Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KtoZjadłWięcej

Która z Was zjadła dziś więcej ode mnie?

Polecane posty

tez mam taka kolezanke co tylko jogurcik jakiej platki ryzowe sama woda wielkie odchudzanie a i tak ciagle gruba. nie jakas swinsko gruba ale widac brzuch boczki ktore ukrywa pod ubraniami i glubymi paskami zaciska.. masakra :P

Gość nie wierze ze tak malo jecie
gdyby wszystkie kobiety tak skubaly jak ptaszki jak wy, to nie byloby otylych na ulicach. a wsrod wymienionych postow moze ze 2 osoby zjadly normalnie, wcale nie duzo!!

a ja chudne bo jak chodzilam do szkoly to wazylam 10 kg mniej przez to ze chodzilam do niej i musialam cwiczyc na tym przekletym wfie... samo chodzenie to 15 min w jedna strone a teraz siedze w miejscu i nareszcie utylam! jeeeee :):):):)

i wlasnie dlatego z braku ruchu wreszcie udalo mi sie przytyc bo jem tyle co wczesniej. roznica tylko ten ruch dlatego teraz jak juz musze gdzies isc to woooooooolnoooooooooooo zeby nie spalic ani jednej kalori :D:D:D

a zaraz ide na rower i tez wolniutko zeby sie nie zmeczyc a potem na noc obzeranie koniecznie po rowerku :D

ja nie mam jakiejs tam diety odchudzajacej bo sie nie odchudzam ale zdrowo sie odzywiam na sniadanie - jem owsianke + dwa jajka na twardo, nastepnie (po 2 godz) - kanapeczki oczywiscie chlebek razowy na obiadek - ryż z filetem badz kurczak + surówka 2 godz po obiadku - pozwalam sobie od czasu do czasu na jakis kawaleczek ciasta a jak nie to owoc banan badz nektarynki zalezy co jest na kolacje normalnie zalezy na co mam ochote kanapeczki z wedlinka

a nie pomyslalas o tym ze juz jestes starsza Elsa i Twoja przemiana materii zwalnia dlatego tez nabierasz kg ja tez mialam taki problem jak piszesz bylam chuda jak szkapa spodnie ze mnie spadywaly w szkole sredniej a latalam na autobusy i z autobusów do szkoly a mialam kawalek. W 3 klasie raptownie przytylam ale do bardzo dobrej wagi wazylam 58 teraz waze 55 i tego sie trzymam a mam 173

Gość liggusiaa
z powodu nerwow dzis tylko 2 kanapki na sniadanie i teraz 2 plastry cukinii z grila dziekuje do widzenia.

Gość ja zjadłam najwięcej
facet czym sie różnią kromki z pasztetem od kanapek z pasztetem?

Gość gvebaebharbh
może kromki to pojedyncze pajdy chleba, a kanapki to takie składające się z dwóch?

pomyslalam ze zwalnia metabolizm, wiem to. na pewno dodatkowo mialo to jakis wplyw, ale ja zaczelam tyc dopiero po maturze. jak przestalam wychodzic z domu.