Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość morenaLA

PRZYZNAJCIE SIE mamy synow, ze wolalybyscie miec corke!

Polecane posty

Gość morenaLA

jak w temacie

Gość a ja.....
absolutnie nie. Teraz staramy się o drugie dziecko i też wolałabym syna.

Gość grejs keli
ja chciałam córkę wyszedł syn i jeśli będzie drugie to bym wolała drugiego syna :D

Gość jak tak mozesz pisac
ciesz sie ze wogóle jestes matka!!! inni nie mogą miec wogóle dzieci

Gość zgredka zębatka
mam córke i syna i w listopadzie bedzie jeszcze jeden facet.Obsługa faceta jest zdecydowanie prostsza.Niestety są niekumaci w sprawach nocnikowych ale nad tym pracujemy :)

Gość refdvgc sf eds
tak przyznaję się, wolałabym córę

Gość morenaLA
ja mam coreczke ;P

Gość a ja powiem syn syn i jeszcze
raz syn:) a ja tam wole synka, faceci mają lżej w życiu, a ty co? kompleks różowej spódniczki?

Gość litoosci
ja chciałam syna - mam córkę i co...? ty chyba poyebana jesteś autorko, najważniejsze jest zdrowie dziecka, widać że nie masz swoich

Gość ja też sie przyznaję
faceci są mniej kumaci w dzieciństwie jak i w doroslym życiu niestety

Gość anexxis
ja mam synka pierwszego ( płeć była mi obojętna), natomias drugiego chciałabym miec też chłopca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość calineczkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja bym wszystko oddala zeby miec dizecko nie wazne jaka płec staram sie długo i lecze ahh ludzie nie doceniaja tego co maja naprawde

Gość calineczkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dziecko

jak patrzę jak czasem koleżanki cudują ze strojeniem swoich corek to baaardzo cieszę się ze mam Syna. np. u nas 1 para sandałków na lato - kolezanka - sandałki sportowe, sandałki do sukienki, klapki japonki, balerinki rozowe bez palców.

Gość ja też sie przyznaję
Blondyna.d co ma piernik do wiatraka???? :o

Gość moze sie zaczyna
wiatrak sie spierniczył

Gość zawsze chciałam syna
od kiedy pamiętam i moje kuzynki też od zawsze mówią ze chciałyby chłopców

Zawsze marzyłam o córce. Dlatego mam 2 starszych synów, córka jest trzecia. Chłopaki mają 13 i 11 lat. Córka 8. I już wiem,że to nie prawda,że lepiej mieć córkę. Z dziewczynami jest więcej kłopotów, chłopcy są łatwiejsi w obsłudze i tłumaczeniu ;P Mój 13 latek jest najlepszym synem na świecie. Córka jest super, ale to taka chodząca strzyga :)

Chciałam mieć syna i mam :). Od początku ciąży wiedziałam, że będzie chłopiec.Cała rodzina liczyła na dziewczynkę, a ja chciałam chłopca.

Ja w pierwszej ciąży chciałam synka a córka była marzeniem męża. Podczas USG kiedy pani doktor powiedziała mi, że będzie dziewczynka to czułam się trochę zawiedziona choć teraz wiem, że nie zamieniłabym Jej na 10 chłopaków. A teraz czekamy na syna:D A i ja też czasem wystroę moją małą i nie rozumiem jak to komuś może przeszkadzać. Chłopca też będę porządnie ubierać. Przecież nie muszę latać po dworze jak fleje;) Ale w domu nie cudujemu - body i rajtuzki i już;)

ja mam synka i kocham go ponad życie:) i wiem ze mu bedzie latwiej w zyciu poczawszy od barku okresu i rodzenia dzieci, goleniu nog itp:) a corke jasne moze kiedys druga bedzie coreczka i super ale corki to marzenia matek o wielkiej przyjazni matka-corka i ze niby z gniazda nie wyfrunie ... z moich obserwacji widze ze dobrze wychowany syn, ktory szanuje rodzicow jest duzo nardziej oddanym dzieckiem niz rozpuszczone corki :) wiem bo moj maz ma brata tylko a u mnie w domu ja i siostra i widze wieksza wiez mieszy nimi a matka niz miedzy nami a nasza mama:)

Ja bardzo chciałam synka, lekarz mówił, że dziewczynka, czułam delikatny zawód, ale wiadomo najważniejsze, że zdrowe. Okazało się, że jednak syn :) Drugiego też wolałabym mieć synka. Z tego, co obserwuję wśród koleżanek to większość chce synka. Tatusiowie córeczki.

Gość gryczka
Zanim zaszłam w ciążę, marzyłam o córce. Od początku ciąży jednak przeczuwałam, że będzie to chłopiec i tak się stało - urodziłam cudnego synka. Nie wyobrażam sobie teraz, że mogłabym mieć córeczkę ;-) Planujemy drugie dziecko i bez względu na płeć będę je kochać, ale skrycie marzę o drugim chłopcu ;-)

Mnie było obojętne, mam córkę. Za żadne skarby nie zamieniłabym jej na chłopca. Ale jakbym miała synka to też bym nie chciała zamienić.

Dokładnie, mamy skrycie marzą o córkach czy synach a kochają nad życie to co przyniesie los:)