Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KtoZjadłWięcej

Która z Was zjadła dziś więcej ode mnie?

Polecane posty

Gość KtoZjadłWięcej

Mój dzisiejszy jadłospis to: - kawa z mlekiem - musli z truskawkami - kawa z mlekiem - spaghetti z kiełbasą i boczkiem - dwa batoniki truskawkowe - szklanka kompotu z truskawek - woda mineralna I mam wrażenie, że jestem najedzona jak bąk. Aż mam wyrzuty sumienia. Zjadła któraś z Was więcej ode mnie? :)

Gość grubaswiniaaaaaaaaaaaaaaa
ja: -zupa -ziemniaki z kalafiorem w bulce tartej -4 kanapki z bialym serkiem, papryka, pomidorem, cebule -4 ciastka 😭

Gość mnbvcxbvc
tylko nieżryjcie gołębi tłuste świnie

Gość gvebaebharbh
Ja zjadłam więcej: jajecznica z trzech jaj na boczku, pomidor, 3 kromki chleba 2 kubeczki Monte mrożona zapiekanka z mikrofalówki pomidorowa z ryżem 3 kotlety mielone z ziemniakami i mizerią 2 kawałki ciasta z owocami na podwieczorek jeszcze jeden talerz pomidorowej z ryżem paczka Laysów paprykowych średnia Na kolację zjem kotleta z obiadu z chlebem, a jak będę bardzo głodna to może jeszcze pomidorową:)

No to ja najwięcej z was dwóch: 1. płatki z mlekiem 2. twarożek z malinami 3. 4 gruszki 4. sałata, pomidory 5. 1 żeberko 6. 1 kiełbasa 7. 1 kaszanka 8. 2 banany (od 5-8 - jedzenie z grilla) :classic_cool:

Gość hie hie hie hieee
ja zjadlam dzis z 5 kawalkow ciasta drozdzowego :) ale bylo warte grzechu. poza tym na sniadanie bulka z szynka i serem, pomidor, ogorek na obiad zupa pomidorowa, schabowy , ryz i brokul (oczywiscie z bulka tarta:D) na kolacje zjem zapiekanke:) taka fajna robie, duzo sera, mięska, mniam! a jeszcze po drodze zjadlam princesse kokosowa, jem ja prawie codzienie

Gość ooooooo ja tez
oo ja tez dzis mialam placek drożdżowy!! A dokładniej drożdżowy z owocami. Zjadłam chyba pół blachy :O:O

Gość gtgt
prawie nic nie zjadłaś, tylko trochę wypiłaś., weź sie nie ośmieszaj chociaż

-3 kluski i pół piersi z kurczaka :) -paczka maltanek pewnie w nocy będę coś wciągać :O

Gość ajajaja...............
* śniadanie: kiwi, pół banana, jogurt mały activia * II śniadanie: bułka ciemna z masłem słonecznikowym + 2 plastry sera żółtego, kawałek bułki paryskiej z masłem słonecznikowym, 3 kostki czekolady fioletowej goplana * obiad: 3 łyżki makaronu domowej roboty bez dodatków, 4 małe kromki bułki paryskiej z masłem słonecznikowym i 2 plastry sera żółtego Nic już więcej nie jem dzis, od jutra przechodzę na dietę, bo jem stanowczo za dużo pieczywa

-3 bulki z maslem serem zoltym pomodorem ogolkiem sola i pieorzem, herbata z trzema lyzeczkami cukru -kisc winogron -barszcz z uszkami ziemniaki polane tluszczem z kotletow, 4 kotlety mielone, mizeria szklanka soku pomaranczowego -kisc winogron czekolada milka cala lod na patyku smietankowy w polewie czekoladowej z migdalami i glodna jestem zaraz musze cos zjesc a i wazylam sie waze 49 kg przy 163cm wiec jest troche malo jeszcze

Gość *Bazyli
1 g ziola i dwie pepsi :classic_cool::D

Gość ooooooo ja tez
elsa, hehe mamy podobny wzrost i wage, tez chce przytyc a nie moge:D:D

Gość ja zjadłam najwięcej
szkalnka cherbaty bes cókru szklanka kompotu puł szklanki napoju 5 szkalnek wody mineralnej dwie duże małe łyrzeczki bulionu miska spagetti bez makaronu i sosu do spagetti 4 ogromne łyżki sosu rzadkiego 3 sztuki ogromnych czereśni bez pestek 2 skurki od banana powąchałam ale sie narżarałm, nie mogie sie rószać

ja jeszcze rok temu wazylam 42 kg wiec jestem z siebie dumna nawet :D cala letnia garderoba spodnioczki spodenki poszla do wymiany bo wchodzily ledwo za kolana :D:D:D

Gość mnbvcxbvc
ale wpiertalacie ze az huczy ja nie rozumiem jak mozna np zjesc 4 kotlety mielone, jak jakiś facet co w polu orze, albo górnik, kurna laski upodabniacie sie do świń serio

hahahaha mozna zjesc mozna. ''schabowych'' tzw z piersi kurczka zjadam nawet wiecej niz 4. mmmmmmm!!!!! :D:D:D

Gość mnbvcxbvc
swinie wpiertalaczki nie jestescie ludzmi jestescie maszynkami do wpiertalania żarła do rury gardłowej i wysrywania tego za chwile do sracza

ja jem co dwie godziny w malych ilosciach cwicze regularnie na siłowni a wy jestescie tłusciochami z kompleksami masakra ile to mozna jesc a potem placz ze sie w cos nie miscicie wezcie sie za siebie a nie siedzicie w domu i sie obzeracie a potem rozstepy celulit opona i problemy ze zdrowiem

ja sie ciesze a nie placze ze sie w ciuchy nie mieszcze bo wreszcie przytylam a marzylam o tym cale zycie !!!! a cellulitu nie mam. tzn pierwszys topien ale to kazda ma z wyjatkiem moze anorektyczek lub tych ktore cwicza. ja nie cwicze bo chudne od ruchu niestety...

eee tam bez przesady - zaraz swinie !!! :) widocznie sa takie kobiety co lubia jesc :D:D mnie bawia kobiety ktore w restauracji na obiad zamawiaja ....... wode ewen. salatke ktorej nigdy nie koncza. :P:P:D

Gość ihbiwebd
,,2 skurki od banana powąchałam'' dobre :-)

Gość gvebaebharbh
mnbvcxbvc, ja mam taką przemianę materii, że mogę zjeśc nawet 10 tych kotletów i nie utyję:) Ważę 55kg.

elsa od cwiczen sie nie chudnie tylko od aerobów cwiczac nabierasz miesni ja juz 2 lata tak cwicze i nie schudlam nie jestem anorektyczka jestem ujedrniona nie mam celulitu i mam pieknie zaokraglone miejsca ciala