Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość permanentnie bez wysilku

wyrwac kobiete to dzis latwizna

Polecane posty

Gość hhu45
hmmm stare przyslowie mowi;;'' masz taka kobiete na jaka cie stac'' heheh

Gość Sehrgut
Nie ma kobiet, ktore chcialyby zadbac o brzydala.

Na dużo rzeczy - nie jestem pewna czy chcesz rozwijać temat "subiektywne wytyczne kobiet z kafeterii", bo było tu tego pełno. Chodzi mi o to, że ta sama cecha może być inaczej spostrzegana przez różne osoby.

Gość ejj noo
na pewno nie. wcale nie kasa i dobry ubior sorki ale to nie wszystko, kasa sie nie ogrzejesz. co z tego ze ma kase i wszystko jak nie jest dobrym chlopakiem? wolalabym juz byc z biednym niz z takim przemadrzalcem . nie chce bogatego chlopaka, chyba ze sie razem dorobimy. wiec sorki ale masz zryte myslenie ;/

Gość Bobo Kubika
"kasa sie nie ogrzejesz. " Brednie!

Miłością i przyjaźnią też się nie najesz, ale to przecież nie jedyne i w sumie najłatwiejsze do "ulepszenia" zagadnienie.

Gość ejj noo
ja wole byc z chlopakiem ktorego kocham i ktory bedzie dla mnie dorby itd, a nie taki ktory bedzie sie chelpil tym ze ma kase, co z tego? jak bedzie mnie olewal itd ,, po co mi taki. ja jestem dziewczyna i mam swoje zdanie. dla mnie kasa nie jest najwazniejsza.

Gość wtww4hwh4
"jestescie takie madre tylko za ekranem normlanie ulegacie" Tak to juz jest, ze kobiety mowia "A", a robia "B".

mowicie tak jakby posiadanie pieniedzy było złe pieniadze sa dobre - zalezy jak je wykorzystasz wtedy kiedy szukałem dziewczyny zawsze przeprowadzałem mały test -zawsze sprawdzałem : czy jest pracowita jakie ma podejscie do kasy na co wydaje kase

I masz całkowitą rację, ale nieprawdą jest, że wystarczy mieć pieniądze, żeby każdą poderwać.

Gość ejj noo
ok, pieniadze sa potrzebne wiadomo, ale chodzi o to ze ktos tu mowi : WSZYTSKIE dziewczyny leca na kase. a to nieprawda. fajnie jak ktos ma super charakter i tez kase ale jesli tak nie jest to glupota leciec na kase, owszem istnieja takie dziewczyny, ale te ktore sa puste i nie maja innych wartosci, chca miec nowe ciuszki itd to sie wtedy nie nazywa miloscia. wiec autorze wkladasz wszystkich do jednego worka, pieniadze sa wazne, ale nie najwazniejsze. widocznie tylko takie dziewcyzny poznales.

a wogole to co po co pokazywac ze masz kase ? kiedys poznałem dziewczyne, powiedziała ze ma dom i ziemie dopiero wtedy kiedy rozstawalismy sie, przynajmniej nie poleciałem na jej majątek

Gość hooooooy
W wyrywaniu chodzi o to, zeby kobiecie robil sie kisiel w gaciach na widok faceta. Najczesciej dzieje sie tak, gdy koles jest przystojny albo jezdzi fajnym samochodem.

Gość kasa kasa kasa
to sie liczy

Gość 2636326262
Gdybym byl miliarderem, to co tydzien mialbym inna kobiete. I to najlepszego sortu. :)

one sie nie obronia nie ma na to szans kochaja kase

bardziej siebie kochaja totalne egoistki jadace na recznym