Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rainbowini

Czy mogę być w ciąży ?

Polecane posty

Gość rainbowini

Niedawno kochałam się z moim chłopakiem. Używaliśmy prezerwatyw. Godzinę po stosunku pozwoliłam aby włożył mi tylko kilka razy bez. Były to moje dni względnie niepłodne. Czy jest szansa żebym była w ciąży ? To był nasz pierwszy raz.

Gość msna
a po stosunku skorzystaliscie z prysznicu?? jesli nie to jest szansa...i chyba powinno byc na odwrod przed jego dojscie zaraz na poczatku moglas mu pozwolic wejsc bez i gdy sie zblizal do orgazmu zalozyc prezerwatywe

Gość rainbowini
On dokładnie umył przyrodzenie. Ja tylko się podcierałam. Prezerwatywy, których używaliśmy wcześniej były ze środkiem plemnikobójczym.. da to coś ?

Gość msna
okaze sie za pare tyg czy to cos da... i po co ci to bylo jesli teraz sie zchizujesz i tak naprwde nie wiesz jak sie zabezpieczac oczytaj jak powinien wygladac bezpieczny sex i w tedy uprawiaj go

Gość rainbowini
nie schizowałabym wgl gdyby nie to, że stało się jak się stało. Wiem, że nie powinno. Ale duża jest szansa na to, że bd w ciąży jeżeli to były moje dni niepłodne ?

Gość rainbowini
dodam jeszcze, że on wychodził ze mnie przed tym jak dochodził. Ostatnim razem nie doszedł wgl, bo to było tylko kilka razy..

Gość rainbowini
Więc jaka jest szansa od 1 do 100 , że bd w ciąży ? :(

Gość cyki cyki
ZERO!!!

Gość beta wykazuje jaki jest wiek
nikt ci tego nie wyliczy. :O Czasem wystarczy te parę plemników i ciąża jest a innym razem i z pełnego stosunku nie ma nic. A twoje dni względnie niepłodne to jak wyznaczasz? Liczysz je czy wg obserwacji cyklu?

Gość rainbowini
Liczę . Ale moje obliczenia przeważnie są zgodne z tym co odczuwam.

Gość hikhik
plemniki godzine po stosunku dawno juz wymarly

Gość cyki cyki
Nie jesteś w ciązy. A liczenie to może być dodatek do innych metod, a nie metoda podstawowa.

tja, liczenie i odczucia. Powodzenia życzę. Tylko skrupulatna obserwacja cyklu -śluz, temp i tym podobne przez wiele cykli może ci dać na tyle dobrą znajomość cyklu. A dodatkowo czasem niewielka zmiana powoduje rozchwianie cyklu. A gdybyś była pewna swojego liczenia to nie pytałabyś teraz o ciążę. Ot tyle to warte. "plemniki godzine po stosunku dawno juz wymarly" tak bo to były dinozaury. :P Zawsze jakieś mogły zostać w cewce moczowej a jeśli facet się nie załatwiał to tym bardziej.

Gość rainbowini
Mimo to i tak chyba bd trochę schizowała... Ale ostatnio przesadzam już. Oczywiście, że nie metoda podstawowa, bo bardzo mało skuteczna. Wiem..

to się na przyszłość zabezpieczajcie i nie decyduj się na takie zachowania jak wtedy to nie będziesz schizować. Choć niektórym to i po podwójnym zabezpieczeniu wydaje się że i tak to ciąża więc jak widać sprawa osobnicza. ;)

Gość cyki cyki
Jak chcesz mieć penisa w środku bez stresu, to łykaj tabletki. Ale pewnie i tak będziesz się denerwowała jak ci się później "okres" spóźni. Czyli jedyne wyjście: seks oralny lub inny ;) lub brak seksu.

Gość rainbowini
Czyli mam się za bardzo nie przejmować, bo szanse na ciążę nie są duże, tak ?

Gość cyki cyki
:O NIE JESTEŚ W CIĄZY, do cholery!