Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gffhghhgfuy

wczoraj umarła mi mama

Polecane posty

Gość gffhghhgfuy

Jedyna bliska mi osoba,jedyna rodzina i wszystko co kochałem. Nagle zostałem sam mam 28 lat i pewnie też na dniach do niej dołaczę Nawet nie wiem jak to będzie z pogrzebem, nie chce mi się zapraszać tych wszystkich ciotek których nie widziałem z 10 lat, ale z drugiej strony sam na pogrzebie + jakieś 4 sąsiadki mamy.

Gość huleczka
:( wspolczuje

Gość fsgdfgfdg
bardzo Ci współczuje. !! Masz kogoś bliskiego, kto mógłby Cię wesprzeć?

Gość fsgdfgfdg
i nie rob niczego glupiego, Twoja mama na pewno tego by nie chciała!

Gość gffhghhgfuy
raczej nie wszystkich ludzi jakich znam to gromada wrednego bydla,która tylko czeka żeby cię dobić,dlatego w sumie pisze tu wiem że tu też tak jest, ale są też ludzie wartościowi i współczujący i nie nabijający się z czyjegoś nie szczęścia

Gość MadmłazellXXX
a moja nie zmarła ale jej nie poznałam

Gość maleńka kobietka
współczuję i przytulam Cię

Gość Pani Kitsune
MadmłazellXXX Naprawdę !? Wooooooooow, dzięki za ważną informację dotyczącą tego tematu 💤

Gość mamutkowa
Przeżyłam to samo 3 lata temu. Współczucia.

Gość gffhghhgfuy
Tylko sprawa,że w sumie wlekłem swoje życie nie chciałem jej robić tej przykrości, ona by tego nie rozumiała,rozpaczała by,a jak by to jakoś przeszła,tez już miałą swoje lata i kto by się nią opiekował teraz na pewno mnie rozumie Ale najpierw to muszę ją pochować, potem się będe zastanawiał co dalej

Gość a ja przeczytałam
przykre. życzę dużo siły 🌼

Gość ptasiek nastroszony
przeżyjesz ! każdemu kiedyś umiera ktoś bliski aż w końcu i my pomrzemy komuś jeżeli takiego kogoś mamy. a jeżeli nie mamy akurat na stanie to naszemu Prezydentowi i Premierowi jako jego drogi rodak odejdziemy.

Gość gffhghhgfuy
ale mogła by jeszcze pożyć nawet 60 nie miała, rok temu zrobił jej się zator w nodze i od tego czasu z każdym miesiącem było gorzej, nawet operacja nie pomogła doszedł w końcu do serca i koniec a ja byłem w pracy:( groziła jej amputacja kończyny w niedalekiej przyszłości

Gość to jedyny pewnik w życiu
że człowiek rodzi się, jakoś tam żyje a na końcu umiera. Każdy przez to przechodzi, czy bogaty czy biedny. Czas leczy rany więc potrzebujesz czasu jak każdy z nas, od kogo bliscy odeszli. Jedyne pocieszenie, że wszystko po niej dziedzicisz skoro byłeś jedynym dzieckiem, a nie tak ja handryczysz się z rodziną co komu przypada...

Gość to jedyny pewnik w życiu
a dalszą rodzinę powiadom, stypy urządzać nie musisz przecież. Ale nawet nie wiesz jaki to smutek nad grobem, kiedy oprócz ciebie nikt jej nie pożegna.. ostatnio przezyłam cos takiego chowając wuja, który nie miał żadnej rodziny ani znajomych...

