Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowana osiemnastka :/

Co ze mną nie tak???

Polecane posty

Gość Zdesperowana osiemnastka :/

Hej, proszę o pomoc bo, jak w temacie, nie wiem, co ze mną nie tak. :D Otóż mam już 18 lat, a nigdy nie miałam żadnego chłopaka. Nie było nikogo z kim mogłabym potrzymac się za rękę, poprzytulac, czy pocałowac. (Tak, o zgrozo, nie całowałam się.) Raz byłam zauroczona, ale tylko raz, w pewnym chłopaku. I moje pytanie, co ze mną nie tak? Trochę o mnie: Wysoka (178) w miarę (zdaniem otoczenia :D nie moim) szczupła (62kg). Długie brązowe i kręcone włosy. Jestem normalną, uczącą się dziewczyną, która w wolnym czasie chętnie czyta książki, chodzi do kina, na spacery. Poważna, ale skołnna do szaleństw. Nie jestem złośliwa, nieo bgaduję, staram sie unikac konfliktów, jestem pomocna. Mam swoje wady, jak każdy zresztą, ale nie są to jakieś straszne, odrzucające ludzi cechy. Mam wielu kolegów i kumpli, przyjaciółek i znajomych, jestem lubiana, ale nie miałam chłopaka. A nie ukrywam, że zakochanie się z wzajemnością jest moim marzeniam. Co jest??? Pomóżcie - czekam :*

Gość boloskaaa
no najwidoczniej jest coś nie halo z Tobą, nie słuchaj innych skoro nikogo nie miałaś to do tej pory nikt niż bardziej nie był Tobą zaintresowany i tyle... ale przyjdzie taki dzień ze bedzie.. i co tu wiecej skad my mamy wiedziec co jest z Toba nie tak skoro Cie nie znamy no helloł????

na wszystko przyjdzie czas, ja swojego pierwszego tez chlopaka mialam mając 19 lat wlasciwwie rocznikowo juz 20 a tez brzydka nie jestem tylko niestety malomowna i w tym byl problem

Gość van helsing
na spacerki chodzisz? fajnie :-)

Gość ja ja ja jestem królem świata
A co w tym dziwnego? Lubię, jak wielu połazic po mieście. Czy to "zwiedzanie" sklepów z przyjaciólkami, czy spokojny spacer po parku.

Gość ja ja ja jestem królem świata
W sumie nie wiem, wydaje się, że jesteś ciekawą i atrakcyjna dziewczyną. A jak wysoką!!! Miodzio :D:D:D

Gość a co!
faktycznie tragedia, 18 lat, jeszcze znajdziesz!