Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bleufille

Interpretuję SNY, zapraszam

Polecane posty

Gość taKA JAA
chyba troche teksnie za nim.. saama nie wiem.. ale caly czas mysle o nim a jesli chodzi o dom, to mam tez male konflikty w domu...

taKA JAA no to pewnie jest taki zwykly sen odreagowywujacy, duzo o nim myslisz i snisz o nim, wspominasz to mile uczucie

Gość On......
Mój sen. Proszę o interpetację. Leżę na kanapie i obejmuję fajną koleżankę (realną), tak leże za jej plecami i obejmuje rękoma, przytulam. Jestesmy ubrani, to gest opiekunczy nie akt seksualny. Leżmy w na tej kanapie i wchodzi moja żona (autetyczna), przechodzi obok nas rzuca lekkie spojrzenie ale przechodzi dalej bez żadnej reakcji, podchodzi o szafy bierze coś (ksiązkę) i wychodzi z pokoju bez żadnego słowa, bez reakcji. Co to może oznaczać ?

Gość Ostatnio kilka razy
Snila mi sie matura Nic nie pamietalam bo swoja mialam ponad 10 lat temu Strach Ostatni sen- mialam lekkie pojecie co napisze

Gość Ostatnio kilka razy
On.. Ciekawy sen

On Jesteś opiekunczy w zwiazku,a moze to Tobie brakuje ostatnio ciepła od zony? Może zajęta jest innymi sprawami? Jaka jest t koleznka we śnie a w prawdziwym zyciu,, jakie macie stosunki?

Ostatnio kilka razy A nie czeka Cie po prostu jakis egzamin, jakies sprawdzenie Ciebie w zyciu, coś w pracy? Albo moze masz cos trudnego do rozwiklania, zdania, zaliczenia?

Gość On......
Ta znajoma to młodsza odemnie o 15 lat (ja mam 35). Znamy się prywatnie, czasami dzownimy (co 2-3 tyg). Podoba mi się fizycznie i jako osoba. Nie mamy i nie mielismy romansu. Co Ci to wyjaśnia ?

Gość a mi sie snił chłopak
którego widziałam na wakacjach jakies dwa tygodnie temu, nie gadalismy ani nic, sniło mnie ze mnie pocałował i to był boski sen bo boski pocałunek, (to tak w skrócie) ,a potem sie obudziłam...

Ja już idę spać, dziękuję za zainteresowanie:) Jeśli ktoś chętny pisać tu lub na maila bleufille@op.pl Dobranoc, miłych snów

Gość a mi sie snił chłopak
a mi nie odpisze, nie to nie, nara! taka z Cb wróżka/ wróżbit jak z koziej dupy trąba!

To może tęsknisz za "młodszą" żona, z poczatku zwiazku, taką świeza, nową. To że wchodzi w czasie Waszego przytulania moze takze swiadczyc ze zona za bardzo wkracza w Twoj świat, ze potrzebujesz wiekszej intymnosci, bycia z samym sobą.

Gość Zafascynowana bardzo
Mam kilka snów, ktore jakos utkwily mi w pamięci: 1) W moje 18 urodziny (to bylo kilka lat temu) przyśniło mi się, ze siedzialam w trumnie ze świadomością, że niedługo czeka mnie śmierc, że niedlugo umrę bo mam raka. 2) W któregoś Sylwestra (też kilka lat temu), przyśniła mi się tak jakby przyszłośc, byłam na przyjęciu, ubrana bylam w wieczorową, jedwabną suknie w kolorze jasny fiolet, stałam w z kiliszkiem w ręku z jakimś alkoholem (prawdopodobnie szampan) obok mnie stał przystojny mężczyzna w garniturze i rozmawial ze mną. Na przeciwko nas wisialo duze lustro, kiedy na nie spojrzalam ujrzalam siebie ale starszą o kilka lat (wiedzialam, ze mam 30 lat), mialam ufarbowane wlosy uwiązane w kok. Pamiętam, ze zdziwialam się, ze za kilka lat będe tak wygladac i byc w takim miejscu. 3)Mniej więcej rok, 2 lata temu przyśniło, mi się, że bylam w jakims ogorodzie, parku, nagle zza galęzi dostrzeglam, niewielkią sadzawke, jeziorko (jakis zbiornik wodny) w ktorym stała prześliczna, zjawiskowa kobieta, o złotych włosach, wyglądała jakby nie byla z tego świata, pochylila sie i wyjela z wody rybe, potem odwrocila sie w moją strone i uśmiechneła do mnie. A ja stalam i obserwowalam ją z zza krzewów.

