Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotnosc to moje drugie imie

mam dzis rocznice slubu

Polecane posty

...ale nikt o tym nie pamieta, nawet rodzina, znajomi i nie znajomi. mam prosbe bo bede ten dzien wspominala przez jakis czas czy moglby ktos zlozyc mi zyczenia, bedzie mi milo dziekuje

Gość Zyczliwa Henia
wszystkiego najgorszego!

Gość Najlepsze życzenia,
a ja mam dzisiaj urodziny.

Moj maz pamietal, w tym dniu co mamy rocz.sl. ma swoje urodziny, zrobilam mu wczoraj przyjecie niespodzianke, wyszlo naprawde milo, tylko to bylo swietowanie jego urodzin, nie wychylalam sie z rocznica, dziekuje :)

Do Najlepsze Zyczenie usmiechu, pogody ducha ale i slonca Tobie zycze

Gość 3525346262526
A kogo ma obchodzic wasza rocznica slubu? Wielkie mi swieto. LOL

Gość 23453r54543545
Ludzie maja ci skladac zyczenia z okazji rocznicy slubu? masz chyba jakis problem ze soba

Dzieki ale wiem ze nie szykuje, to nie ten typ czlowieka.. Koga to interesuje? nikogo ale chcialam uslyszec zyczenia i za nie podziekowac, czy za wiele wymagam,? by zrobilo mi sie milo

Ale złozył Ci życzenia i to jest wazne, bo pamiętał. Życzę Ci kolejnych rocznic , obyś była z tym człowiekiem szczęśliwa( a on z Tobą ) :)

Gość Najlepsze życzenia,
ja też dziękuję,a ci którzy piszą"a kogo to obchodzi"też na pewno o nikim nie pamiętają i pewnie o nich też nikt.

Nie mam problemu ze soba, weszlam na uczuciowe bo myslalam ze wszystkie osoby rzucajace blotem tylko dlatego ze inaczej nie potrafia sa na innych forach, ale chyba sie mylilam ja natomiast zycze Wszystkim zyczliwym wszystkiego cieplego i jeszcze raz dziekuje

do Najlepsze ... czyli masz urodziny w tym samym dniu co moj maz :) od dzis bede o tym pamietac

Gość Najlepsze życzenia,
idź do męża i zapytaj co ci kupił ładnego na rocznicę,może go zawstydzisz i na przyszłośc będzie pamiętał?

Moj maz jest w pracy, ciezko pracuje naprawde nie przesadam, to dobry czlowiek choc nie zawsze to dostrzegalam to po tylu latach zakochuje sie na nowo, pewnie dostane pieniazki ( to jest 100% faceta- tzn totalne bez guscie w stosunku do gustu zony) tak robi od jakiegosc czasu przynajmniej zaosczedzi sobie czasu na zwrot prezentu ale tego nie mam mu za zle, jak kupie to co chce, bede happy i on rowniez, tylko nachodza mnie mysli pare lat temu o tej porze czulam sie jak w niebie i dzis nie zaluje choc bywalo ciezko, smutno to nie zaluje :) i zaraz sie porycze

Wszystkirgo najlepszego - a znajomymi sie nie przejmuj, ja nie pamietam zebym skladala komus zyczenia na pierwsza rocznice, chyba ze ktos cos wczesniej o tym napomnknal.. takie rzeczy sie swietuje raczaj we dwojke, mozna tez urzadzic impreze i zaprosuic ludzi. Ja sie nie spodziewam jakos ze za rok ludzie beda do mnie pisali wszystkiego najlepszego..

Gość Najlepsze życzenia,
nie rycz,a tak na marginesie ja rocznicę ślubu mam za 5 dni i też pewnie najdą mnie różne przemyślenia ale to chyba normalne czas ucieka

Gość ja dziś
o matko, ale masz wymagania. mój maz to nie pamieta kiedy mam urodziny, a co dopiero jakaś rocznica i miałabym rozpaczać z tego powodu??? a inni- a niby czemu mieliby pamiętac? nie rozumiem. Ale..... wszystkiego najlepszego skoro to dla Ciebie ważne.;-)

28agata.. Dziekuje, U nas jest tak w zwyczaju ze swietujemy rocznice slubu, znajomi znajomi itd ale rodzice czy siostry? - jest mi tylko troche smutno ale nie przykro. ja skladam kazdemu zyczenia, to jest taki mily promyk ze sie o kims pamieta o jego swiecie, a tak nie wiele kosztuje to wysilku zapisac date w kalendarzu i prepisywac co roku :) pamietam tabun gosci a gdzie oni sa dzis? jak to dobrze ze umiem licyc i licze na siebie :)

czy naprawde uwazacie to za wielkie wymagania ? Jesli sie kogos kocha zyje sie z nim chce mu sie sprawiac przyjemnosc i radosc to cos takiego jak zapamietanie paru cyferek nie jest jakims kosmicznym wyczynem.. do Najlepsze ... prosze wejdz tu "na ucuciowe" w dniu swojej rocznicy :)

Moj maz pamietal, znajomi rodzina juz nie, nie chcialam pisac co sie zmienilo wydarzylo itd poprostu chcialam uslyszec zyczenia kierowane do mnie za ktore moglabym powiedzziec dziekuje :)

Gość 43y33u3u
kolejna baba z manią dotyczącą rocznic.

Gość Najlepsze życzenia,
postaram się zaglądnąc pa,pa

Pa pa jeszcze raz dziekuje milego dnia

Jeszcze raz dziekuje :) I rowniez zycze wszystkiego naj...

Gość 25 rocznica ślubu, żona mówi
do męża, a mąż myśli sobie, gdybym ja zamordował w dniu ślubu, jutro bym wychodził NA WOLNOŚĆ........