Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem odpadem człowieczenstwa

ja to przegrałam życie bardziej niż wy: sama w sylwestra...

Polecane posty

w dodatku jest tak , że jak poznaję sie z ludźmi to robię na nich świetne wrażenie ...a pozniej jest tylko gorzej..wolałabym żeby było odwrotnie ...żeby z czasem lubili mnie bardziej a oni lubią mnie mniej :( np. na poczatku roku moglam sie kumplować z pewną laską, ale ona jest taka ładna...eh głupi mi było przy niej, ja mam kompleksy wiec zakumplowałam sie z inną , brzydką, bo pomyslalam - jak brzydka to pewnie fajna...okazało sie że ta brzydka jest bardziej zarozumiała od ładnej...a ta ładna mi już nawet czesc nie mówi :o

Gość 6no6no6
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

z opolskiego moje kolzanki tez bez swoich facetow sie nie rusza,, jeszce kiedys zaproponowalam zeby zrobic sobie jakis babaski wieczor wybrac sie tylko w babskim gronie na imperze czy cos to jakos zadna chetna nie byla.. one bez nich sie nigdzie nie rusza jakby nie widzialy ze oni spotykają sie z kolegami. Jedank męska przyjazn to zupelnie co innego

Gość mat21
jestem odpadem człowieczenstwa - skad jestes ???

Gość Mam doła.....
:(:(

o jak motocykle to pewnie należysz do jakiegoś klubu i możesz pogadac na forum z ludzmi o podobnym zainteresowaniu albo jezdzic na spoty... fajnie ;) oj może mają po dwóch facetów ale liczy sie jakość nie ilośc. ja moglam byc z kilkoma...ale jednak wole sobie darowac być sama...może moj ex do mnie wróci ..kiedys :(

Gość buuuuu*
:(:(:(:(

Gość BOGUŚ PRAWDZIWY POLAK
A WIĘC DOLEGA CI NIEŚMIAŁOŚĆ. STOSUNKOWO CZĘSTE ZJAWISKO WŚRÓD OSÓB-JEDYNAKÓW.

już pisałam - z Warszawy no własnie ...kobiety takie są...pojawi sie facet to zupełna zmiana...zapominają o sobie o koleżankach... w dodatku jak ja miałam chlopaka a one były same, to ciągle mnie nagabywały, albo nastawiały przeciw niemu...i mówiły jakie to zwiazki są niefajne...ehh a przyjazn z facetem ?

Gość a łuuuuuu........
:(:(:(:(:(:( biała mewo pośród morskich fal.....:(:(:(:(:(:(:(

Gość janusz z bydgoszczyy
pasujesz charakterem do mnie, jak chcesz pogadac to pisz jestem tez introwertykiem wiec sie dogadamy ;)

jaka mewo ? heh nawet nad morzem nie byłam...ale wiem że mój ex też nigdzie nie wyjechał...w dodatku chlopak ze studiow z ktorym "bylam" pare tygodni i to niedawno ciągle mi pisze jakby on był mądrzejszy i wiedział wszystko lepiej to mnie tak wkurza ale nie moge go olewać bo razem studiujemy wiec musze utrzymywac kontakt ...chyba go zwyzywam :P

janusz a ile masz lat?

Gość mam to samo:(
a co ci ten koles pisze i czemu juz sie nie spotykacie?

22

Gość BOGDAN PRAWDZIWY POLAK
JJANUSZ WON NA F23 WIDZIALEM TE TEMATY W NOCY

Gość Maciuś na zawsze mojamiłosc
bo on jest zapatrzony w siebie i w ogole mówił że mu na mnie zależy a zostawił mnie w nocy w centrum miasta... :o troche przykre...nawet mój kolega kiedys mnie odwiózl bo nie wypada zostawić dziewczyny samej tak... a ten głupek do mnie jeszcze pisał "zostawiłaś mnie na jakims odludziu" :o zupełnie nieodpowiedzialny szczyl... pisze mi tak " kiepska perspektywe masz , kurcze musisz robić coś budującego...bo gdybyś robiła to nie mialabys takiej negatywnej oceny sytuacji" wkurza mnie to przemądrzanie sie... on nie wie jak jest.. napisałam mu w smsie tylko że fajnie ma że dostal prace ( oczywiscie musiał to podkreslic - BEDE MIAŁ ZAJECIEDOSTAŁEM PRACE ( po znajomosci ;/ ) )) spytałam kiedy zapisy na zajecia i że czas nie płynie mi wolno wcale , a nie chce kolejnego miesiaca

to powyżej to ja pisałam zapomniałam nicka zmienic. no jak janusz pisze na f23 to ...hmm :classic_cool: mam wątpliwosci

Gość BOGDAN PRAWDZIWY POLAK
Gdybym mial kobiete nigdy w zyciu nie pozwolilbym robic mi jej *loda* 22:24 janusz z bydgoszczyy Przeciez to jest ponizenie dla kobiety! Powinnismy je szanowac a nie zmuszac do robienia takich strasznych rzeczy! Jesli kobieta ma taka ochote to niech to robi, ale dla mnie jest to barbarzynstwo. Nie tym jest prawdziwe uczucie, milosc, to jest zaspokajanie wylacznie powierzchniowych potrzeb w malo romantyczny sposob! a to mi sie akurat podoba...mój ex miał podobne poglądy :P i tez nie godził sie na loda

Gość mat21
janusz daje czadu hehe :)

bogdan to sa moje podszywy, kazdy moze pod moim nickiem pisac 🖐️

jedyne tematy ktore napisalem ja to ten o robieniu *loda* i samotnosci za reszte nie odpowiadam...

spoko . ja czasem pisze jako offerma ;D :D a poza tym jestem wredna... wkurza mnie sporo osób z otoczenia...jestem szczera lubie im cisnąc. no ale nie lubie jak ktos mnie ocenia, albo moja kolezanka megalomanka prosi mnie żebym nikomu nie wygadała co robila z jakims tam chlopakiem jakby była gwiazda! a nikogo to nawet nie obchodzi

no i dodam tez ze ciagle spedzam sylwestra w samotnosci - czyli ja + telewizor/komputer + flaszka... po 24 spacer do parku, powrot 1-2 i lulu...rozdepczcie mnie

fajne całkiem ;) jaki to gatunek muzyczny?

Gość Piekna Alicja
Moze i jestes wredna ale przede wszystkim jestes TOKSYCZNA! Jestes leniwa, zawistna nieudacznica i dlatego ludzie od ciebie uciekaja. Ze tez nie wstyd ci tak jeczec nad swoim nedznym losem. Ps. i lepiej przekonaj sie do robienia lodow bo bez tego swietojebliwa krolewno czeka cie pewne staropanienstwo i dozgonna seksualna posucha.

cold wave/shoegaze

jak chcesz kretynko robić lody to se rób nie musisz mnie przekonywać. z takim podejściem to nie dziwie sieze masz prace :D pewnie lizałaś rowa bo nie masz przed tym oporów :D