Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwiona

mam 25 lat i nie uprawialam seksu

Polecane posty

Gość ja jestem kobietą i
fiku miku, świat nie jest biało-czarny to, że nie jestem w związku z tym facetem nie znaczy, że nie widzę zachwytu w jego oczach potrafi patrzec mi prosto w oczy godzinami, trzymać za rękę kiedy jest mi źle i przynosić zakupy kiedy mam grypę, ale rozumiem, że Twój był inny Robert pislam że nie mam gg

Gość ja jestem kobietą i
chcę męskiego faceta z odrobiną romantzmu w sercu

Gość Wujek Timon
do zwiony i do innych cnotek Przestancie kalkulować oddajcie sie pragnieniu i pożądaniu, seks to nic strasznego. Wiem, ze "zakładacie sobie w głowie blokade" a jak pomysli ze jestem latwa, co on o mnie pomysli ze jestem dziewica, a jak zajde w ciaze, a jak mnie zostawi itd. Nie ma granic same sobie je stwarzacie nie potrzebnie. Zaczyna sie od wspolnych rozmow dotyku pocalunkow przytulania. Poznawania waszych cial oddajcie sie porzadaniu a czeka was wiele przyjemnych doznan. Nie znam osoby dla ktorej seks jest czyms zlym i ktora nie lubi takich doznan.

ja jestem kobietą i --> Ja nie wiem co siedzi w głowie tego Twojego, to Ty musisz ocenić. Nie gódź się na bylejakosć, bo nie zaznałaś nigdy prawdziwego uczucia, to jest moje przesłanie :)

fiku mikuuu może to zabrzmi głupio ale chyba to udowodnione jest że kobiet mają wstręt do prawdziwie zakochanych facetów wolicie takich którzy w głębi są obojętni i może na tym to polega. Słowa jednej pani psycholog facetów jakie najlepiej działają na kobiety: -To Ty mnie potrzebujesz, a nie ja Ciebie. -Nie jesteś dla mnie wystarczająco atrakcyjna, wystarczająco inte-ligentna itd. -Myślałem, że jesteś zupełnie inna, rozczarowałaś mnie... -Nie masz tak naprawdę dla mnie większego znaczenia. Zawsze szanuje dziewczyny jestem szczęśliwy że takie są i ja na nie natrafiłem zabiegam o nie. Ale chyba tak to nie działa trzeba się nie liczyć chyba z waszymi uczuciami byście się naprawdę zakochały bo męskie emocje nie mają znaczenia

piracie --> Ja jestem niedoświadczoną kobietą, ale powiem Ci tak. Miałam kiedyś adoratora natręta, na pytanie co o tym myślisz, zawsze myślał to co ja, po prostu zatracił własne 'ja' - do takich kobiety mają wstręt. Spotkałam tez takeigo bezczelnego chama jak opisujesz (tak ten okropny 'przyjaciel') i teraz wiem, że to jest manipulacja ze strony mężczyzny, ale do tego trzeba dojrzeć. Wybieram kogoś pośrodku, co nie prowadzi ze mną gierek, ale nie podlizuje mi się, tylko ma swoje zdanie, ma charakter :)

Gość ja jestem kobietą i
ja tam się otwieram na przyjemne doznania

fiku mikuuu sam jestem nie doświadczonym facetem w idiotyczny sposób ostatnio podrywający dziewczyny w autobusie. To nie były teksty manipulacyjne faceci się boimy mówić takie słowa które są ważne. Jedna koleżanka mówiła mi o swoim facecie że ich związek zaczął się sypać wpadli w rutynę ona zaczęła się źle zachowywać odeszła od niego bo on jej nie skarcił chciał się dostosować był dla niej miły. Nie wiem po co to piszę może nie mam z kim. Najlepsze dziewczyny są takie które wiedzą czego chcą nie są samozachowawcze i nie mają zahamowań. nikogo to nie interesuje ja szukam szczerości porozumienia i zaufania.

Gość ja jestem kobietą i
nie godzę się na bylejakosc ale chce w koncu poczuć jak się żyje, a nie ostrożnie wegetuje i nie mam na mysli tylko seksu

Witam serdecznie... chciałbym włączyć się do dyskusji poprzez wyrażenie słów Roberta, który dobrze pisze... ja również mam takie zdanie na ten temat:), myślę również, że Wy dziewczyny same dobrze dajecie sobie radę, troszkę więcej zaufania do siebie i partnera, kolokwialnie mówiąc jeśli wsunie dłoń w majteczki to nie uciekajcie (jeśli znacie go i ufacie), pozwólcie sobie na doznanie przyjemności, która z tego płynie...

zostawiłem kontakt na gg w razie gdyby ktoś chciał zagadać w tym lub innym temacie:) gdyż nie zawsze jestem po ręką, bardzo chętnie popiszę, poznam ale tylko w gg (to nie problem założyć) bo jest to póki co najszybszy komunikator, fiku mikuuu... nie do wiary, że jesteś taka młoda? Twoje słowa noszą tyle doświadczenia i... odwagi:) ja jestem kobietą i... miałaś działać i napisać czy już po? :):) zwiona... autorko, głowa do góry, gdzieś tam przecież biega Twoja druga połówka ale poszukać musisz sama:)

Gość realisticmoe
A dlaczego ktokolwiek miałby współczuć autorce tego tematu ? Przecież jest mnóstwo facetów w takim samym wieku którzy również nie uprawiali sexu. Bycie prawiczkiem to wstyd ale przecież nie każdy jest atrakcyjny fizycznie i z brakiem sexu będzie musiał poradzić sobie do końca życia. Ewentualnie pozostają agencje towarzyskie.

Gość ja jestem kobietą i
no tak mialam dzialać ale u mnie to tak szybko nie idzie\ poza miłymi spotkaniami dominuje u mnie zapracowywanie się

Gość ja jestem kobietą i
witam, witam ożywi się tu? Robert;-)

Gość ja jestem kobietą i
po weekendzie nic się nie zmieni nawet się nie zobaczymy czasem nam nie po drodze... ale kupilam sobie seksi bielizne;) na poprawę humoru

Gość mijjjjjja
dziwna jesteś

Gość zwiona
jak tam?

Gość marcinpoznan
a ja w Twoim wieku stracilem prawictwo choc wczesniej mialem kilka okazji, ale czekalem tak dlugo i nie zaluje, co sie odwlecze to nie uciecze, teraz moglbym to robic kilkarazy dziennie, jedynym problemem jest to ze moge bardzo dlugo i ciezko mi dojsc bo wiele lat sie masturbowalem i ponosze teraz negatywne skutki zaspokajania sie pania raczkowska