Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nantesska

Podziwiam Adele

Polecane posty

Gość Nantesska

W końcu pojawiła się piosenkarka, która ma w dupie odchudzanie, no i słusznie. Dość już tych wszystkich chudych lasek na ulicach i w szołbiznesie. Szkoda rezygnować z ulubionych smakołyków tylko po to, żeby być na topie, żeby być podziwianą. Szkoda się upiększać na siłę i przejmować tym, czy ktoś ocenia naszą figurę czy nie. Dieta jest wskazana w zasadzie tylko wtedy kiedy tusza zagraża zdrowiu.

Gość Nantesska
Współczuję dziewczynom, które mają obsesję na punkcie liczenia kalorii. Chce wam się jeszcze? Ja też kiedyś próbowałam tak się torturować, ale potem doszłam do wniosku, że po co mam sobie czegokolwiek odmawiać?

Gość Nantesska
To również, a nawet przede wszystkim. Jednak jej dystans do diet to także ogromna zaleta. Sama mam podobny stosunek i nigdy mi nie wmówi, że tylko szczupłe kobiety się liczą.

Gość prostak.
to ta co ciagle spiewa o wzdychaniu do kogos, odrzuceniu i nieszczesliwej milosci? :classic_cool:

Gość ehhe
No to znalazłaś powód żeby mieć szeroką dupę.

Gość Nantesska
Tak :) Ale śpiewa o tym lepiej niż inne "gwiazdki"

Gość Nantesska
A co w tym złego? Nigdy nie byłam szczupła. Mam spory biust, szerokie biodra, okrągły tyłeczek, ale generalnie to brzydka nie jestem i podobam się facetom. Ludzie są różni i w tym tkwi nasza siła :)

Gość 6362626262
Lochy to tyko desperatow i zwyrolow pociagaja.

Gość Nantesska
Owszem :)

Gość naiwna jesteś, myśląc, że
nie zobaczysz jej nigdy szczupłej...Jeszcze trochę, a i ona będzie się katowała, by upodobnić się do reszty gwiazdek. Smutne, ale prawdziwe.

Gość Nantesska
Śmieszny jesteś. Dziewczyna przy kości, o ile dba o siebie, może naprawdę fajnie wyglądać. Oczywiście mówię tu o kobietach, które nie ważą więcej niż 100 kg, bo to moim zdaniem zagraża już zdrowiu.

Gość 6362626262
Zadbana kobieta to szczupla kobieta.

Gość Nantesska
Jasne, szołbiznes wywiera ogromną presję, ale liczę, że A. pozostanie niezmienna w tej kwestii.

Gość stttttttttttttttta
Adele jest strasznie zakompleksiona, jeśli chodzi o tuszę. Nawet ona, choć ma talent, głos, wielką karierę, piękną twarz i jest jeszcze taka młoda. Grube kobiety nigdy nie czują się dobrze.

Gość Nantesska
Niekoniecznie. Jeśli jest czysta, pachnąca, ubiera się gustownie, to również może dobrze wyglądać. Ja np. bardzo dbam o siebie i staram się nosić tak żeby ukryć niedoskonałości a wyeksponować walory.

Nantesska nadwaga nie jest ładna, też nie jestem zwolenniczką liczenia kalorii, lubię zjeść i generalnie cieszyć się życiem, nie odmawiać sobie drobnych przyjemności, ale ładna figura, to lepsze samopoczucie, forma fizyczna :) Nie iść ślepo za ideałami, miec dystans do siebie ale czuć sie dobrze w swoim ciele :) i żyć zdrowo

Gość Arrrletka
Co z tego, że grubaska się myje i maluje? To tak jakby perfumować kał.

Gość Nantesska
Bzdury pleciesz. Najbardziej zgadzam się z Fiku, która ma rację pisząc o tym, że nie należy ślepo podążać za jakimiś chorymi ideałami. Sport jest jak nakbardziej wskazany, jeśli ma na celu poprawę samopoczucia.

Gość Nantesska
Lekka nadwaga, taką jak ja mam, aż tak bardzo nie przeszkadza. Owszem, teraz jest powszechna moda na chudość, ale ja nie jestem zbyt podatna na jej wpływy. Zresztą, jestem typem tzw. dużej kobiety i nigdy nie będę wyglądać jak modelka.

Gość siostra offermy
Arletce vel chudej rzyci trza dupkę podetrzeć, bo szczapa istne gówno nosi :D

Gość Głos rozsądku w tej sprawie
Wychwalanie otyłej Adele jest tak samo chore jak zachwycanie się wychudzonymi modelkami.

Gość dorotayyyyyyyyy
Adele otyła?Ma nadwagę,ale nie taką dużą.Bez przesady.

Jak dla mnie najlepsza piosenkarka aktualnie. Ma nieziemski glos, piekna barwe. Sluchajac ''Hometown Glory'' trzy lata temu juz wiedzialam, ze drugiej takiej nie ma... I nadal jestem tego zdania. A co do jej sylwetki, to jest troche przy kosci, ale nie jest bardzo gruba. Wydaje sie byc naturalna i to jest w niej najpiekniejsze. No i ten glos!