Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kryptofisia

Jestem tak brzydka, że wstydzę się wychodzić z domu...

Polecane posty

"No zakładając że go poznaje i on już z nią zostaje do końca życia to może i tak...ale życie nie jest takie kolorowe..." Nie jest. Ale obecnie jej życie także nie jest kolorowe, więc na jedno wychodzi, a tak przynajmniej może coś zyskać. 🖐️

Gość Kryptofisia
Wyciągnę argument ostateczny - nie mam zdjęć!! I nie dam rady się spotkać z nikim poznanym w sieci - a przecież nie mam nawet pewności, że ktoś by mi spotkanie zaproponował... Wiem, że to byłaby dobra drog. Ale nie dam rady. I za duży mam wstręt do swojego ciała, żeby myśleć o seksie, dotyku, przytulaniu się... Zaden facet zwyczajnie nie będzie miał ze mnie pożytku...

Gość taki jeden 27
Reasumując miłość leczy i dodaje skrzydeł ,ale pierw musimy pokochać się sami w przeciwnym wypadku będziemy drugiej osobie ofiarować miłość toksyczną pełną żalu, zazdrości , niepewności ...w stylu bądź tylko ze mną na zawsze na wieki ,a nie zbliżaj się do nikogo innego...

Gość 253532525252
Noxa jest mitomanką.

Gość taki jeden 27
Noxi potrzeba po prostu chłopa co postawi ją do pionu i wybije z głowy mitomanię :D ,a tak to dziewczyna młoda to fantazjuje i takie tam

Gość IMO 23618
Noxelia, pokaż cycki i cipulkę

Gość Arrrletka
Noxi, nie jestes wiarygodna po prostu. To z powodu twoich klamstw i fantazji, ktore prezentujesz na Kafe.