Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chudy facet

Chudy facet to brak zainteresowania kobiet - wiem to po sobie

Polecane posty

Gość ytytytyt
króliczek - chciałbym, ale niestety to jest rzeczywistosc

Gość ytytytyt
tak Hans. o ile spełnisz kryterium wzrostu

Gość c.s.
"uwierz,że naprawdę chodzę po ulicach i nigdy nie widziałem niskiego gościa idącego z dziewczyną" Łżesz, po prostu łżesz, mówię to z całą odpowiedzialnością. I powie to każdy. Faktycznie może pijany kjójićek ma rację i jesteś po prostu prowokacją.

A ja tam wole niezbyt chudych mężczyzn żeby można się tak wtulić heheh wiecie o co chodzi :D OO I z 10 cm wyższy bo inaczej to lipa

Gość ytytytyt
nie jestem prowokacją. po prostu takich nie widuję. może w dziwnych stronach mieszkam, ale ich tu po prostu nie ma

Gość ytytytyt
wystarczająco dużo tato.

Gość ytytytyt
tato - dziś się czasy zmieniły, nie jest już tak, jak wtedy kiedy ty byłeś młody

Gość ytytytyt
widzisz tato, zostałes w tyle za trendami. przy okazji - sam jestes wysoki nie? takim to łatwo się mądrzyc

powtarzam Ci obczaj- wzrost nie jest najważniejszy chyba że ktoś ma słabą psyche, sam mam metr osiemdziesiąt ale to nie ma nic do rzeczy bo o nie moją psyche tu chodzi

Gość ytytytyt
wzrost jest podstawowym kryterium. jak masz 180 to znaczy, że ch wiesz o sprawie.

Gość ytytytyt
nie kłócę, po prostu stwierdzam jak jest. jesteś wysoki, więc z toba to jak gadka ze ślepym o kolorach

Gość gość
Wcale nie prawda. Abys nie mial zapadnietych oczu kosci na wierzchu. Poprostu przesadzasz. Baby jakies glupie

Gość gość
Kobiety chcą facetow poprostu dużych. Wysokich, umięśnionych, może być nawet grubas, ale niski chuderlak odpada w przebiegach. Jesli masz te 185-190+ to wiele kobiet wybaczy chudość ale jak masz mniej to wypadało by miec choćby normalną wagę w okolicach 80kg. Natomiast jak jest sie króciakiem pon. 175cm to nie ma innego wyjścia jak ostro przypakować. Inaczej szanse na kobietę nawet niską i drobną są bliskie zeru.