Gość zupy w torebkach Napisano Maj 29, 2012 gdzie sie [podziewacie wszyscy??? wracac :) po sb bylma tu ale potem przestalam mm może ktos zacznie znowu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
monika3008 0 Napisano Maj 30, 2012 Witam, Zaczynam od dziś dietę MM, mam nadzieję że forum da mi wsparcie. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zpankieta Napisano Lipiec 23, 2012 Hej:) Bardzo proszę o wypełnienie ankiety - "skuteczność wybranych diet odchudzających w stosunku do spadku masy ciała", która jest mi niezbędna do napisania pracy magisterskiej. Skierowana jest ona do osób które kiedykolwiek stosowały dietę odchudzającą. Proszę o szczere odpowiedzi. Ankieta jest całkowicie anonimowa. To zajmie Ci tylko chwilkę a mnie może pomóc oto link do ankiety : http://moje-ankiety.pl/respond-29215.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czy to o czym myślę........ Napisano Lipiec 26, 2012 to jest dieta oparta o indeks glikemiczny czy jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MalinowaDolina Napisano Styczeń 4, 2013 Tak, o indeks glikemiczny. Polecam przepis na muffiny zgdodne z dietą Montignaca: http://www.figaimak.pl/2013/01/penoziarniste-muffiny-z-jabkiem.html Dobre na śniadanie razem z jogurtem (Jogobella light). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natchniona Napisano Czerwiec 15, 2013 Czy tu jeszcze ktoś zagląda? Chciałabym się przyłączyć :) Zaczynam od jutra i fajnie byłoby mieć kompanów... pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 15, 2014 witam chiałabym sie przyłączyć od czego zacząć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 17, 2014 od diety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzena45 0 Napisano Marzec 5, 2015 wrzuce na 1 stronke zeby latwiej znalezc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzena45 0 Napisano Marzec 8, 2015 Robi ktos teraz te dietke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nutti LC 0 Napisano Marzec 9, 2015 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzena45 0 Napisano Marzec 9, 2015 nutti dzieki, zawsze to wieczorem mniej szukania jak jest na 1 stronce :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mroowka77 Napisano Marzec 10, 2015 Cześć :) Można dodać do ulubionych, będzie łatwiej znaleźć :). Nie robię niestety już Montignaca, ale udało mi się na nim schuść 15 kg, pewnie też pomogła siłownia 2 x w tygodniu. Fajna dietka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marzena45 Napisano Marzec 10, 2015 mróweczko, czy przy siłowni nie czulas sie troszke oslabiona, bo doszlam do takiego zdania ze przy wysilku fizycznym trzeba troche inaczej te dietke przerabiac Zaczelam czytac od poczatku bo sobie kopiuje ciekawsze rzeczy Masz racje dodam do ulubionych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mroowka77 Napisano Marzec 10, 2015 Nie, jakoś specjalnie nie czułam osłabienia, tyle, że ja tak się 100% do zasad nie stosowałam, na początku to całkiem knociłam, a mimo to jakoś to szło. Może i sporo było do zrzucenia to i łatwiej było. Potem już było trudniej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 14, 2017 Znam dany suplement, przyznam, że dzięki niemu również już w pierwszym miesiącu stosowania udało mi się zrzucić 5 kg. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 26, 2017 Jakby ktoś sie zdecydował to chętnie się przyłączę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach