Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

spragniona jola

powiedzcie mi, czy ja jestem nienormalna?

Polecane posty

Mam 25 lat i nie chcę mieć faceta, mimo, że jestem heteroseksualna. Nie chcę związku, nie chcę ani małżeństwa , ani dzieci. Podobno jestem ładna...Ale nieskromnie powiem, też się sobie podobam, i nie mam kompleksów. W sercu mam mężczyznę, który nigdy nie odwzajemnił mojego uczucia i żyje w stałym związku. Mimo, że próbowałam związków z innymi, żaden mu do pięt nie dorastał, więc zrywałam... A od 2 lat jestem singielką, która bardzo chętnie w przyszłości stanie się starą panną z kotami ( bo kocham te zwierzęta). Czy ja jestem normalna? Koleżanki z podstawówki mają po kilkoro dzieci, a ja się tylko zastanawiam, na jakie następne studia iść.

Gość kolekcjoner zmysłów
No jest to jakieś skrzywienie.Jesteś młoda a zamykasz sobie bezsensownie drogę.Za bardzo wkręciłaś sobie gościa i nie jesteś dojrzała,więc takie są skutki.Powinnaś się rozwijać w różnych kierunkach a tu się akurat cofnęłaś

Gość pani grażyna
te pierwszw związki najbardziej się przeżywa, zwłaszcza jak czlowiek młody. ale zapewniam cie ze gdybys poznala go blizej to wyszlyby na wierzch wady albo znudzilby ci sie i chcialabys poznac kogos nowego. pewnie rozstaliscie sie w momencie kiedy bylas jeszcze bardzo zakochana. sprobuj wytlumaczyc sobie ze to tylko koles i poznawaj nowych. za ktoryms razem trafi sie ktos jeszcze fajniejszy i to tamten nie dorosnie mu do pięt. ja mam25 lat j jestem dziewicą, bo też zawsze idealizowałam miłość ale czas zacząć żyć pełnią życia i brać to co jest i cieszyć się z tego co dostaję. takie cierpienie w imię czegoś nieosiągalnego jest bez sensu i świadczy o tym że nie umiemy kochać życia. nie czekaj i nie rozpamiętuj tylko baw się tym wszystkim. to piekne ze przeżylaś coś prawdziwego i pieknego ale wszystko sie konczy, zycie jest zmienne i fascynujące, dlatego takie ciekawe. jestes mloda, jeszcze tyle przygod przed toba

Gość nowy w terenie
Gdyby ten dupek kiwnal palcem to juz bys byla jego, i na chooj takie gdybanie?