Gość Zafascynowana bardzo
tez prosze o interpretacje, jeśli to mozlwie.

Gość Monika, 20, moze moj ?
Wierze w sny :) Tylko nigdy nie moge ich zrozumiec... 1. Ten mnie intryguje najbrdziej.. Byłam z grupa osób w kapturach ( stroj podobny do mnichow) W jakims pomieszczeniu. Światło było zgaszone. Byliśmy jakby grupą wycieczkową, zwiedzającą ten budynek. Staliśmy w 1 miejscu słuchając 'przewodnika'. Nasz 'przewodnik' stał przed gablotą z podświetleniem .światło było zgaszone, wiec panował tajemniczy nastrój. W gablocie byl rozwieszony papirus, jakiś zwój. Naszym przewodnikiem.. był jezus. Stał przed gablotka i tlumaczył co jes napisane. Powiedział, że gdy ludzie grzeszyli, ta wina, to zło spływało na niego i bóg stał się zły. Nie ma zadnego szatana , to sam Bóg wyrządza zło. Wtedy sie obudzilam. 2. Biegłam przez OGROMNY, drewniany most. DOokola była burza. Most zaczął się zawalać. Nie wpadlam do wody. 3. Snił mi się były chłopak z którym ciągle utrzymuje kontakt. Była zima i akcja dziala się w starym wesołym miasteczku. Zobaczyłam leżacego go na śniegu. Podbieglam do niego, upadlam obok niego na kolana i przytulilam mocno do siebie. Byl martwy.BYlam tego pewna, czulam to w tym snie, a takze czulam ogromny zal i tesknote. I nagle ozyl i mnie przytulil mowiac ze wszystko bedzie dobrze. Czulam jak mnie sciska i tak jakbysmy znowu byli razem. 4. Biłam się z ogromnym smokiem pod mostem obok jakiejs rzeki spokojnie plynacej. Bylam malutka w stosunku do niego. balam sie, ale 'użylam kodow' i bylam niewidzialna i moglam latac, dzieki czemu go pokonalam. W tym snie byl tez motyw, jak jadę ze znajomymi samochodem (siedze za kierowca) i kierowca jedzie prawa strona samochodu po wzniesieniu w taki sposob, ze samochod sie przechyla leci do jeziora. Ja zdarzylam sie wypiac z pasow i wyskoczyc z tego auta (byl bez dachu) i sie uratowac.

Gość kolorowy zawrot glowy
1) zawsze, niemal codzien sni mi sie smierc, ze ktos umiera, kogos zabijaja, ale ja zawsze przeżywam:o nie wiem co to może byc 2) sen z wczoeraj: atakowal mnie pająk i wysysał ze mnie energie czy cos. nie mogla go sie pozbyc:(

Gość Czekamy na odpowiedzi :)
:)

Gość Nadal czekamy :)
:)

Gość volga_jasnowidzaaa
dzis sniło mi sie robaki glisty któr miąłm pod skóra na dloniach wyjmowałam je stamtad potem leciała krew czerwona , zywa..

Jest sen, który tkwi w mojej glowie, mimo że snił mi się tylko raz, Jestem w jakimś zakładzie przemysłowym. Wszędzie jest ciemno i pusto, pada deszcz. Błądzę i bładzę ale mam świadomość że mam ukryty cel. Że mam kogoś albo coś znależć. Po jakimś czasie zaczyna świtać. Pojawia się wreszcie jakiś facet. Mówi że jakiś On na mnie czeka i że chce ze mną porozmawiać. Każe mi podążać za sobą. Prowadzi mnie do jasnego przestronnego biura, Tam okazuje się że Tym kimś, kto chciał ze mną rozmawiać jest mężczyzna w ktorym od lat jestem zakochana bez wzajemności. Na powitanie mówi :Kasia , Nikt mnie nigdy tak nie kochał jak Ty,

Gość agnieszka100
snilo mi sie ze spotkalam sie w hotelowym lobby z osoba ktora bardzo kocham, a ktora nie chce mnie znac. rozmawialismy, potem przytulilismy sie, potem sie obudzilam. nie umiem tego zinterpretowac, czy ktos chcialby mi doradzic?