Gość ndLMJCL
"a jeżeli nie mamy akurat na stanie to naszemu Prezydentowi i Premierowi jako jego drogi rodak odejdziemy." no tak, bo w sumie nie będziemy już płacić podatków na ich utrzymanie :O

Gość gffhghhgfuy
Właśnie prezydent i premier zabił moja matkę swoja zajebistą ustawą o prywatyzacji służby zdrowia

Gość janusz z bydgoszczyy
ale jeszcze zostala Ci matka Narodu , Prezydentowa

Gość ja miałam jak ty
gffhghhgfuy Właśnie prezydent i premier zabił moja matkę swoja zaj**istą ustawą o prywatyzacji służby zdrowia jesteś jebnięty, weź sie człowieku lecz. Nie bronię ich ale pieprzysz głupoty

Gość gffhghhgfuy
Nie chodzi o stypę Po prostu rodzina matki jest taka jak wiekszość ludzi interesowna, z 10 osób i tak pojawi się tylko jej siostra z mężem te 4 koleżanki,dozorca i jacyś tam moi koledzy ze 3 może

Gość ptasiek nastroszony
nie Prezydent ani Premier tylko my wszyscy bosmy swoja ojczyzne okradli , doprowadziliswmy do takiego stanu ze sluzba zdrowia upada i sie zadluzyla. bo wille"złodziejówki" rosną a szpitale sie walą . bo studenci okradaja sluzbe zdrowia bo lewe zawolnienia okradaja sluzbe zdrowia bo hipochondryzm okrada sluzbe zdrowia i stan jej obecny to wypadkowa tych naszych wieloletnich staran. bo jam cfaniak bede lepszy i szybszy od innego . w kazdej dziedzinie.

Gość bardzo mi przykro
współczuje Ci :( musisz sie pozbierac jakos, bedzie trudno ale pamietaj ze Twoja mama zawsze bedzie z Toba, bedzie Cie wspierala dasz rade:) powodzenia🌻

jeśli to prawda to strasznie Ci współczuję, nawet nie potrafię sobie wyobrazić co musisz czuć...

Gość ptasiek nastroszony
to prawda że tam Bliscy nam nas wspierają doswiadczam tego. i chuj kłade , że zaraz lewactwo to wyśmieje a ja wierze i nie przeszkadza mi to , że ktoś w to nie wierzy Jego sprawa tylko niech nie obraża. Ciebie też będzie wspierać. będzie dobrze. Twoja Mama już przeszła swoją drogę a My musim się jeszcze tu nadreptać

Gość janusz z bydgoszczyy
goraco to moze czuc smrod trupiego jadu

Gość gffhghhgfuy
Nie chce żeby temat o śmierci mamy zamieniał się w politykę Na prawdę gówno mnie obchodzi kto będzie rzadziłi i tak chuja zrobi dla tego kraju, bo jeśli nawet sa tacy ludzie jak np Marek Jurek to i tak decyzje w sprawie Polski zapadają w brukselii Nie porównuj jakiś głupich zwolnień lekarskich bo to jest pryszcz np z darmowym rozrusznikiem serca dla Lecha Wałęsy i prywatnymi klinikami dla bogatych, których jest co raz więcej.Moją mamę po 2 dniach wyjebali do domu, jeszcze pod narkozą była i już do domu a za tydzień wiozę ją na pogotowie z ropiejąca raną

Gość ptasiek nastroszony
no cóż równo to jest pod sufitem. a w społeczeństwie niestety nie. Wałęsa to bohater narodowy więc mu się to nalezalo od Narodu przecież brudny Kowalski mało placacy podatków nie zasługuje na taki rozrusznik chyba zeby to było tanie i dużo tego. na bandaż każden zasluguje

Gość qwfe3f
Szczere wyrazy współczucia

Gość gffhghhgfuy
Większymi bohaterami tamtego okresu byla Walentynowicz i Gwiazda i tak 7 milionów na 10 te 3 to karierowicze typu michnik,tusk,komorowski,frasyniuk,krzaklewski, kaczyńscy Wałęsa miał po prostu to szczęscie przeskoczył ten mur w odpowiednim momencie.Oczywiście jest bohaterem, tez uważam że nawet jak był bolkiem jest symbolem i nie ruszajmy tego i on tez niech sam się nie udziela i będzie ok, ale zmierzam do tego że jego stać na taki rozrusznik i operacje w USA nie musi mu tego biedne państwo fundować