Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babielatoooo

synek 8 miesięcy budzi się w nocy

Polecane posty

Gość babielatoooo

półtora miesiąca temu mój syn spał ciągle od 6.30 do 4 rano, potem jadł z piersi i spał do 6, pobudka na kupę i pierś i dalej sen. Nie wiem co się stało ale zaczął budziś się koło 1 w nocy, kika razy na początku dałam pierś, ale zaczęłam dawać wodę. Dosłownie budzi się o 1, czy 2, 3 na łyka wody! ciągnie z butli i śpi dalej. Dziś obudził się o 3 nie chciał wody tylko mleko. potem już obudził się koło 6. Czasem budzi sie o 1, 2, 3 itd. na wodę bo nie daję jesc najwcześniej o 4. Dziś nie chciał wody tylko jeść bo nie dało sie go "oszukać". Jestem wymęczona tym wstawaniem, czy macie jakieś rady? Lekarz pediatra zaproponowały bym karmiła syna koł 24 - 1 w nocy ostatni raz, ale ja sobie tego nie wyobrażam, tym bardziej że spał przecierz dobrze.

Gość mała miiii miii
zęby ?

Gość po co masz się przyznawać
w dupę mu przyładuj to się uspokoi

Gość mamama27
wg mnie jest głodny - mój ma 9 m-cy i je na noc - 210 ml wody plus 7 miarek mleka plus 8 miarek kaszki ryżowej plus 60 ml owoców ze słoiczka - robi sie z tego butla z 280 - 300ml - zjada to z łyżeczki i śpi do rana aa i budzi sie czasem w nocy ale na smoczka - musi possać i dalej zasypia - może twoj potrzebuje possac - ja znalazłam sposób i daje mu do łóżeczka 5 smoczków - zawsze ktoryś sam znajdzie- weźmie sobie i śpi dalej :)

mój ma 9 i tez się budzi w nocy, ale w dzień prawie nic nie je, do tego idą mu bardzo boleśnie górne jedynki, więc jak tylko chce cokolwiek zjeść (pora nieistotna) to ja i tak jestem szczęśliwa :) i tak zjada butlę przy zaśnięciu, koło 21 (150ml), potem koło 2-3 (120-150 ml) i rano koło 7 (150 ml) wiem że w tym wieku już powinien ten posiłek 2-3 w nocy omijać, ale nie będę głodzić dziecka w takim niezbyt korzystnym okresie dla niego, zresztą zamiast tych 250ml mleka wypija ledwo 150ml na porcję, więc chyba musi częściej po prosru.... marzę żeby już mu wyszły te zęby...