Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Zabójstwo Sofoklesa...

Polecane posty

vodka a to nie był taki blond ??? Boże ja mam chyba zwidy :O nawet nie mam możliwości bo w dalszym ciągu nie mam kabla😭 ale niedługo to nastąpi . Też jestem ciekawa niedziela :)

nigdy nie widziałam takich, muszą ciekawie wyglądać. rude były kiedyś fajne, ale teraz co druga laska ma takie i beznadzieja :O moja kuzynka ma naturalne rude, ale nie ma urody takiego typowego rudzielca. sliczna jest.

blowwww, jak bedziesz miala kabel to daj znac, tlyko nie zapomnij :D niedziel mial czarne z tego co pamiętam. i wysoki chooop z niego.

ja nie mam blowwww blondu :D zobaczysz kiedyś na jakiejś focie. ale końcówki mam troszkę jasne i moze przez to się takie wydawały.

ok. bede niecierpiliwie czekać :D tak, chyba nawet ponad. nie wiem czy nie 194. cos takiego..

skręt był nienaturalny. czasami kręce, z natury mam proste. mam takie fazy, ze raz kręcone, raz falowane a raz proste.

no takie.. takie długie do pasa prawie i w sumie to je prostuję :D albo kręcę to zależy czy mi sie chce. Plączą się strasznie i z natury są powyginane na wszystkie możliwe strony :P

do paaasa ? ❤️ ja zaczynam ich regenerację, musze podciąć koońcówki i będę też zapuszczać.

Nox, mam to samo, zwłaszcza, ze mi się czasami ich czesać nie chce lub nie zdążę :O

no ja też miałam zniszczone,zawsze farbowałam na czarno,teraz postanowiłam zostawić takie jakie są bo za bardzo się zniszczyły :D kiedyś miałam czerwone ale w ogóle mi nie pasowały :O :D

Ja zanim gdzieś wyjdę to zawsze godzinę szybciej wstaje,żeby je doprowadzić do porządku :P

ja jedyne szaleństwo na jakie się odważyłam to koloryzacja szamponetką :O dwa razy w życiu :classic_cool:

mój jakoś niechętnie mi ich dotyka :O on nie lubi włosów :O

za to ja uwielbiałam się bawić włosami tamtego. ma takie zajebiste gęste, czarne i trochę dłuższe. ale go to wkurwiało :D można było różne rzeczy mu na łebie układać. eh

mój były ( nie cierpię tego slowa) też lubił :D noxelia - długie? jak mnie podniecają długie włosy u facetów 😍

kiedyś marzyłam, zeby moj przyszły facet mial długie włosy i najlepiej ciemne. no i oczywiście mam blondyna z krótkimi :classic_cool:

kocham włosy mojego kochanka :O :( i ten jego rozpiertol na głowie.. kurwa :( i te zielone oczy.. ja piertolę.

dzieki i nawzajem Nox, ja tez bede lada moment znikac, bo moj się ma pojawić. blowwww, a Ty jestes jeszcze ?