pieniądze męża ciężki zarobione i się kluca aby więcej im dawać. A mąż ciężki zarabiał i jeszcze mówicie do niego ty " c***u z***bany" to nie do przyjęcia aby Zina tak ublizala mężowi Sprac d**e jej. I pogonić do garów

Gość gość
Sprawna d**e jak befsztyk to ty powinnaś mieć od męża jak się zile idnisisz. Kiedyś tak było i był do męża szacunek a teraz kobiety żony bestresowi wychowane i robią co chcą latają po sklepach za szmatami i wydają pieniądze męża ciężki zarobione i się kluca aby więcej im dawać. A mąż ciężki zarabiał i jeszcze mówicie do niego ty " c***u z***bany" to nie do przyjęcia aby Zina tak ublizala mężowi Sprac d**e jej. I pogonić do garów

Gość gość
W życiu dorosłym to mają dziewczynki bo są nauczine stać przy garach i co mężowie biją je. A bracia majątki dziedzicza ziemię samochody i kobiety ich wyreczaja i sobie poradzą w życiu. Mogą być nie robić i nikt się ich nie czepia i sobie żyją pięknie z piwem w reku. Taki daje radę w życiu . A durna baba nie bo tylko do garów się nadaje i do prania skarpetek. I nadodatek Marka tata mąż ja biją. Nie dość że robi wszystko to biją mimo że czasem powie że nie może albo rady nie da. To trzeba bic

Gość gość
Gdyby mnie rodzic uderzył w twarz na pewno bym oddala a później zadzwoniła po policje. Tak nie może byc

Gość gość
Ja byłam tylko slurzaca matki ojca brata do garów kiedyś zile zupę zrobiłam to w gębę dostałam " bo zupa była za słona" jest takie powiedzenie . Ja pamiętam że z fizyki pałę dostałam z silników i elektryki z takich męskich tematów to zabili mnie i mówili jak to dziewczynka żeby zile się uczyła

Gość gość
A potem nasi bracia widzą to ze dziewczynkę biją bo zupa była za slona to on to samo robi swojej żonie bije aby mu uskugiwala. Bo siostrę też bili aby dla brata uslugiwala i mu była tak wygodnie