Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chili i tequilla

Co znaczy, ze facet jest liberalny w seksie??

Polecane posty

Gość chili i tequilla

tak mi powiedział, znam go krótko i jeszcze tego nie robiliśmy a ja mam niewielkie doświadczenie

Gość hahaha - otwarty na wszystko
:)

Gość chili i tequilla
mrrrrrr z jednej strony fajnie ale z drugiej co ja mu mogę zaoferować? oj... ja tylko dobrze całuję co do reszty to ciężko

Gość megaZdzira
Po prostu się ucz. Jeżeli oczywiście to prawda, to co mówi, bo czasem to tylko im się wydaje...

Gość chili i tequilla
ucz? ale przyznać mu się że niewiele umiem?:o i to w tym wieku... A jest coś co mogłoby mu się spodobać przy niewielkim doświadczeniu?

Gość nie martw sie
nie martw sie, ja tez bylam malo doswiadczona mimo ze mialam 26 lat a on bardzo i bylo super, faceci lubia uczyc kobiety w lozku, wystarczy ze bedziesz sie chciala rozwijac, bedziesz otwarta. Juz pozniej uslyszalam od innego mezczyzny opinie ze woli niedoswiadczona z duzym potencjalem i wyobraznia niz doswiadczona ale nudna

Gość chili i tequilla
a przyznałaś się do tego że nie jesteś zbyt doświadczona? czy samo wyszło.. nie chcę leżeć jak kłoda ale też nie wiem jak miałabym się zachować

Gość nie martw sie
ta sytuacja byla dosc wyjatkowa, znalismy sie wtedy krotko, to byl taki wybuch namietnosci, zauroczenia. Powiedzialam mu ze jestem zielona w tych sprawach zanim wyladowalismy w lozku i nie zaluje. Po pierwsze jak mu powiesz to bedziesz sie mniej stresowac, po drugie on bedzie sie inaczej zachowywal - prynajmniej powinien. W moim wypadku poza tym ze byl zdziwiony bardzo (ale pozytywnie) ze taka "stara" a taka niedoswiadczona to byl bardzo delikatny, czuly, wiedzial ze nie zrobie mu od razu np loda bo po prostu tego wczesniej nie robilam itd. Nasz pierwszy wspolny raz nie byl pewnie najlepszym seksem w jego zyciu ale bylo fajnie, bylam rozluzniona, nie stresowalam sie ze powinnam robic cos czego nie umiem bo on tego ode mnie oczekuje. Ale na pocieszenie moge napisac ze to taka umiejetnosc ktorej czlowiek bardzo szybko i przyjemnie sie uczy:)

Gość nie martw sie
jak chcesz pogadac na priv to napisz gg, chetnie przypomne sobie te wydarzenia i odczucia choc teraz wlasnie mija od nich rok

Gość chili i tequilla
jakbyś miała chwilkę to gg 5577571