Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Zabójstwo Sofoklesa...

Polecane posty

jadłam obiad, jajka sadzone :O niedziel, nie widzialam się z nim i z tego co widzę wszystko zmierza ku końcowi. szkoda tlyko, ze nie potrafi ze mną normlanie rozmawiać jak za dawnych czasów. ja postawiłam sprawe jasno i powiedziałąm, ze jesli bedzie chcial zerwac kontakt lub przestac sie spotykac niech mi to powie szczerze, bo ja podchodzę na luzie do tego i nie będę dramatyzować. aaa widziałąm go ale rano.. jechał na moto a ja szłam z chłopakiem. prawie mnie zabił wzrokiem. :O blowwww :(

niedziel TY się tyle rozpisujesz czy przeoczyłeś moje pytanie? :classic_cool:pewnie to drugie jak zwykle :( vodka 🖐️ jaaaaaaaaaaaajka :O 😭

ale przecież nikt nie będzie całe życie noce spędzał na kafe, jak ja. niedziel, ciało żyje, reszta umarła już dawno.

niedziel ale Ty jesteś :O My przychodzimy a Ty sobie idziesz, właściwie ja też tak tylko na chwilę ..no ale ej .. :O

niedziel, śmierć poprzez udławienie jest zarezerwowana dla mnie

nox, a Ty naturalny kolor to jaki masz? niedziel, jak to nie wrócisz? znowu noc spędzę sama ? blowwww, a Ty ? ja wczoraj byłam i temat założyłam.. 😭

tak najlepiej wszyscy się pozabijajcie i zostawcie mnie tu samą :(:( ... tak, tak będzie najlepiej :O :classic_cool: Nie chcę nic mówić niedziel ale mógłbyś mnie uprzedzić o zmianie planów..

jak wy czytacie, ze nie widzieliście mojego tematu ? boze, nawet dla przegrańcow jestem niewidoczna 😭 przecież się utrzymywał cały czas na górze.

Nox, cholernie jestem ciekawa jak musiałaś w blondzie wyglądać, ale myślę, że też fajnie.

Nox, ja mam ciemną karnacje :O i typowa czarnula ze mnie, znaczy jestem szatynką, ale skóra ciemna. znaczy teraz praktycznie blada, bo się nie opalam wcale, no ale w porownaniu do naturalnie bladych to i tak ciemna :O

no przecież noxelia miała kiedyś fote w blondzie chyba...ale lepiej jest teraz.

jak sie ubierałam na czarno panicznie uciekałam przed słońcem, bo chciałam mieć jak najbledszą skórę. ale choya to dawało. nie ma foty :(

blowwww, a Ty jaki kolor włosów masz? wiem, ze kiedys pisalaś, ale nie pamiętam :(

ja własnie kurva w tym roku w ogóle nie mogłam się opalić,nic mnie to gówniane słońce nie łapie:(

ja też brąz, miłam takie fajne miedziane refleksy, ale słońce przypaliło mi kłaki. bede se łuskami cebuli moczyć, zeby wróciły :O

ja bym mogła ryj pokazać, ale tylko na privie :O chyba.. :O